- Анастасія Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Відро гарне, але замок зламався через два місяці. Дуже неприємно, адже не малі гроші, а якість погана
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Не якісний товар
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- В'ячеслав Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарна якість і дизайн
Представник постачальникаДякуємо Вам за відгук та високу оцінку!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кришка відра відкривається, але не закривається. У користуванні 1 день. Не рекомендую
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно! Нам прикро, що Ви отримали товар з браком. Рекомендуємо скористатися чат-ботом підтримки @Rozetka_helpBot або написати до підтримки у особистому кабінеті за посиланням: посилання Перепрошуємо за незручності.
- Дмитро К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Нібито і добре, але час від часу перестає закриватися, тобто сам замочок не тримає. Потім знов все ОК і так час від часу
Представник постачальникаДобрий день, Дмитро! Нам прикро, що у Вас виникли труднощі в процесі експлуатації. Рекомендуємо скористатися чат-ботом підтримки @Rozetka_helpBot
- Катерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Механізм закривання кришки зламався через два місяці
Представник постачальникаКатерино, дякуємо за відгук! Нам прикро, що Вам довелося зіткнутися з поломкою. Рекомендуємо скористатися чат-ботом підтримки @Rozetka_helpBot.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Пластик швидко вбирає запах. Замок, що фіксує кришку - зламався на третій день користування.
Представник постачальникаІване, доброго дня!
Нам шкода, що Ви залишилися незадоволені покупкою.
Прохання звернутися до сервісного центру , для вирішення даної проблеми.- Іван
Я без проблем повернув бракований товар. На щастя - не поспішав викидати оригінальне пакування
- Роман Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пригодиться для зберігання будь чого.
- Переваги:
- Вузький і не займає багато місця. Буде зручним у невеликих санвузлах.
- Недоліки:
- Міг би бути трохи вищим.
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Аліна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудовий товар, виглядає гарно та естетично
- Недоліки:
- Не знайшли
Представник постачальникаДуже дякуємо за відгук та високу оцінку! Бажаємо приємного користування!
- Таня Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Відро супер, вмістке і не займає багато місця.
- Анна Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крутий смітник, всюди помістився
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного користування!
- Олександра Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Відро класне, але механізм закривання кришки зламався через 3 місяці - після цього відро не закривається.
Представник постачальникаДобрий день, Олександро! Дякуємо, що поділилися досвідом користування, для нас це важливо. Прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань.
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Красиве і компактне відро. Але як і у всіх, через рік зламався механізм закривання кришки. Через це не рекомендую до покупки. Така проблема зустрічається дуже часто, і прикро те що на схожі відгуки єдине що відповідає представник постачальника - це «Дякуємо за відгук». Чисто формально відро відпрацювало свій заявлений гарантійний термін, але питання до якості механізму дуже великі, особливо враховуючи вартість відра.
- Переваги:
- Стильний дизайн
- Недоліки:
- Жахлива якість механізму відкривання кришки
Представник постачальникаДмитро, нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань. Нам важлива думка та досвід користування кожного покупця, це допомагає нам ставати кращими.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Брали замість відра-утилізатора для памперсів. Ні дня не пожаліла - зручно, комфортно, запахів не має, тому що закривається щільно. Не дивлячись на розміри поміщає достатню кількість відходів щоб витримав сміттєвий пакет. Рекомендую!
- Переваги:
- Розмір, ціна, якість
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаІрино, дуже дякуємо, що поділилися з нами враженнями та досвідом використання. Ми щиро раді, що Ви задоволені покупкою! Бажаємо і надалі приємного користування)
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Через пол года перестала закрываться крышка.. хотя вижу по отзывам это распространенная проблема.
товар не рекомендую, прослужит недолго и придется покупать новое ведро.
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- Олександр Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Через 3 місяці користування перестав працювати механізм закриття/відкриття (кнопка). Виробник гарантує працездатність на 10000! відкривань, що не відповідає дійсності
- Переваги:
- Високоякісний ABS-пластик
- Недоліки:
- Багато скарг саме на кпонку відкривання, що по суті перетворює товар на брухт
Представник постачальникаДякуємо за відгук!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Через рік користування перестала закриватись кришка
- Переваги:
- Дуже естетичне
- Недоліки:
- Вистачило на рік
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- Александр Б***
У нас через 3 місяці перестала закриватись
- Алексей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Для тих кімнат де обмежений простір, те що треба.
- Переваги:
- Компактність
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо Вам! Чудово, що Ви задоволені та поділились враженнями.
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ведро крутое!
Но спустя ровно почти год умер механизм закрывания крышки. Крышку теперь не закрыть.
Дороговато на 1 год .- Переваги:
- Красивое, и удобное
- Недоліки:
- Ломается крышка у всех и у меня
- Наталія
Та ж сама проблема
- Маргарита К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Красивое,стильное!
- Переваги:
- Компактное
- Недоліки:
- Поки що немає
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Ми раді, що Вам подобається продукція нашої компанії. Приємного користування! Будемо раді новим покупкам!
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарне відро мінімалистисного дизайну. Але через 3,5 місяці використання зламався механізм закривання. Не рекомендую.
- Переваги:
- Дизайн
- Недоліки:
- Якість механізму
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
чудове стильне відро, дуже зручне в використанні, але через два місяці після не дуже інтенсивного використання (в сім'ї всього двоє дорослих) защіпка кришки почала залипати, вимагаючи виколупування руками нижньої частинки, а ось сьогодні на шостому місяці користування відломилася остаточно - кришку тепер не закрити ніяк . ось такий сімбіоз праці дизайнера і інженера, котрий зекономив півграма пластмаси.
- Переваги:
- класна ідея, стільно, зручно (було)
- Недоліки:
- дуже швидко ламається як би акуратно не використовувати
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Кльове відерце. Хороші якість виконання, дизайн і зручність.
- Переваги:
- Дизайн, якість
- Недоліки:
Представник постачальникаМи раді, що вам сподобалось. Дякуємо за відгук)
- Лунёв С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шикарна річ, брали замість дорогущего утілізатора підгузників. Це відро справляється з вища згаданою функцию на 100%. Майже не пропускає запах, дуже зручне, тому що відкрити і закрити можно однією рукою, підходять будь-які пакети. Дуже устойчева, і завдяки невелики габаритам можна поставити хочу на підвіконня, хоч в нішу між пеленальним столиком і стіною
- Переваги:
- Майже герметичний, зручний
- Недоліки:
- невиявлено
Представник постачальникаДякуємо за приємний відгук) Дуже раді, що Вам сподобалась наша продукція.
- ЛилияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Красивое, удобное
Представник постачальникаЛілія, дякуємо, що поділились враженнями) Приємного користування)
- Сергей Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Симпатичное и оригинальное по внешнему виду ведро. Но нужно ещё одно, а в наличие нет. Подскажите, ожидается ещё в ближайшее время?
Представник постачальникаСергію, Дякуємо, що поділилися враженнями) Щодо наявності, дане відерце, можна буде замовляти вже 03.01. Приємних покупок )
- Виталий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличное качество. Полностью соответствует описанию, рекомендую
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук та високу оцінку)
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Красивое, компактное и удобное в использовании. Хорошо вписывается в интерьер. Используем в комнате у пеленатора для детских памперсов
- Переваги:
- Красиво. Прочно закрывается, не пропускает запахи
- Недоліки:
Представник постачальникаСвітлана , дякуємо за Ваш відгук) Приємного користування)
- ПавлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Відповідає країні виробника - одноразове - не пройшло і 4-х місяців і замок зламався
- Переваги:
- Естетичність
- Недоліки:
- Одноразове
Представник постачальникаДоброго дня , Павло. Нам шкода , що так сталося. Прохання зверніться до сервісного центру за для вирішення цього питання.
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Очень удобный мусорник, используем под мелкий мусор (салфетки, ушные палочки, спонжик, и т.д.)
- Переваги:
- Качественный пластик (не воняет), красивый дизайн, удобный в применении
- Недоліки:
- Не нашёл
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Користуйтесь в задоволення
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дякую, rozetka. Мені дуже сподобалося відерце та силіконовий йоршик від MvM.
- Переваги:
- Якість за помірною ціною
- Недоліки:
- Не бачу
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук)
- Яна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Стоит своих денег, добротно сделано, эстетично выглядит. Для случаев, когда обычное ведро поставить некуда.
- Переваги:
- Красивое, вместительное, вписывается в любое место
- Недоліки:
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук) Користуйтесь в задоволення)
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Используем на кухне в столе ,под раковиной,т.к другие размеры не подходили.Всё устраивает.
- Недоліки:
Представник постачальникаМи раді, що вам сподобалось. Дякуємо за відгук)
- УМАНСКАЯ И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Выглядит стильно . Компактное . Классно,что не видно муссонных пакетов . Пластик тонкий, среднего качества .
Представник постачальникаІрино, дякуємо за Ваш відгук !
- ОлегВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хорошо упаковано. Получили без проблем в пункте выдачи Розетка.
- Переваги:
- Отличное ведро, удобное, хорошо смотрится, не занимает много места. Пластик хорошего качества, без запаха.
- Недоліки:
Представник постачальникаРаді, що Вам сподобалось ! Дякуємо за Ваш відгук.
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Очень красивий дизайн. Очень удобная конструкция при смене мешка для мусора.
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук !Раді, що Ви задоволені !
- Зинченко Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Суперское ведро! Хотя на ведро даже не похоже) Смотрится хорошо, отличный пластик, приятное открывание крышки.
После него сразу заказала ещё ёршик и держатель для бумаги из этой же серии.- Переваги:
- Не видно пакета
- Недоліки:
Представник постачальникаМи дуже радіємо, коли наші клієнти задоволені від замовлення та обирають нас і далі )