Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Крем для кучерявого волосся Mr.Scrubber Curly Care 115 мл (4820200232584)

Код :  340701970
Оцінка користувачів 2.8/5
  • Олександра Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 115 мл

Волосся липне, це найгірший гель який у мене колись був, дівчатка не псуйте своє волосся подібними жахливими засобами, я взагалі не розумію хто дав їм дозвіл на випуск такої провальної продукції.

Переваги:
    Недоліки:
    Багато

Добрий день, Олександро! Дякуємо за відгук. Шкода, що крем вас не вразив. Радимо невелику кількість крему наносити на вологе волосся по всій довжині, приділяючи найбільшу увагу кінчикам. Розподілити засіб гребінцем. Висушити і укласти волосся. Для досягнення максимального ефекту рекомендуємо використовувати комплекс засобів серії Curly Care. Дякуємо, що обираєте Mr.Scrubber і бажаємо краси.

• Олександра Ч***

Одні недоліки.

Переваги:
    Недоліки:
    не фіксує, взагалі нічого не робить, у мене кучеряве волосся але цей гель абсолютно безглуздий, поставила б нуль.
  • Дарья Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 115 мл

Волосся ліпне, неприємне на дотик та вигляд, кучері не тримає. Може це просто не мій варіант

Добрий день, Дарино! Дякуємо за відгук. Підкажіть, наносили на вологе волосся?

• Катерина Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 115 мл

Мені крем подобається. Я наношу його перед стайлінговими засобами або одразу після. Сам по собі кудрі він не формує, але допомагає стайлінгу.

Переваги:
    Склад, дає видимий результат
    Недоліки:
    Обʼєм продукту
  • Тамара Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 115 мл

Очень приятный запах,немного жидковат,но это не минус,не утяжеляет локоны,не липкий ,советую !

• Валя
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Об'єм: 115 мл

У мене ну дуже все погано з волоссям. До 35 взагалі не знала про кудрявий метод. Дерла розчісками, мила тим чим не можна і т.д. Волосся просто вбите.Пакля! Перукарі думають що я його спалила. Зараз освоюю метод, лікую. Волосся дуже пористе и сухе. Пробувала лівіни але після них волосся було як ніби об нього руки у відділі сала витирали.

Цей засіб дуже крутий. Вперше щось вийшло з кудрявим методом. Ще не ідеально але як для мого волосся "я прошла афганскую войну" (с), то прям вау :))

Переваги:
    Не лишає твердої корки, м'яке блискуче волосся.
    Недоліки:
    Не знайшла