Відгуки покупців про Набір наволочок Moon&Star Бязь Gold Люкс Black 50х70 см 2 шт (MS-840000003)

Оцінка користувачів 4/5
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Гарна якість, після першого прання тканина не закошлатилась, прала по рекомендації на 30° у пралці .
    Брала ще окремо простирадло цієї фірми, все добре.
    Швидка відправка

Переваги:
    Щільна тканина
    Недоліки:
    Не знайшла

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися враженнями
      Раді, що якість наволочок, щільність тканини та результат після прання вас повністю влаштували, а також що відзначили швидку відправку.

Дякуємо за довіру до бренду Moon&Star та бажаємо приємного користування!

• Людмила Г***

Дуже якісні

Дякуємо, що поділилися враженнями, Людмило! Нам приємно, що ви оцінили якість наволочок Moon&Star. Нехай користування приносить лише комфорт! Гарного дня!

• Юлія П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Трохи жорсткуваті, але норм, приємно спати влітку, не полиняли після прання навіть на високих температурах

Дякуємо, Юліє, за ваш відгук!
      Бязь Gold Люкс дійсно може здаватися трохи жорсткуватою на дотик до першого прання, проте тканина м’якішатиме з часом.
      Раді, що наволочки зберегли колір і подарували комфортний сон у літню пору.
      Звертайтеся, якщо виникнуть запитання чи потрібна буде допомога з вибором!

Moon&Star

• Людмила Г***

Дуже гарна якість

Переваги:
    Якість
    Недоліки:

Дякуємо вам, Людмило, за відгук та високу оцінку якості наволочок Moon&Star! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

Завжди раді вашим новим замовленням!

• Кирилл Л***

Качество материала ужасное
    Пишут что 100% хлопок но это не так
    За эти деньги могли сделать и лучше

Переваги:
    Ноль
    Недоліки:
    Много

Доброго дня, Кириле! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви залишилися незадоволені якістю наволочок. Хочемо запевнити, що матеріал наших виробів — 100% бавовна бязь Gold Lux, що підтверджується сертифікатами якості.

Можливо, виникли певні очікування щодо текстури чи властивостей тканини. Якщо ви помітили якісь дефекти чи невідповідності, ми завжди готові розглянути ситуацію та запропонувати вирішення. Будь ласка, зверніться до за номером телефону вказаним на бірці або упаковці товару, вказаними на сайті.

• Олег С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Все добре,все по розміру.

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що наволочки вам підійшли за розміром. Сподіваємося, вони забезпечать вам комфортний сон. Звертайтеся до нас знову!

• Ольга Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Файні наволочки, набагато краще ніж очікувала

Дякуємо, Ольго, за ваш відгук! Раді, що наволочки Moon&Star Бязь Gold Люкс Black виправдали ваші очікування та навіть перевершили їх. Завжди прагнемо радувати наших клієнтів якістю. Звертайтеся, якщо матимете ще потребу в нашій продукції.

• Крістіна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 70 x 70

Нормальні наволочки на свою ціну, після прання тканина м'яка. Колір насичений

Крістіно, дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що ви задоволені якістю наволочок і що вони відповідають вашим очікуванням. Приємно знати, що тканина стає м'якою після прання, а колір залишається насиченим. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або побажання, ми завжди готові допомогти.

• Віталій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60

Через 4 дні використання, постіль і наволочки закашлатилися дуже сильно, лежиш і відчуваєш ці бурульки на постілі. Можливо машинка для катишків допоможе, але купував не для того щоб цим займатися. Перегляньте якість свого товару. Або попереджуйте покупців.

Доброго дня! Дуже шкода чути, що у Вас виникла така ситуація. Наші комплекти виготовлені з високоякісних матеріалів, і ми завжди приділяємо увагу контролю якості. Однак, утворення катишків може бути пов'язане з різними факторами, включаючи догляд за постільною білизною.

Рекомендуємо перед використанням нової постільної білизни прати її окремо, згідно з інструкціями, вказаними на етикетці. Також машинка для катишків дійсно може допомогти усунути цю проблему. Ми обов'язково звернемо увагу на Ваш відгук і переглянемо якість цієї партії.

Дякуємо за Ваш відгук! Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або побажання, ми завжди готові допомогти.

• Наталия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60

Не раджу ці наволочки, дуже неприємні на дотик, жорсткі. Тільки для декору.

Недоліки:
    Жорсткі, царапають шкіру.

Доброго дня Наталія, те що ви описуєте досить не притаманно для цієї тканини, підкажіть перед використанням ви випрали їх? Тканина може бути такою як ви описали тільки до першого прання, після прання має стати м'якшою.