Заряджаємо на навчання

Відгуки покупців про Насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів 100 мл (3600550932690)

Код :  19106955
Оцінка користувачів 4.81/5
  • AI аналіз відгуків
    61 відгук:  Позитивний – 85%, нейтральний – 8%, негативний – 7%.
    Крем для рук Mixa загалом отримав високу оцінку від користувачів завдяки здатності інтенсивно зволожувати, захищати та відновлювати суху й подразнену шкіру рук, особливо в холодну пору року. Найбільше клієнти цінують ефективність крему для сухої та пошкодженої шкіри, швидке вбирання, живлення і відсутність липкості чи жирної плівки. Плюсом відзначають також приємний запах та економне використання. Серед нечисленних зауважень – сприйняття запаху як надто хімічного і недостатнє зволоження для окремих користувачів з дуже сухою шкірою.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наталія І***

Хороший

Представник бренду

Наталія, раді вітати! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та вибір нашого насиченого живильного крему Mixa з маслом ши. Ми неймовірно раді, що цей засіб отримав від Вас чудову оцінку, адже його гіпоалергенна формула розроблена спеціально для того, щоб миттєво повертати сухій шкірі рук тривалий комфорт, глибоко живити її та ефективно зміцнювати нігті! Користуйтеся із задоволенням!

• Наталія Ш***

Дуже хороший крем, рекомендую

Представник бренду

Наталія, вітаємо! Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та чудову рекомендацію насиченого живильного крему Mixa з маслом ши. Ми неймовірно раді, що цей засіб став для Вас дуже хорошим вибором, адже його гіпоалергенна експертна формула створена спеціально для того, щоб миттєво заспокоювати, глибоко живити та надійно захищати суху й дуже суху шкіру рук та кутикулу, повертаючи їм м'якість і відчуття абсолютного комфорту!

• Олена Ж***

Добре живить і зволожує

Представник бренду

Олена, добрий день! Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук про насичений крем для рук Mixa! Нам неймовірно приємно, що Ви оцінили його потужні живильні та зволожувальні властивості. Наша гіпоалергенна формула з олією ши розроблена спеціально для того, щоб миттєво повертати сухій шкірі відчуття комфорту, відновлювати її захисний бар'єр та дбайливо доглядати за нігтями. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися м'якістю своєї шкіри та чудовим настроєм!

• Ольга В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже гарно пом'якшує суху шкіру.
    Користуюсь і для рук, і для ніг, коди шкіра пересушена

Переваги:
    Чудовий крем
      Представник бренду

Ольга, добридень! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що наш живильний крем Mixa з маслом ши став для Вас універсальним рятівником у догляді за пересушеною шкірою. Ми розробили цю насичену формулу саме для інтенсивного пом'якшення та відновлення комфорту навіть на найбільш сухих ділянках. Бажаємо Вам завжди насолоджуватися ніжністю та здоров'ям Вашої шкіри!

• Олександр Д***

В захваті .

Представник бренду

Олександр, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі, що Ви в захваті від нашого живильного крему з маслом ши. Ми розробили цю насичену формулу саме для інтенсивного відновлення та комфорту сухої шкіри рук і зміцнення нігтів. Ваша довіра - найкраща нагорода для бренду Mixa!

• Елена К***

Крем гарний

Переваги:
    Все ок
    Недоліки:
    Не має
      Представник бренду

Елена, доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам неймовірно приємно, що Ви задоволені якістю нашого насиченого живильного крему Mixa, адже ми створили його формулу спеціально для інтенсивного живлення та захисту навіть дуже сухої шкіри рук і зміцнення нігтів. Ми цінуємо Ваші враження!

• Юрій Є***

Відповідає вимогам

Представник бренду

Юрій, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Щасливі чути, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши відповідає Вашим очікуванням. Формула з маслом ши створена для інтенсивного живлення та зволоження сухої і дуже сухої шкіри рук та нігтів, роблячи її м’якою, доглянутою та захищеною протягом дня. Раді, що продукт Вам підходить!

• Кристина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороший крем, я осталась довольна. Он густой и приятный.

Представник бренду

Кристина, вітаємо! Дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши виправдав Ваші очікування. Раді, що його густа та приємна текстура забезпечує комфорт і тривале живлення для сухої та дуже сухої шкіри рук і нігтів! Бажаємо Вам чудового дня!

• Наталія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем якісний. Швидко закінчився. Ціна-якість.

Переваги:
    Добре справляється зі своїми обов*язками
      Представник бренду

Наталія, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук про насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої та дуже сухої шкіри рук і нігтів. Приємно чути, що продукт добре справляється зі своїми функціями та залишив позитивне враження щодо співвідношення ціни та якості. Бажаємо Вам комфорту та ніжності шкіри щодня!

• Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний крем, допомагає відновити та захистити суху подразнену шкіру рук, що особливо актуально у холодну пору року. Маю чутливу шкіру на руках, мало які креми допомагають, але цей купую регулярно.

Переваги:
    Живить та зволожує шкіру, швидко вбирається, приємний у користуванні, має нейтральний аромат
    Недоліки:
    Подорожчав останнім часом
      Представник бренду

Ольга, вітаємо! Вдячні за Ваш чудовий відгук! Ми в захваті, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши допомагає відновлювати та захищати Вашу шкіру рук, особливо в холодну пору року. Щасливі чути, що він швидко вбирається, живить та зволожує, а користування ним приносить приємні відчуття. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Ігор К***

Гарно зволожує

Представник бренду

Ігор, добрий день! Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши добре зволожує Вашу шкіру. Його формула спеціально створена для сухих і дуже сухих рук та нігтів, щоб пом’якшити шкіру, живити її та підтримувати комфорт протягом дня. Приємно знати, що Ви вже відчули його ефект, і сподіваємося, що він і надалі буде Вашим надійним помічником у догляді!

• Наталія П***

Відмінний

Представник бренду

Наталія, вітаємо! Дякуємо за відгук! Раді чути, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши Вам сподобався. Його формула спеціально створена для глибокого живлення та захисту сухої шкіри рук і нігтів, щоб дарувати комфорт і м’якість щодня. Дуже цінуємо Вашу довіру до Mixa та бажаємо Вам лише приємних вражень від догляду!

• Вадим Ш***

Якісний товар

Представник бренду

Вадим, добридень! Дякуємо за Ваш відгук! Ми щасливі дізнатися, що живильний крем Mixa з маслом ши для сухої та дуже сухої шкіри рук і нігтів відповідає Вашим очікуванням. Його багата формула дійсно живить та пом’якшує шкіру, а регулярне використання допомагає підтримувати комфорт і догляд за руками та нігтями. Ваше задоволення - наша найкраща нагорода!

• Татьяна Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем очень хороший для сухой кожи,один из самых лучших

Представник бренду

Татьяна, раді вітати! Дякуємо за такий теплий відгук! Щасливі, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши виправдав Ваші очікування та став одним із найкращих засобів для сухої шкіри. Він спеціально розроблений для інтенсивного живлення й захисту, щоб Ваші руки та нігті залишалися м’якими та доглянутими щодня! Гарного дня!

• Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарно зволожує, шкіра ніжна, беру не вперше)))

Переваги:
    Дійсно працює)
      Представник бренду

Наталія, раді вітати! Дуже дякуємо за відгук та довіру до нашого живильного крему Mixa з маслом ши. Нам приємно чути, що він дійсно зволожує шкіру та робить її ніжною. Щасливі дізнатися, що Ви залишаєтесь задоволені та обираєте наш продукт знову! Гарного настрою!

• Надія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем дуже гарний. Добре зволожує шкіру, без відчуття липкості. Має чудовий аромат. Ефект зволоження шкіри залишається і коли крем впитається в шкіру.

Представник бренду

Надія, доброго дня! Дякуємо за теплі слова про живильний крем Mixa з маслом ши. Раді чути, що крем добре зволожує, не залишає липкості та має приємний аромат. Ваш комфорт і задоволення — наш пріоритет. Щиро дякуємо, що обираєте Mixa!

• Екатерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Заказываю уже второй раз. Помогает с небольшими аллергиями - этот крем моё единственное спасение от раздражения на запястье от силиконового ремешка смарт-часов. Также крем отлично заживляет покраснения и трещины при насморке возле носа. И ещё хорош зимой на руках после обветривания.

Переваги:
    Приятный запах, достаточно жирный.
    Недоліки:
    Не очень быстро впитывается.
      Представник бренду

Екатерина, вітаємо! Щиро дякуємо за такий детальний і щирий відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що крем Mixa з маслом ши став Вашим надійним помічником у настільки різних ситуаціях — від подразнень і сухості до відновлення шкіри взимку. Його формула дійсно створена для інтенсивного живлення та комфорту навіть дуже чутливої шкіри. Дякуємо, що обираєте Mixa — бренд, натхнений потребами чутливої шкіри. Сподіваємось, крем і надалі даруватиме полегшення та турботу!

• Оксана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем чудовий, гарно зволожує і дуже приємно пахне

Переваги:
    Якісне зволоження
    Недоліки:
    Відсутні
      Представник бренду

Оксана, добрий день! Дякуємо за відгук. Раді, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши виправдав Ваші очікування та забезпечив необхідне зволоження. Приємно знати, що Вам також сподобався його аромат — ми прагнемо, щоб догляд був не лише ефективним, а й комфортним. Дякуємо за довіру до бренду!

• Наталия У***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прекрасная текстура,отличный уход за руками,хорошо впитываотся

Представник бренду

Наталия, раді вітати! Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно, що текстура насиченого живильного крему Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів Вам до вподоби і він дарує Вашій шкірі рук та нігтів необхідний догляд та комфорт. Нехай Ваші руки завжди будуть м’якими і доглянутими!

• Тамара Р***

Отличный крем

Переваги:
    Недорогой
      Представник бренду

Тамара, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів став для Вас чудовим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Мариана Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Любимый крем моей дочьки.сильно обветриваются руки этот крем подходит больше всего

Представник бренду

Мариана, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що наш насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів став улюбленим у Вашої доньки. Цей продукт справді чудово підходить для збереження м'якості та зволоження сухої шкіри, особливо в холодну пору року. Нам приємно, що крем допомагає боротися з обвітрюванням і забезпечує комфорт. Дякуємо за довіру до нашого бренду!

• Сергей Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользуюсь этим кремом уже несколько лет. И сестру на него подсадил. Пользуюсь, в основном, в холодное время года, наношу перед сном. Крем отлично восстанавливает очень сухую кожу на руках.

Переваги:
    Отлично восстанавливает очень сухую кожу рук.
    Недоліки:
    Впитывается не быстро, поэтому наношу перед сном.
      Представник бренду

Сергей, доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що крем Mixa з маслом ши став таким ефективним засобом для відновлення шкіри Ваших рук, особливо в холодний період. Ми щасливі, що він так добре працює для Вас. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом! Ваші відгуки важливі для нас!

• Марина Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем взагалі не сподобався.Немає відчуття зволоження,замість того руки наче в такій неприємній плівці. Вбирається швидко,але коли атираєш трохи довше,то крем ще і скатуєтбся на шкірі.

Переваги:
    Недоліки:
    Взагалі не відповідає заявленим фунціям
      Представник бренду

Марина, доброго дня. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок, що ділитесь враженнями після використанняю продукту. Нам шкода, що крем для рук Міха Вам не підійшов. На жаль, підбір засобів для тіла суто індивідуальний для кожного, бо різний стан та потреби у шкіри. Зверніть увагу на захисний крем Mixa Body & hands з Керамідами для Сухої шкіри рук, він підсилює гідро-ліпідний бар'єр шкіри, захищає, зволожує і не має запаху. Бажаємо тільки позитивних емоцій!

• Оля
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень быстро впитывается. Нет такого приятного ощущения, что руки напитаны кремом. Запах на любителя

Недоліки:
    Запах
      Представник бренду

Оля, вітаємо! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Насичений живильний крем Mixa з маслом ши розроблений для швидкого вбирання, щоб не залишати липкості та забезпечувати комфортне використання впродовж дня. Якщо Ви віддаєте перевагу більш насиченому відчуттю живлення, спробуйте наносити крем у трохи більшій кількості або використовувати його як нічну маску для рук. Щодо аромату – ми розуміємо, що сприйняття запахів дуже індивідуальне. Сподіваємося, що Ви знайдете серед продуктів Mixa той, який ідеально відповідатиме Вашим вподобанням!

• Оксана П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем глибого живить шкіру рук. Частіше використовую на ніч,результат подобається.

Переваги:
    Живить і зволожує достатньо,надовго вистачає
      Представник бренду

Оксана, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені насиченим живильним кремом Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Олена Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошо впитывается, экономно используется, особенно хорошо использовать крем в холодное время года.

Олена, добрий день. Щиро вдячні за Ваш коментар. Ми щасливі, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів Вам до вподоби та Ви задоволені результатом використання. Бажаємо Вам вдалого настрою!

• Станислав Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер средство для меня и моей коже.

Переваги:
    Быстро действие , после первое нанесения на кожу
    Недоліки:
    Цена.

Добрий день, Станислав. Дякуємо за зворотний зв'язок. Ми раді, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів виправдав Ваші очікування та Ви задоволені результатом. А для тіла радимо спробувати живильне молочко Mixa з маслом ши для сухої шкіри тіла. Живильне молочко, збагачене маслом ши інтенсивно живить чутливу шкіру тіла. Після використання шкіра миттєво відчувається гладенькою. Молочко надає інтенсивне зволоження шкірі протягом 48 годин. Гарного Вам дня!

• Донченко И***

Чудовий.
    Рятує.

Ирина, вітаємо! Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Ми щиро раді, що живильний крем Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів Вам підійшов та радує результатом. Ознайомтесь з нашою оновленою лінійкою засобів для тіла Міха (посилання), де Ви зможете найти засіб для своїх особливостей та потреб шкіри тіла. Сподіваємось, Ви спробуєте. Бажаємо чудового дня!

• Віталій С***

Як завжди

Переваги:
    Недоліки:
    Немає поки

Віталій, добрий день. Вдячні за Ваш коментар. Ми щасливі, що Ви отримали такий позитивний досвід від використання насиченого живильного крему Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів. Бажаємо Вам здоров'я та гарного дня!

• Анастасія Н***

Найкращий крем для рук
    Класно зволожує ,швидко зволожує !

Анастасія, раді вітати. Вдячні Вам за теплий коментар. Ми в захваті, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів став для Вас найкращим. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Роксоляна П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Це найкращий крем для рук

Переваги:
    Якісний продукт
    Недоліки:

Роксоляна, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви знайшли насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів, що став для Вас найкращим. Чекаємо Вас за покупками знову. Бажаємо Вам тільки приємних вражень!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Брала 2 креми. І той і той сподобався. Мікса взагалі класна, брала для обличчя різне. Цей крем всмоктується, запах ненав'язливий. Не сказала б, що для дуже сухої шкіри, тобто зволожує, але не на тривалий час, для зими ні, влітку так

Юлія, раді вітати. Щиро вдячні Вам за такий розгорнутий відгук. Ми цінуємо, що Ви розділяєте з нами враження після використання засобів. Нехай насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам натхнення та краси!

• Анжела К***

Гарний крем

Недоліки:

Анжела, добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Mixa. Нехай насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої чи дуже сухої шкіри рук та нігтів дарує Вам тільки позитивні враження. Бажаємо Вам всього найкращого!

• Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарний крем, допомагає навіть при дуже сухій шкірі рук, повністю вбирається не залишаючи жирних слідів на шкірі. В зимовий період для мене незамінний, так як дуже тріскається шкіра, а це єдиний засіб який зміг допомогти з такою проблемою.

Переваги:
    Швидко вбирається, не залишає слідів, дуже гарно зволожує та відновлює шкіру рук.
    Недоліки:
    Не виявила.

Марія, добрий день. Вдячні Вам за такий інформативний та теплий коментар. Бажаємо Вам мати тільки приємні враження від використання. Цінуємо, що наш продукт став для Вас незамінним. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Роман Б***

Добре зволожує руки,хороша ціна
    Рекомендую

Роман, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Mixa, щиро дякуємо за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!

• світлана о***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Крем дуже сподобався для сухоі шкіри ідеально

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:

Світлана, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук. Щасливі, що насичений живильний крем Mixa з маслом ши для сухої шкіри рук та нігтів став для Вас ідеальним. Бажаємо Вам здоров'я та краси!