Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Відгуки покупців про Сироватка Mixa з Саліциловою кислотою та Ніацинамідом 30 мл (3600551136967)

Є в наявності

5/5
Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Юрій Ю***

Ефект був помітний вже через 3 доби

Переваги:
    Все ок
    Недоліки:
      Представник бренду

Юрій, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашої сироватки Mixa з саліциловою кислотою та ніацинамідом. Ми щасливі читати, що Ви помітили позитивний ефект уже через 3 доби. Наша формула поєднує відлущувальні властивості саліцилової кислоти та заспокійливу дію ніацинаміду. Завдяки цьому засіб діє дуже швидко: ефективно очищує пори, зменшує недоліки та вирівнює текстуру шкіри, зберігаючи її абсолютний комфорт. Користуйтеся із задоволенням!

• Леонид
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Помогло убрать прыщи и так же заметно меньше стало чёрных точек

Переваги:
    Действительно работает
    Недоліки:
    Не нашёл)
      Представник бренду

Леонид, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно знати, що сироватка з саліциловою кислотою та ніацинамідом стала дієвим рішенням у боротьбі з недосконалостями та допомогла зробити пори чистішими. Ми розробили цю формулу для ефективного, але дбайливого догляду за проблемною шкірою. Ми цінуємо Вашу довіру! Бажаємо Вам всього найкращого!

• Наталія Т***

Хороша

Представник бренду

Наталія, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Нам приємно дізнатися, що сироватка Mixa з саліциловою кислотою та ніацинамідом припала Вам до смаку та ефективно доглядає за шкірою. Бажаємо і надалі отримувати лише позитивні результати від її використання!

• Сергей С***

Хорошая

Представник бренду

Сергей, вітаємо. Дякую за Ваш відгук! Ми щасливі, що сироватка Mixa з саліциловою кислотою та ніацинамідом Вам сподобалась та підійшла! Бажаємо Вам тільки найкращих результатів!