Відгуки покупців про Триколісний велосипед 3 в 1 Momi Ivi Beige (ROTR00013)

Оцінка користувачів 4.68/5
  • Данило
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Синій. Діаметр коліс: 9" (22.8 см) + 10" (25.4 см)

Купили 2-річному хлопцю на заміну прогулячній колясці. Деталі виглядають з гарного пластику, де є пластик, рама достатньо масивна і важка, як кажуть класики "Важкість дорінює якість"
    Можна зібрати для того, щоб засунути в багажник, але в мене compat-van (вважайте маленький бусік) і там він займає достатньо багато місця в багажнику — власники седана, майте на увазі.

Переваги:
    Виглядає якісно
    Недоліки:
    Місця займає в багажнику більше, а ніж коляска-тростинка
  • Анна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Рожевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)

все суперр! дуже легкий, легкий в керуванні. Єдине не можемо розібратися з підножкою, вона відскакує назад.

• Руслан Н***

Гарний велик

Переваги:
    Швидко складається
    Недоліки:
    Всі з'єднання для швидкого складання дуже хитаються і це дуже впливає на керованість
  • Наталия Ф***

Велосипед хороший та зручний

Переваги:
    Легкий
    Недоліки:
    Матеріал з якого зроблений козирок
  • Валентина М***
    Відгук від покупця. Продавець: Надійний. Колір: Бежевий. Діаметр коліс: 9" (23 см)

Дуже зручно , все сподобалося. Дякую.

Недоліки:
    Відсутні
  • Ігор Д***

Все ок

• Марья Б***

Хороший велосипед,ответственный продавец

• Ксенія
    Переваги:
    Зрозуміла збірка.
    Недоліки:
    Поки немає.
  • Ірина Г***

Вітаю! Купувала велосипед для племінниці, мама дуже задоволена, він легкий у керуванні, зручний для дитини, легкий в експлуатації!

Переваги:
    Зручний
  • Сергій М***

Хороший велосипед. Непогана якість. Швидка доставка.

• Аліна І***

Велосипед зручний.
    Все подобається.

• Аліна К***

Велосипед супер. Спасибо.

• Ірина Ш***

Замовляла на подарунок велосипед, дуже крутий, дитинка в захваті!!!
    Стильний, зручний)

• Євгенія Я***

Чудовий вибір. Дитині сподобалось відразу. Чудово збирається, нічого не треба крутити. Привикаємо до ручки.

Дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що велосипед сподобався і був зручним у збиранні. Нехай приносить дитині радість під час прогулянок!

• Марія М***

Батьківська ручка клацає при їзді. Чи це не бракований товар?

• Марія М***

На жаль змінити відгук чи видалити щоб написати новий не виходить тому додаю ремарку:
      Зв'язалася з продавцем щодо того, що товар мені не сподобався і якість візочка нижче ніж я очікувала, коли дивилася на його ціну і позитивні відгуки.
      Повернула його швидко і без проблем за що дуже дякую.

• Таня К***

Велосипед сподобався, зручний у користуванні. Дякую!

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що велосипед сподобався та зручний для вашої дитини. Нехай кожна прогулянка дарує радість та нові відкриття!

• Альона Л***

Гарний велосипед,дитині сподобався, але довго його збирала, якби була відео інструкція будо б проще, і ще козирек чомусь повністю не розглажуется.

• Юлія Б***

Дуже гарний велосипед! Дитина задоволена!

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що триколісний велосипед Momi Ivi сподобався та подарував дитині задоволення. Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Максим

Задоволені велосипедом, гарний, якісний з поворотним сидінням. Саме те, що я шукали.

• Продавець  Надійний

Дякуємо за ваш відгук. Нам приємно, що велосипед відповідає вашим очікуванням і приносить радість у використанні. Дякуємо за вибір нашого товару.

• Марія Г***

Дуже гарний велосипед! Дитині значно цікавіше кататись, ніж у візочку, а для батьків дуже зручний і легенький

Переваги:
    Легкий, красивий, сидіння обертається на 360, спинка відкидається, і найголовніше - дитині дуже подобається!
    • Продавець  Надійний

Доброго дня Марія. Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що велосипед вам сподобався та приносить радість вашій дитині. Нехай кожна прогулянка буде легкою та захопливою!