- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій. Діаметр коліс: 9" (22.8 см) + 10" (25.4 см)
Купили 2-річному хлопцю на заміну прогулячній колясці. Деталі виглядають з гарного пластику, де є пластик, рама достатньо масивна і важка, як кажуть класики "Важкість дорінює якість"
Можна зібрати для того, щоб засунути в багажник, але в мене compat-van (вважайте маленький бусік) і там він займає достатньо багато місця в багажнику — власники седана, майте на увазі.- Переваги:
- Виглядає якісно
- Недоліки:
- Місця займає в багажнику більше, а ніж коляска-тростинка
- Анна Ч***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Рожевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
все суперр! дуже легкий, легкий в керуванні. Єдине не можемо розібратися з підножкою, вона відскакує назад.
- Руслан Н***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій. Діаметр коліс: 9" (22.8 см) + 10" (25.4 см)
Гарний велик
- Переваги:
- Швидко складається
- Недоліки:
- Всі з'єднання для швидкого складання дуже хитаються і це дуже впливає на керованість
- Наталия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій. Діаметр коліс: 9" (22.8 см) + 10" (25.4 см)
Велосипед хороший та зручний
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Матеріал з якого зроблений козирок
- Валентина М***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Дуже зручно , все сподобалося. Дякую.
- Недоліки:
- Ігор Д***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій. Діаметр коліс: 9" (22.8 см) + 10" (25.4 см)
Все ок
- Марья Б***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Хороший велосипед,ответственный продавец
- КсеніяВідгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Рожевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
- Переваги:
- Зрозуміла збірка.
- Недоліки:
- Поки немає.
- Ірина Г***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Рожевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Вітаю! Купувала велосипед для племінниці, мама дуже задоволена, він легкий у керуванні, зручний для дитини, легкий в експлуатації!
- Переваги:
- Зручний
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Рожевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Хороший велосипед. Непогана якість. Швидка доставка.
- Аліна І***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Рожевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Велосипед зручний.
Все подобається. - Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій. Діаметр коліс: 9" (22.8 см) + 10" (25.4 см)
Велосипед супер. Спасибо.
- Ірина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Замовляла на подарунок велосипед, дуже крутий, дитинка в захваті!!!
Стильний, зручний) - Євгенія Я***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Рожевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Чудовий вибір. Дитині сподобалось відразу. Чудово збирається, нічого не треба крутити. Привикаємо до ручки.
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що велосипед сподобався і був зручним у збиранні. Нехай приносить дитині радість під час прогулянок!
- Марія М***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Батьківська ручка клацає при їзді. Чи це не бракований товар?
- Марія М***
На жаль змінити відгук чи видалити щоб написати новий не виходить тому додаю ремарку:
Зв'язалася з продавцем щодо того, що товар мені не сподобався і якість візочка нижче ніж я очікувала, коли дивилася на його ціну і позитивні відгуки.
Повернула його швидко і без проблем за що дуже дякую.
- Таня К***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Рожевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Велосипед сподобався, зручний у користуванні. Дякую!
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що велосипед сподобався та зручний для вашої дитини. Нехай кожна прогулянка дарує радість та нові відкриття!
- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій. Діаметр коліс: 9" (22.8 см) + 10" (25.4 см)
Гарний велосипед,дитині сподобався, але довго його збирала, якби була відео інструкція будо б проще, і ще козирек чомусь повністю не розглажуется.
- Юлія Б***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Рожевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Дуже гарний велосипед! Дитина задоволена!
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що триколісний велосипед Momi Ivi сподобався та подарував дитині задоволення. Дякуємо, що обрали наш магазин!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій. Діаметр коліс: 9" (22.8 см) + 10" (25.4 см)
Задоволені велосипедом, гарний, якісний з поворотним сидінням. Саме те, що я шукали.
- Продавець Надійний
Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що велосипед відповідає вашим очікуванням і приносить радість у використанні. Дякуємо за вибір нашого товару.
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)
Дуже гарний велосипед! Дитині значно цікавіше кататись, ніж у візочку, а для батьків дуже зручний і легенький
- Переваги:
- Легкий, красивий, сидіння обертається на 360, спинка відкидається, і найголовніше - дитині дуже подобається!
- Продавець Надійний
Доброго дня Марія. Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що велосипед вам сподобався та приносить радість вашій дитині. Нехай кожна прогулянка буде легкою та захопливою!