Відгуки покупців про Стільчик для годування MoMi Reki 2в1 Black (KRKA00033)
- Михайленко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Відмінно
Доброго дня Наталья. Дякуємо за ваш відгук і що обираєте наш бренд MoMi! Ми дуже раді, що стільчик чудово підійшов для вашої дитини і ви оцінили його легкість функціональність. Будемо раді бачити вас знову в нашому інтернет-магазині!
- Інна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Зручний, сучасний, комфортний стілець.
Хороший якісний пластик сидіння і столика. Столик верхній дуже зручно знімається і миється.
Ніжки не якісні, не акуратно виконані, не дерев'яні а обклеєні якоюсь плівкою, мають дешевий вигляд. При розпакуванні скотч приклеєїся до ніжки і відразу здерлось покриття на цій ніжці (неприємно).- Переваги:
- Хороший якісний пластик сидіння і столика.
- Недоліки:
- Ніжки не якісні. На фото ніби з дерева, насправді ж ні.
- Татьяна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Дуже сподобався - легко збирається, приємні на дотик матеріали, доволі мобільний, приємна ціна.
Дитині сподобався, бо він може його сам легко переміщати у просторі), а ще іграшка в комплекті.
Із недоліків: витривалість матеріалов, зокрема покриття ніжок здається потребує обережного користування- Переваги:
- легко збирається, приємні на дотик матеріали, за рахунок маленької ваги - мобільний, приємна ціна
- Недоліки:
- покриття ніжок здається потребує обережного користування
- Рогозина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Дитина повинна добре сидіти для цього стільчика, легко збирається, сподобалось що подвійний столик. Несподівано, що ніжки металеві, а не деревʼяні.
Замок для ременів безпеки дуже тугий мені.
В подарок дали іграшку.- Переваги:
- Недоліки:
- Замок для ременів безпеки, одне положення спинки
- Яна Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Добрий стільчик, легко складається)
- Недоліки:
- Поки немає
- Дмтрий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Замовляли кур’єром)
Стільчик гарний але прийшов з подряпинами на ніжках.!!- Переваги:
- .
- Недоліки:
- .
- Марія П***
Підкажіть чи регулюється підніжка?
- Аліса М***Продавець: Rozetka. Колір: Темно-сірий
Відмовилась при отриманні.
Занадто легкий. Не стійкий.- Переваги:
- Гарний.
- Недоліки:
- Нестійкий.
Підніжка не поизначена до прчмого застосування, та й не регулюється.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий
Чудовий стільчик, кріплення здаються надійними, міцний матеріал, зовнішній вигляд дуже гарний, гармонійний. Мій малюк чималий на свій вік (10 кг у 6 міс.), то ж трішки тіснувато за столиком. Допоміг лайфак з коментарів
- Переваги:
- Зовнішній вигляд, якість матеріалу, надійність
- Недоліки:
- Тіснувато за столиком
- Тетяна Ю***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий
Зручний у використанні, легко переносити стільчик
Задоволені покупкою
На свої кошти досить не поганий- Недоліки:
- Поки ніяких
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Раді, що стільчик виявився зручним у використанні та ви залишилися задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування та комфортних годувань малюку!
- Дарья Т***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
В загальному не поганий єдине бісить що спадають резинки в ніяк не кріпляться
- Недоліки:
- Спадають резинки
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що загалом ви залишилися задоволені стільчиком. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями — ваші побажання обов’язково врахуємо.
- Вера П***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Дуже розчарована цим столиком. Вкрай незручний, навіть не хочеться садити в нього дитину. Усе постійно відвалюється, погано тримається, столик ледве встановлюється й може відпадати, особливо якщо дитина більша. Складається враження, ніби його зробили за 100 гривень. Абсолютно неякісний і незручний товар. Не рекомендую
- Продавець Надійний
Дякуємо, що поділилися своїм враженням. Нам прикро, що стільчик для годування MoMi REKI не виправдав ваших очікувань.
Ця модель має десятки позитивних відгуків від наших покупців і чимало задоволених користувачів, які успішно користуються стільчиком у повсякденному житті.
MoMi REKI відповідає заявленим виробником характеристикам та вимогам безпеки. Конструкція столика передбачає фіксацію у визначених положеннях, відповідно до рекомендацій виробника.
Ми впевнені у якості цього товару та шкодуємо, що у вашому випадку враження від його використання виявилося негативним.
- Віра Д***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Дуже гарний стілець
Дякуємо за відгук!
Раді, що стільчик для годування вам сподобався. Бажаємо комфортного та приємного користування!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Дякуємо за відгук!
Раді, що стільчик для годування вам сподобався. Бажаємо комфортного користування!
- Марія Б***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Стільчик зручний ,практичний і гарний
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Раді, що стільчик для годування вам сподобався. Бажаємо комфортного користування та приємних моментів під час кожного годування!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий
Отлично подходит ребенку, удобный
- Переваги:
- Складывается, цена/качество
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Раді, що стільчик для годування чудово підійшов вашій дитині та виявився зручним. Бажаємо комфортного користування!
- Альона М***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий
Дуже гарний стільчик.
Також окремо дякую за подарунок-спінер.
Дитина в захваті, мама теж задоволена)- Продавець Надійний
Дякуємо за такий теплий відгук! Раді, що стільчик для годування вам сподобався, а маленький подарунок приніс приємні емоції. Бажаємо комфортного користування та багато приємних моментів вашій родині!
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Крісло хороше. Великий плюс що робиться нижчим і після року дитинка навіть як почне вилазити не страшно що впаде.
- Переваги:
- Функціональне
- Недоліки:
- Не регулюється підніжка
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Раді, що стільчик для годування вам сподобався та виявився зручним у користуванні. Бажаємо комфортного користування та приємних моментів під час годування вашої малечі!
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Все супер
- Переваги:
- Стілець компактний і легкий. Дитина із задоволенням у ньому сидить. Швидко відправили. Легко скласти.
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Раді, що стільчик виявився зручним для вас і сподобався дитині. Бажаємо комфортного користування та приємних моментів під час годування!
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Дитині зручно і цікаво, в комплекті йшов ще спікер на липучці, то це взагалі дитині зайшло)
- Переваги:
- Зручний, без зайвих механізмів, підійшов під інтерʼєр
- Недоліки:
- Відсутніс
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Дуже гарне,якісне і комфортне крісло. Все сподобалось
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Дуже зручний. Ремені поки не використовую для малого , 7 місяців, нормально сидить, зручно. Для старшої дитини - 15кг, 92зріст - затісний столик, треба фіксити або брати інший
- Переваги:
- Якість, невеликі розміри, зручний, вигляд гарний
- Недоліки:
- Недешевий
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий
Доброго дня, стільчик супер
Дуже дякую- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що стільчик для годування вам сподобався. Нехай користування буде комфортним і приносить лише позитивні враження!
- Алина Г***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Гарний стілець для дитинки,легкий та зручний,займає мінімум місця,для мене це було важливо,бо кухня невелика.покупкою задоволена! Дякую
- Продавець Надійний
Дякуємо за відгук! Нам приємно, що стільчик для годування виявився легким, зручним і компактним саме для вашої кухні. Нехай користування буде щодня комфортним і приємним!
- Наталія Д***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Стільчик якісний,легкий, практичний.
- Переваги:
- Легкий, зручний трансформер.
- Недоліки:
- Немає.
- Ірина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Стільчик чудовий, сподобався
- Переваги:
- Легко миється, компактний, гарний
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий
Виглядає класно, легкий зручний, але для рослого 1.5річного хлопця вже був тісний тому мамі довелося трохи пошаманити, хоча це не передбачено конституцією
- Переваги:
- Зручно, легкий
- Недоліки:
- Тіснувато
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що вам сподобалися дизайн, легкість та зручність стільчика. Бажаємо комфортного користування та багато приємних сімейних моментів за спільними прийомами їжі!
- Ірина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий
Стільчик якісний,легкий, практичний. Чохол гарно миється.
- Переваги:
- Легкий, трансформер
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили практичність і зручність стільчика. Бажаємо комфортного користування та багато приємних моментів під час годування малюка!
- Олена Л***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Зауважень немає.
- Переваги:
- Легко складається, миється, зручний
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик виявився зручним у користуванні та простим у догляді. Бажаємо комфортних моментів під час кожного годування малюка!
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Чорний
Стілець відповідає опису, легкий, зручний, складається швидко і просто.
- Переваги:
- Легкість, зручність, швидка доставка, можливість придбання за кошти "7тис до року"
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик виправдав ваші очікування та виявився зручним у щоденному користуванні. Нехай він і надалі допомагає зробити годування малюка простішим і комфортнішим
- Людмила П***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий
Стільчиком задоволені. Легкий, компактний, гарний дизайн. Швидко доставили.
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик виправдав ваші очікування та виявився зручним у користуванні. Нехай він і надалі буде надійним помічником у щоденних турботах
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Зручне крісло, легко збирається, гарно виглядає
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик виявився зручним і простим у складанні. Бажаємо, щоб він щодня допомагав створювати комфортні та спокійні моменти під час годування малюка.
- Роксолана К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Дуже легкий і мало займається місця, що є великим плюсом, легко відмивається, коли дитина самостійно поїла.
Два положення столу, два положення ніжок. Дитина в захваті від столику
Є 5 ремені безпеки для дитини, якщо вона може самостійно вирізати. Дуже зручне крісло і глибоке, є підніжка для ніг тільки жалко, що не регулюється висота підніжки- Переваги:
- Легкий, легко відмивати
- Недоліки:
- Не регулюється висота підніжки
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що стільчик зручний у використанні та допомагає у щоденних справах з малюком. Нехай він і надалі буде надійним помічником, створюючи комфорт і спокій під час кожного годування.
- Надія П***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Сірий
Компактне.
Добре миється.
Користуємось уже пару місяців дуже задоволені.
Особливо дякуємо за подарунок іграшку- Переваги:
- Розмір
- Дар'я П***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Класний і зручний стільчик)
Легко збирати і дуже легко мити
Окремо вдячна за швидку доставку- Переваги:
- Легко мити
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Стільцем задоволена, якість гарна, колір теж сподобався
- Переваги:
- Зручно мити, мʼяке сидіння
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що стільчик для годування вам сподобався та став зручним у щоденному користуванні. Нехай кожне годування буде комфортним та приємним для вас і малюка!
- Радева А***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий
Стільчиком дуже задоволені, зручний, легкий, не займає багато місця, якість хороша
- Переваги:
- Зручний
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що стільчик для годування вам сподобався та виявився зручним у використанні. Нехай щоденні годування будуть комфортними та приємними!