Щоразу необхідне і завжди вигідно до -45%

Відгуки покупців про Живильне молочко Mixa з маслом ши для сухої шкіри тіла 400 мл (3600551164199)

Код:  19139918
Залиште свій відгук про цей товар
  • Галина Буз

Очень очень

Переваги:
    Отличное
    • Представник бренду

Галина, раді вітати. Вдячні Вам за відгук. Ми щасливі, що Ви отримали такі позитивні враження від використання живильного молочка Mixa з маслом ши для сухої шкіри тіла. Бажаємо Вам чарівності!

• Елена А

Гарний крем, добре зволожує

• Представник бренду

Елена, вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук про живильне молочко з маслом ши для сухої шкіри тіла Mixa Shea Nourish Body Milk. Ми раді дізнатися, що Ви залишилися задоволені цим продуктом, і що він забезпечує Вашій шкірі комфорт та ніжний догляд. Ми також раді запропонувати Вам додатковий догляд за обличчям від бренду Mixa. Ознайомтеся з нашими кремами та сироватками, спеціально розробленими для чутливої шкіри, щоб Ваш догляд був ще більш повним та ефективним. Дякуємо за Ваш вибір і довіру до нашої продукції. Бажаємо Вам краси та чудового дня!

• Виктория Костюк
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовила вперше , результатом задоволена . Швидко та на довго зволожую шкіру . В мене дуже суха шкіра в холодну пору , тому для мене в самий раз . Великий флакон та зручний дозатор

Переваги:
    Виконує свою функцію
    Недоліки:
    Поки що не знайшла

Виктория, раді вітати. Щиро вдячні за Ваш коментар. Нам дуже приємно, що Ви задоволені продуктом. Користуйтесь із задоволенням. Чекаємо Вас за покупками знову! Бажаємо Вам чарівності!

• Юлия Мартыненко

Дуже гарне молочко!!!

Юлия , добрий день. Щиро дякуємо Вам за відгук, що повертаєтесь до нас за покупками. Ми цінуємо Ваші враження після використання молочка. Нехай продукт дарує Вам тільки позитивні емоції. Бажаємо Вам чудового дня!

• Евгений Колачик
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Замовляла жінка, їй сподобалось.

Евгений, добрий день. Вдячні Вам за коментар. Раді, що молочко Mixa Body & hands сподобалось вашій дружині, приємно, що засіб виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам гарного настрою!

• Аліна Чехаріна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже подобається цей крем, для сухої шкіри супер.

Аліна, вітаємо. Дякуємо Вам за відгук, що поділяєте з нами враження після використання Молочка Mixa Body&hands для дуже сухої і чутливої шкіри тіла. Дійсно, шкіра схильна до сухості потребує гарного зволоження. Бажаємо Вам вдалого дня!

• Баглай Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудово зволожує шкіру, робить шовковистою. Не лишає слідів на одязі.

Марина, раді вітати. Щиро вдячні Вам за відгук, що довіряєте бренду Mixa. Ми раді, що молочко Mixa Body&hands для дуже сухої і чутливої шкіри тіла Вам до вподоби. Користуйтеся із задоволенням. Бажаємо краси та чарівності!

• Ирина Мельник
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличное молочко для тела, хорошо питает кожу, не липнет. Покупаю не первый раз, большая бутылка, хватает на долго.

Переваги:
    Хорошо питает кожу
  • Марія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очікувала більшого, великий мінус це те, що погано вбирається. Шкіра ще довго жирна та липка

Переваги:
    Великий об'єм, дозатор
    Недоліки:
    Дуже погано вбирається в шкіру

Доброго дня, Марія! Дякуємо за зворотний зв'язок. Шкода, що молочко для тіла не виправдав Ваші очікування і не підійшов до Вашої шкіри. Необхідно розуміти, підбір засобів догляду за тілом суто індивідуальний кожному. Ми рекомендуємо наносити бальзам для тіла на вологу шкіру після душу, відкоригувати кількість продукту, що наноситься, щоб уникнути щільного покриття.

• Олег Нестерук
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупал жене для увлажнения тела. Пользовалась при беременности. Средством довольна. Хорошо увлажняет, аллергии нет

Переваги:
    Хорошо увлажняет, приятный аромат
  • Рогоза Виталий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Увлажнять им только ноги зимой, под носочки. И сразу вымыть руки. Ароматизирован ужасно.

Переваги:
    Дозатор флакона и плотность самого молочка, а также форма упаковки (мало места занимает на столике)
    Недоліки:
    Сильный и навязчивый запах. Очень неприятный.
    • Представитель бренда

Здравствуйте, Виталий! Спасибо Вам за отзыв. Нам очень жаль, что аромат данного продукта Вам не подошел, это Ваше индивидуальное восприятие, которое существенно для каждого человека.

• Сергей Шапельский

Субъективное мнение имеете полное право)

• Галина Волкова
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень хорошо увлажняет тело,пользуюсь этим молочком Постоянно.

Переваги:
    Хорошо увлажняет,
    Цена,объем.
  • Екатерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошее молочко в своей ценовой категории. Легко впитывается, хорошо увлажняет, подходит для тела и рук. Чтобы усилить увлажняющий эффект смешиваю с любым маслом. Использую круглый год. Единственный недостаток - это упаковка, которая не позволяет использовать средство до конца, крем густой и много остаётся на стенках баночки. Запах довольно нейтральный.

Переваги:
    Качество, цена, текстура
    • Екатерина

Я разрезаю баночку примерно пополам и вставляю нижнюю часть в верхнюю-он не сохнет, и его еще хватает на неделю.

• Ирина Фадеева
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
    Переваги:
    Очень хорошее молочко. Не жирное, быстро впитывается. Приятный запах.
  • Наталья Марченко
    Продавець: Rozetka

Молочко работает на твердую четверку

Переваги:
    Честно скажу не заметила
    Недоліки:
    Запах очень резкий на любителя покупать больше не буду Есть более качественное молочко Увы