Відгуки покупців про Органайзер для таблеток на 7 днів MBM HOME PC-14 COLOR різнокольоровий (PC-14 COLOR)
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приїхав нетого кольору, не перевірила на пошті, бо ніколи не мала проблем з розеткою. Замість прозорого чохла приїхав чорний напівпрозорий.
- Переваги:
- Зручний, середнього розміру
- Андрей С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все норм
- Переваги:
- Удобная вещь
- Недоліки:
- Пока не известно
- АндрейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобна
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Пока не известно
- Ольга Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Добрий день! Отримала посилку, але хочу оформити повернення. Прошу надати дані для повернення
Представник постачальникаДобрий день, Ольга! Рекомендуємо звернутися до чат-боту підтримки @Rozetka_helpBot або спробувати оформити повернення через особистий кабінет.
- Денис Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Брав для БАДів. Нормуль )))
- Переваги:
- Містки, міцні, компактні
- Недоліки:
- Не виявив
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобався. Здивована, що всі мої ранкові БАДи вміщаються в одну комірку (фото в руці), хоч і трошки мнуться, але то таке.
Займає мало місця за рахунок своєї форми, нормально застібається. Спочатку засмутилась, коли не знайшла такого ж органайзера в нейтральних кольорах, бо не хотілось бачити щодня ці «вирвиглазні», але в результаті вони очі не муляють, а навпаки прикрашають сірі будні. Якось так.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Щиро раді, що Вам сподобалась наша продукція.
- Процик К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручний, міцний. Кожна секція розділена на день і ніч . Не займає багато місця бо стоїть вертикально.
- Переваги:
- Зручний в подорожах. Можна брати стільки секцій скільки потрібно. а не тягати з собою весь..
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук!
- еленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отличный товар! Таблетница очень удобная!!! Рекомендую у покупке!
- Переваги:
- Можно взять самой один из контейнеров.
- Недоліки:
- Не нашла
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
!
Представник постачальникаДякуємо за високу оцінку) Приємного користування.
- наталия Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
качество +
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та високу оцінку) Приємного користування.