Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Сталевий Мультитул Pro100Tool 14 в 1 складний мультиінструмент кишеньковий туристичний Плоскогубці Ніж Біти викрутка для велосипеда кемпінгу чохол Подарунок чоловіку Чорний

Оцінка користувачів 5/5
  • Надія В***

Прочная сталь

• Дмитро Г***

То что я хотел .

Переваги:
    Цена,удобность
    Недоліки:
    Откривашка косерв плохая
  • Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: HiShop

Ножем задоволений, виглядає міцним та надійним. Але фіксатор леза на перший погляд не помітив. Його треба з іншооо боку шукати та відхиляти у бік.

Переваги:
    Міцний, та велике лезо

Вдячні за відгук та замовлення

• Віктор Ф***

Все сподобалось)

Вдячні за відгук та замовлення

Відгук від покупця. Продавець: HiShop

Не розумію чому він не складається. При покупці росклав, склав нормально. А зараз він не використовувався, але ні як не можу спрятать лезо.

Переваги:
    Здається міцним
    Недоліки:
    Зафиксувалося лезо та не складається, тому використовувати неможливо по призначенню
    • Продавець  HiShop

Можна ж було запитати в повідомленнях, а не залишати 3 зірки.. Так продумано. Там треба підцепити фіксатор. Лезо спеціально фіксується при відкритті щоб не бовталось. Зі сторони протилежноі самому лезу - відсуньте вбік гачок. Проведіть віртуалтну лінію між задньою частиною леза в протилежний бік в сторону ручки - в ручці фіксатор рівно по лініі леза. Трошки вбік - і воно відкриє застібку

• Олексій К***

Дякую дуже за допомогу. Так і є, ножа склав після поради. Ножем задоволений!