Відгуки покупців про Спортивний костюм чоловічий Ray Premium Loose U0809M-Black L Чорний (RAY2000000043418)

Оцінка користувачів 4.43/5
  • Відгуки про товар продавця BasicRAY
  • Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: BasicRAY. Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Вроде симпатичный костюм, сидит отлично, единственный нюанс, это молния, может конечно мне такой экземпляр попался, но она не может без помощи и придержки кофты застегнуться и расстегнуться, вечно зажевывает

Переваги:
    Качество и цена
    Недоліки:
    Молния
    • Продавець  BasicRAY

Дякуємо за ваш відгук
      Нам дуже прикро, що так сталося. Ми можемо запропонувати обмін - написали вам у приватні, щоб вирішити ситуацію

• Александр
    Відгук від покупця. Продавець: BasicRAY. Розмір: M. Колір: Темний синій

Без явных дефектов, но качество на троечку

• Продавець  BasicRAY

Дякуємо, що поділилися своїм враженням. Шкода, що товар не перевершив очікування. Якщо з'являться детальніші побажання - будемо вдячні за зворотній зв'язок, це допомагає нам ставати кращими.

• Юлія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний сірий

Підійшло

Дякуємо, що обрали нас! Працюємо для вас з любов’ю

• Ганна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний сірий

Гарний якісний костюм в красивому темно-сірому відтінку, відповідає розміру

Дякуємо за приємний відгук! Раді, що вам все сподобалось

• Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Приємно здивований якістю цього товару.
    Все зроблено акуратно, попрацювали на совість. Щодо тепла складно сказати наскільки буде теплий, але точно продувати вас не буде.
    Я замовляв розмір XL на ріст 185 ідеально підійшло кофта та штани.
    Окремо хочу виділити, як зроблені штани.
    Зручні, вільні і легкі, проте не виглядають великими. Мені доволі складно обрати штани так як займаюсь спортом, ноги трохи більші ніж стандарти під які шиють.
    Можу сказати мені повезло, все підійшло з першого разу.

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:

Дякуємо вам за такий детальний і приємний відгук!
      Раді чути, що спортивний костюм виправдав ваші очікування та ідеально підійшов по розміру.
      Особливо цінно, що ви відзначили зручність і посадку штанів — це справді важливий момент для активних людей.
      Нехай костюм служить вам довго та з комфортом!
      Будемо раді бачити вас знову!

• Вікторія О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний синій

Красивий колір, гарна цупка тканина, (трішки схожа на дайвінг). Дуже задоволена. Розмір в розмір іде

Дякуємо за відгук!
      Раді, що спортивний костюм Ray Premium Loose Вам сподобався і підійшов за розміром. Ми цінуємо Вашу довіру.
      Носіть із задоволенням і комфортом!
      Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців.

• Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

193см 88кг, розмір брав XL. Куртка норм, а от штанці хотілося б на пару см довші. Усе одно взяв, для спортивного не дуже критично а шукати та підбирати окремо ані часу ані бажання... Загалом усе задовільно, єдине що, не викликає особливої впевненості якість блискавки на куртці, але поки що це лише перше вражнння.

Переваги:
    Начебто норм на свої гроші
    Недоліки:
    Штанці трохи коротші ніж очікував
    • Відповідність розмірній сітці

Замале

Дякуємо за детальний відгук і за те, що поділилися своїми враженнями!
      Ваша оцінка — цінна для нас. Ми раді, що загалом костюм вам підійшов і сподобався.
      Щодо довжини штанів та блискавки — дякуємо за зауваження. Обов’язково передамо цю інформацію для врахування в майбутніх партіях.
      Носіть із задоволенням!

• Анна Л***
    Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний сірий

Гарна якість, але виявився завеликий для мого чоловіка. Треба на розмір менший брати ніж звикли зазвичай

Переваги:
    Гарна якість
    Недоліки:
    Виявився завеликим

Щиро дякуємо за зворотний зв’язок! Нам дуже приємно. Стосовно розміру, рекомендуємо орієнтуватися на розмірну сітку котра вказана в каруселі та в описі. Ray Premium Loose - модель вільного крою. Серед наших моделей це золота середина між класичним кроєм та оверсайз.

• Сергій П***
    Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний

Відмовився. Жахливої якості костюм!

Переваги:
    Недоліки:
    Зовнішній вигляд, якість

Дякуємо за зворотній зв'язок. Нам прикро, що у вас склалося таке враження, та виріб не виправдав ваших очікувань.