- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обожнюю це молочка
- Переваги:
- люкс якість . гарна ціна .
- Недоліки:
Татьяна, вітаємо. Щиро вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що молочко для зняття макіяжу з очей Mixa Hydrating для чутливої шкіри обличчя виправдовує Ваші очікування та Ви його обожнюєте. Бажаємо Вам гарного настрою!
- Ірина КуліковаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вище зазначила
- Недоліки:
- Якість товару змінилася. Користуюся більше 3х років. Рініше була консистенція густого молочка, зараз більш гелева, прозора. Після першого використання з"явилося свербіння шкіри. До алергічних реакцій не схильна. По упаковці: на старій упаковці чітко написано при скануванні штрих-коду Франція. На новій: UPS E. Можливо це теж Франція. В ітернеті по цьому запиту написано просто - європейський код без уточнення. Якщо ви цим молочком користувалися раніше, то просто візьміть до уваги, що є зміни. Якщо вперше, то можливо для вас це не буде мати такого значення.
Доброго дня, Ірино! Дякуємо Вам за детальний зворотний зв'язок про молочко для зняття макіяжу з очей Mixa Hydrating. Нам шкода дізнатися, що продукт не виправдав Ваших очікувань та Ви мали такий досвід його використання.. Ваша інформація про зміну консистенції та упаковки дуже корисна. Як альтернативу, зверніть увагу на міцелярну воду Mixa. Вона спеціально розроблена для чутливої шкіри і має м'яку формулу, яка ефективно знімає макіяж і очищує шкіру без подразнень. Міцелярна вода Mixa також підходить для використання на зоні навколо очей і може бути гарним варіантом для тих, хто має чутливу шкіру.
Ми передамо Ваші зауваження виробнику, щоб допомогти покращити продукт. Дякуємо ще раз за Ваш відгук, сподіваємося, що Ви знайдете продукт, який повністю задовольнить Ваші потреби. Гарного Вам дня!
- Елена ИгнатенкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволена
- Переваги:
- Добре працюэ,приэмний запах.Буду купувати ще
- Недоліки:
Добрий день, Елена. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені молочком для зняття макіяжу з очей Mixa Hydrating для чутливої шкіри обличчя. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Людмила ХрипкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Взагалі не розумію для чого таку продукцію випускати, туш не витирає, олівець для очей також, гроші на вітер, НЕ рекомендую
- Переваги:
- Недоліки:
- Достатньо багато
Людмила, доброго дня! Дякуємо, що ділитеся вашим досвідом користування брендом Mixa. Нам прикро, що молочко для зняття макіяжу Вас розчарувало. Першочерговою перевагою бренду є піклування про чутливу шкіру усіх типів. Молочко для зняття макіяжу з очей дбайливо знімає макіяж, його насичена текстура молочка забезпечує максимальний комфорт, заспокоює і пом'якшує шкіру. Зверніть увагу на міцелярну воду Mixa, що має легку водну і комфортну текстуру. Сподіваємось, Ви знайдете ідеальний для себе продукт! Бажаємо Вам гарного дня!
- Людмила ХрипкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий день, чому Молочко для зняття макіяжу «Mixa” НЕ відповідає картинці на сайті та про це НЕ повідомлено замовника, це є підтвердженням, що продукт може бути підробкою, фальсифікатом !?
- Переваги:
- Поки що ніяких
- Недоліки:
- Фото на сайті, не відповідає тому, що приходить в реалі
Добрий день, Людмила. Вдячні Вам за зворотний зв'язок. Ми передамо цю інформацію нашій внутрішній команді Mixa. Будь ласка, якщо Ви маєте питання щодо якості продукту, зв’яжіться з нашим відділом консультування споживачів в компанії "Лореаль Україна", до якої належить бренд Mixa, по електронній пошті : porada @loreal.com. В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото продукту. З Вами обов'язково зв'яжуться. Дякуємо.
- Тетяна ОмельченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Средство классное, мягко снимает макияж с век, запах приятный.
Покупкой однозначно довольна!- Переваги:
- Запах, цена, действие
- Недоліки:
Добрий день, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Светлана ГаркушаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Погано змиваєє навіть нестійку тушь, трохи пече шкіру навколо очей і має різкий запах, який не зникає навіть після вмивання
- Переваги:
- Недоліки:
- Суцільний недолік
Доброго дня, Светлана. Дякуємо Вам за зворотний зв'язок. Нам прикро, що Молочко для зняття макіяжу з очей Mixa Hydrating не підійшло Вам. На жаль, підбір засобів для очищення є дуже індивідуальним для кожного. Якщо печіння не проходить після використання засобу, радимо його не використовувати, це індивідуальна не переносимість якогось складового продукту.
Зверніть увагу на Міцелярну воду Anti-redness від бренду Mixa, яка делікатно видалить макіяж та забруднення з обличчя, очей та губ. Підходить для всіх типів шкіри, в складі має пантенол, без парфумованих добавок.
- Тетяна РітерВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше молочко. Добре знімає макіяж. Постійно їм користуюся
- Переваги:
- Добре змиває макіяж
- Недоліки:
- Доступна ціна
Тетяна, вітаємо. Щиро вдячні Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання продукту. Нехай молочко для зняття макіяжу з очей Mixa Hydrating для чутливої шкіри обличчя дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Ольга МіклаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороше, але дуже стійкий олівець для очей не зовсім змиває.
- Переваги:
- Не подразнює шкіру та очі
Ольга, добрий день. Дякуємо за Ваш коментар, що ділитесь враженнями після використання продукту. Дійсно, для зняття надстійких продуктів найкраще використовувати двофазний засіб, наприклад, двофазний засіб для зняття макіяжу з очей MIXA Optimal Tolerance . Користуйтеся із задоволенням! Бажаємо Вам чарівності!
- Евгения БородинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Обожнюю цю ТМ. Всім рекомендую. І креми гарні, і гель для вмивання і молочко.
- Переваги:
- Легкий, гарно змиває косметику
- Недоліки:
Евгения, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук. Ми раді, що Вам все сподобалось після використання. Ми цінуємо Вашу довіру до бренду - Garnier, щиро дякуємо за рекомендацію. Бажаємо Вам всього найкращого!
- ОлесяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Маю чутливу шкіру, на цей засіб шкіра не реагує. Мені підходить. Користуюсь більше року.
- Переваги:
- Легка структура, не викликає подразнення
- Недоліки:
- Не помітила
Олеся, добрий день. Дякуємо Вам за відгук та Вашу відданість бренду - Mixa. Бажаємо Вам подальшого задоволення від використання наших продуктів та всього Вам найкращого!
- Віталія ГриньВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лёгкая структура, приятный аромат, хорошо снимает макияж
Віталія, добрий день. Вдячні Вам за відгук. Раді, що продукт подарував Вам такі приємні враження. Цінуємо, що Ви розділяєте їх з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чудового дня!
- Ангелина БорисенкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Молочко для снятия макияжа приобрела первый раз. С функциями ,своими справляется замечаний не имею., Немного резковатый запах, но это не критично.
- Переваги:
- Подходит для чувствительной кожи на
- Недоліки:
- Не обнаружила.
Ангелина, добрий день. Дякуємо за відгук. Ми щасливі, що молочко для зняття макіяжу з очей Mixa Hydrating для чутливої шкіри обличчя Вас приємно вразило та залишило тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Елена ДанченкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень мягкий, хорошо снимает макияж
- Переваги:
- Подойдёт для аллергиков
- Недоліки:
Елена, добрий день. Дякуємо Вам за відгук.. Ми в захваті, що ви розділяєте з нами теплі враження після використання продукту. Бажаємо Вам чарівності!
- Иванова ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Косметику зовсім не змиває.Таке відчуття,що ви спочатку намазали лице олією,а потім вмитваєтесь холодною водою.Взяла по відгукам,але більше брати не буду
- Переваги:
- Не має
- Недоліки:
- Не змиває косметику
Ольго, доброго дня! Дякуємо, що ділитеся вашим досвідом користування брендом Mixa.Першочерговою перевагою бренду є піклування про чутливу шкіру усіх типів. Молочко для зняття макіяжу з очей дбайливо знімає макіяж, його насичена текстура молочка забезпечує максимальний комфорт, заспокоює і пом'якшує шкіру. Зверніть увагу на міцелярну воду Mixa, що має легку водну і комфортну текстуру.
- Иванова ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Макияж совершенно не смывает,а размазывает по лицу. Запах сильный, но мне понравился
- Переваги:
- Нет чувства стянутости кожи
- Недоліки:
- Не смывает косметику
- Ірина ДжулаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Суперове молочко для зняття макіяжу,ніжне,очі не печуть, консистенція крему рідкого,молочка)
- Светлана ЗерноваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Беру не впервые, всё нравится. Кожа сухая, есть аллергия. Не хуже брендовой. Цена хорошая. Срок- до 2024г.
- Переваги:
- Подходит для аллергиков, хорошо смывает косметику.
- Недоліки:
Светлана, добрый день! Спасибо за отзыв, нам всегда интересно знать, что думают потребители о нашей продукции.
- Диана НосачВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Тамара ШведВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замоаила з роза ефеет прислали з термальною водою.випікає очі мені не підходить
- Представитель поставщика
Доброго дня, Тамара! Дякуємо за відгук і вибір нашої продукції. Буд ласка, додатково, прикріпіть до відгуку на сайті фото молочка, яке Вам прислали. Або перенаправте звернення до відділу консультування споживачів по електронній пошті компанії «Лореаль Україна» в місті Києві до якої належить бренд Mixa. Адресу електронної пошти Ви знайдете на офіційному сайті компанії "Лореаль Україна". В листі напишіть причину звернення і прикріпіть фото молочка.
- Тамара ШведВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Юлия КондратьеваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Со стороны справляется с своей задачей. Очень хорошо снимает макияж. Я довольна.
- Переваги:
- Много
- Недоліки:
- ОБЬЕМ средства на сайте указаны не верные Недостатки не нашла пока
- wmzarva wmzarvaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Уважаемая "Розетка". Исправьте номинальный объем данного средства: он составляет 200 мл, а не 250. Или что вы мне тогда прислали?
- Переваги:
- Отличное средство для жирной и комбинированной кожи
- Эксперт Rozetka
Добрый день! Спасибо за обращение. Приносим извинения за причиненные неудобства. Ошибка на сайте исправлена.
- СветаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошее средство! Рекомендую!
- Анастасия ЛемешкоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень хорошее и нежное молочко для снятия макияжа.
Подходит для любого типа кожы,особнно для сухой,хорошо увлажняет,и макияж снимает очень легко,даже стойкий макияж снимаю на раз два)Теперь всегда пользуюсь им)- Переваги:
- Увлажняет,очень легко снимает макияж.
- Недоліки:
- Нет.
- Ірина ДжулаПродавець: Rozetka
Беру постійно м .Дуже підходить для зняття макіяжу очей, томущо молочко,не пече ,текстура як кремчик , зручно користуватись .
- Недоліки:
Ірина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо, що Ви з нами. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо Вам чарівності!
- Лена МелешкоПродавець: Rozetka
Да, он мягкий, приятно пахнет, но плохо снимает макияж! Мицелярная вода лучше намного справляется! Чтобы полностью очистить лицо от тонального крема и т.д. нужно использовать штук 5 ватных дисков, и то до конца не смывает, а мицелярка использует 2-3 и лицо чистое! Больше покупать не буду
- Переваги:
- Приятно пахнет, мягкий
- Недоліки:
- Плохо удаляет косметику
- Петришена Марина
А Вы чего ожидали? Молочко предназначено до снятия макияжа с глаз (читайте способ применения).
Молочко неплохое, но аромат странный, то ли дешевого парфюма, то ли стирального порошка
- Жанна НауменкоПродавець: Rozetka
При потраплянні в очі - не ще мить. Як на мене, це одна з основних характеристик. Макіяж знімає добре, не потрібно сильно надавлювати ватним диском. Все влаштовує.