- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: BasicRAY. Розмір: 3XL. Колір: Чорний
Вроде симпатичный костюм, сидит отлично, единственный нюанс, это молния, может конечно мне такой экземпляр попался, но она не может без помощи и придержки кофты застегнуться и расстегнуться, вечно зажевывает
- Переваги:
- Качество и цена
- Недоліки:
- Молния
- Продавець BasicRAY
Дякуємо за ваш відгук
Нам дуже прикро, що так сталося. Ми можемо запропонувати обмін - написали вам у приватні, щоб вирішити ситуацію
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: BasicRAY. Розмір: M. Колір: Темний синій
Без явных дефектов, но качество на троечку
- Продавець BasicRAY
Дякуємо, що поділилися своїм враженням. Шкода, що товар не перевершив очікування. Якщо з'являться детальніші побажання - будемо вдячні за зворотній зв'язок, це допомагає нам ставати кращими.
- Юлія Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний сірий
Підійшло
Дякуємо, що обрали нас! Працюємо для вас з любов’ю
- ГаннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний сірий
Гарний якісний костюм в красивому темно-сірому відтінку, відповідає розміру
Дякуємо за приємний відгук! Раді, що вам все сподобалось
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
Приємно здивований якістю цього товару.
Все зроблено акуратно, попрацювали на совість. Щодо тепла складно сказати наскільки буде теплий, але точно продувати вас не буде.
Я замовляв розмір XL на ріст 185 ідеально підійшло кофта та штани.
Окремо хочу виділити, як зроблені штани.
Зручні, вільні і легкі, проте не виглядають великими. Мені доволі складно обрати штани так як займаюсь спортом, ноги трохи більші ніж стандарти під які шиють.
Можу сказати мені повезло, все підійшло з першого разу.- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
Дякуємо вам за такий детальний і приємний відгук!
Раді чути, що спортивний костюм виправдав ваші очікування та ідеально підійшов по розміру.
Особливо цінно, що ви відзначили зручність і посадку штанів — це справді важливий момент для активних людей.
Нехай костюм служить вам довго та з комфортом!
Будемо раді бачити вас знову!
- Вікторія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій
Красивий колір, гарна цупка тканина, (трішки схожа на дайвінг). Дуже задоволена. Розмір в розмір іде
Дякуємо за відгук!
Раді, що спортивний костюм Ray Premium Loose Вам сподобався і підійшов за розміром. Ми цінуємо Вашу довіру.
Носіть із задоволенням і комфортом!
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
193см 88кг, розмір брав XL. Куртка норм, а от штанці хотілося б на пару см довші. Усе одно взяв, для спортивного не дуже критично а шукати та підбирати окремо ані часу ані бажання... Загалом усе задовільно, єдине що, не викликає особливої впевненості якість блискавки на куртці, але поки що це лише перше вражнння.
- Переваги:
- Начебто норм на свої гроші
- Недоліки:
- Штанці трохи коротші ніж очікував
Відповідність розмірній сітці
Замале
Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися своїми враженнями!
Ваша оцінка — цінна для нас. Ми раді, що загалом костюм вам підійшов і сподобався.
Щодо довжини штанів та блискавки — дякуємо за зауваження. Обов’язково передамо цю інформацію для врахування в майбутніх партіях.
Носіть із задоволенням!
- Анна Л***Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний сірий
Гарна якість, але виявився завеликий для мого чоловіка. Треба на розмір менший брати ніж звикли зазвичай
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Виявився завеликим
Щиро дякуємо за зворотний зв’язок! Нам дуже приємно. Стосовно розміру, рекомендуємо орієнтуватися на розмірну сітку котра вказана в каруселі та в описі. Ray Premium Loose - модель вільного крою. Серед наших моделей це золота середина між класичним кроєм та оверсайз.
- Сергій П***Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Відмовився. Жахливої якості костюм!
- Переваги:
- Недоліки:
- Зовнішній вигляд, якість
Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що у вас склалося таке враження, та виріб не виправдав ваших очікувань.