ДНІ ROZETKA! Знижки до 55% на обрані товари з 6 до 12 жовтня

Відгуки покупців про Підковдра Moon&Star Бязь Gold Люкс Autograph Полуторна 143x210 см (MS-870000000)

Є в наявності

4.9/5
Оцінка користувачів 4.9/5
  • Відгуки про товар продавця Rozetka
  • Юрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 200 x 220

Відмінна підковдра. З ChatGPT в ролі консультанта перебрали десятки варіантів і спинились саме на цьому. Матеріал досить якісний, приємний на дотик, відповідає очікуванням, щільний та досить вагомий. Малюнок дуже сподобався.

Переваги:
    дизайн, матеріал
    Недоліки:
    не виявлено

Щиро дякуємо за такий змістовний відгук! Нам дуже приємно, що серед десятків варіантів ваш вибір зупинився саме на продукції Moon&Star Раді, що ви залишилися задоволені якістю та щільністю тканини, приємними тактильними відчуттями й дизайном підковдри. Бажаємо приємного користування та будемо раді вашим новим замовленням!

• Андрій М***

ОК

Переваги:
    Качество хорошее

Добрий день!

Дякуємо за ваш відгук та оцінку! Дуже приємно, що ви залишилися задоволені якістю підковдри :)

Бажаємо вам приємного користування та гарного дня!

• Анатолій П***

Мені сподобалось...

Доброго дня, Анатолію!
      Дякуємо за відгук та високу оцінку Раді, що підковдра Moon&Star вам сподобалась і ви відзначили приємну ціну та якість.

Користуйтеся із задоволенням, звертайтеся — завжди раді допомогти!

• Анна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 160 x 220

Дуже гарна і сучасна підковдра!

Переваги:
    Беру вже не перший раз! Якість тканини чудова! Якість пошиття теж дуже гарна! Супер!

Доброго дня, Анно!
      Дякуємо вам за такий приємний відгук і за те, що обираєте Moon&Star не вперше — це для нас найбільша довіра. Раді, що підковдра вам сподобалась і за якістю тканини, і за пошиттям. Працюємо, щоб кожне замовлення приносило лише позитивні враження.

Якщо виникнуть запитання чи буде потреба в іншому розмірі або дизайні — звертайтеся, завжди раді допомогти. Гарного дня!

• Соболевский В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 220 x 240

Відповідно очікуванням

Дякую, Володимире, за відгук!
      Раді, що підковдра Moon&Star Бязь Gold Люкс Autograph відповідає вашим очікуванням.
      Наша команда дбає, щоб якість тканини та пошиття залишали тільки приємні враження.
      Гарного дня та комфортного сну під постіллю Moon&Star!

• Олександр Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 200 x 220

Хороша підковдра, зразу показалась жорсткою та холодною але потім було дуже тепло

Дякуємо за ваш відгук, Олександре! Тканина Бязь Gold Люкс справді може здаватися трохи жорсткішою на дотик до першого прання, але швидко стає м’якшою в процесі використання, зберігаючи при цьому міцність і комфорт. Раді, що підковдра забезпечила вам тепло під час сну. Гарного дня!

• Тарас М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 175 x 210

Класна підковдра, на замочку, докупив наволочки і маю комплект

Переваги:
    Гарна якість, красива

Тарасе, дякуємо за відгук! Раді, що підковдра вам сподобалась і ви зібрали повноцінний комплект. Вдячні, що обираєте Moon&Star — працюємо, щоб і надалі тішити вас якістю та дизайном. Гарного дня!

• Олексій Щ***

Хорошее качество.

Дякуємо за ваш відгук! Приємно, що якість підковдри вам сподобалася. Будемо раді вашим новим замовленням!

• Марина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 200 x 220

Приємна тканина до тіла та колір радує око. Зібрала собі 2 комплекти з наволочок і підковдр.

Переваги:
    якість тканини, колір
    Недоліки:
    не знайшла

Дякуємо за ваш вибір і чудовий відгук! Нам дуже приємно, що тканина та колір вам сподобалися, а ще більше – що ви змогли зібрати собі два комплекти. Бажаємо вам затишку та комфортного відпочинку!

• Олена Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 220 x 240

Якість хороша але розмір прийшов не той. На фото поклала на ковдру розміром 220/240. Підковдра виявилась меншою набагато.

Дякуємо за ваш відгук! Якщо ми помилилися з розміром, ми готові здійснити обмін або заміну товару. Зв’яжіться, будь ласка, з нами за номером телефону, вказаним на упаковці або ярличку.

Чи вимірювали ви фактичний розмір підковдри? Це допоможе нам уточнити ситуацію.

• Галина М***

Відмінний товар

• Юлія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: 200 x 220

хороша якість, приємне на дотик, тоненьке, але щільне, і колір гарний

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви залишилися задоволені якістю та комфортом нашого підодіяльника Moon&Star Бязь Gold Люкс. Ваші позитивні враження надихають нас на подальшу роботу. Звертайтеся, якщо у вас виникнуть додаткові питання або потрібна допомога!

• Максим В***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розміри: 200 x 220

Якість гарна. Після другого прання колір не змінився. За їхньою ціною рекомендую.

• Продавець  RoyalNights

Щиро дякуємо Вам за такий приємний відгук! Дуже раді, що Ви залишилися задоволені якістю та виглядом нашої продукції. Дякуємо за Вашу довіру та рекомендацію! Будемо раді Вашим наступним замовленням!

• Максим Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розміри: 175 x 210

Підковдра горна. Вироб якісний

• Светлана П***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розміри: 200 x 220

Постельное белье отличного качества,размер соответствует,

Недоліки:
    Не нашла
    • Продавець  RoyalNights

Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що підковдра Вам підійшла та відповідає опису й замовленому розміру. Користуйтеся із задоволенням!

• Сергій П***

Все супер)

• Продавець  RoyalNights

Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку!
      Приємно, що підковдра вам сподобалась і все відповідає очікуванням.

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розміри: 175 x 210

Вже другий раз замовляю. Ціна якість відмінна.

• Продавець  RoyalNights

Олено, дякуємо вам за повторне замовлення та довіру
      Нам дуже приємно, що ви знову обрали нашу підковдру і відзначили відмінне поєднання ціни та якості. Звертайтеся, завжди будемо раді допомогти

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: RoyalNights. Розміри: 200 x 220

Швидка відправка, повна відповідність описанню. Що ще треба?)

Доброго дня, Олексію! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку
      Раді, що підковдра повністю виправдала очікування і доставка була оперативною. Завжди працюємо над тим, щоб усе проходило швидко та без зайвих турбот для покупців.

Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів — гарного дня!