Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Набір наволочок Moon&Star Бязь Gold Люкс Bulldog Love 40х40 2 шт (MS-840000726)

Оцінка користувачів 4.75/5
  • Світлана Є***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Яскраві красиві наволочки, запах добрий, але тканина дуже тонка, подушка просвічує і катишки зʼявилися

Переваги:
    Яскраво
    Недоліки:
    Тонка тканина

Доброго дня, Світлано.
      Дякуємо, що поділилися враженнями.

У цій серії використовується Бязь Gold Люкс, але щільність тканини може трохи відрізнятися в залежності від дизайну, і через світлий фон подушка може злегка просвічувати — це особливість саме цього малюнка.

Щодо катишків: зазвичай бязь не кошлатиться, але таке може траплятися, якщо наволочки пралися разом із виробами з синтетики чи трикотажу. Будь ласка, враховуйте це під час догляду.

Якщо вам буде зручніше обміняти товар або повернути кошти, зверніться, будь ласка, за номером телефону, вказаним на упаковці чи ярличку.

Гарного дня!

• Маргарита М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 70

Якісна тканина. Приємна на дотик. Яскраві кольори. Не змінюють колір після використання. Раджу.

Переваги:
    Якість.
    Недоліки:

Маргарито, щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалася якість тканини та яскравість кольорів. Радий чути, що наволочки залишаються такими ж після використання. Ваші слова надихають нас працювати ще краще!

• Ірина П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 50 x 50

Замовлення отримала , все чудово, малюнок такий самий як на фото, якість не погана, розмір співпадає з замовленим, після прання колір такий як і був.

Переваги:
    Набір 2штуки.
    Недоліки:

Дякуємо, Ірино, за ваш відгук! Дуже приємно знати, що ви задоволені замовленням — ми старалися! Нехай наволочки дарують комфорт і гарний настрій. Звертайтеся знову!

• Уляна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 40 x 60

Товар неприйшов .розчарування.роботою Розетки.

Переваги:
    Ніякі
    Недоліки:
    Найгірші

Дякуємо за зворотний зв’язок, Уляно.

Нам прикро, що ви не отримали своє замовлення. Ми, як продавець, передаємо товар на доставку вчасно, однак логістикою займається маркетплейс Rozetka. Радимо звернутись до служби підтримки Rozetka для з’ясування деталей доставки або повернення коштів.

Якщо вам буде потрібна допомога з нашого боку — звертайтесь, будемо раді сприяти вирішенню ситуації.

• Светлана В***

Дякую все супер

Дякуємо, Світлано, за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Бажаємо вам комфортного користування нашими наволочками!