Відгуки покупців про Футболка бавовняна жіноча НатаЛюкс 21-2383 2XL Біла (2123833200061)
- ГалинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Сірий
Футболка бавовняна, легенька, зручна, приємна до тіла. Підходить для носіння вдома.
- Переваги:
- Ціна, натуральний матеріал.
- Недоліки:
- Занадто тонкий трикотаж.
- Надежда В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Сірий
Не знаю, як кому, а мені футболка сподобалася, купую НатаПлюс вже не вперше (майже всі кольори в мене є, а деякі кольори - по декілька футболок).
Із мінусів - деякі кольори дуже швидко вигоряють (темно-сині, червоні, які я купувала набагато раніше, років чотири-п'ять назад, а то і більше).- Переваги:
- Якісний пошив, просто і зручно.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Темний ліловий
Доброго дня.
Товар якісний, швидка доставка
Рекомендую продавця - Надежда Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний ліловий
Все добре, дякую
- Олег Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий
Чудово
- ВикторияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Зелений
Хорошая футболка. Все как заявлено в объявлении.
- Недоліки:
- Раїса Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний ліловий
Все чудово
- Переваги:
- Якість товару. Розмір
- Недоліки:
- Екатерина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
За такі гроші супер
- Переваги:
- Гарна якість
- Недоліки:
- Слобоженюк С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Білий
Дуже сподобалась!!!
Все ідеально-розмір,тканина,як сидить.
Дякую за зручну,гарну річ.
Швідка доставка . - Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Темний ліловий
Футболка якісної якості і також колір гарний мамі сподобався
- Недоліки:
- Трішки щоб була довша
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний ліловий
Супер. Якість сподобалася.
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Гарна футболка, приємна до тіла
- Ганна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний ліловий
Задоволена якістю і розміром. Гарне упакування. Дякую.
- Елена Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний синій
Дуже приємна на дотик тканина. Цікава модель.
- Недоліки:
- Не має недоліків
- Руслана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний ліловий
Невже не можна якісно підігнути футболку? нитка не закріплена, поторочився низ, тільки одягнула.
- Переваги:
- Колір і фасон
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний ліловий
Все чудово)
- Лариса Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Бежевий
Дякую магазину "Розетка"за якісні товари.Тільки но отримала бежеву футболку2XL.Дуже задоволена бо розмір підійшов,якісно пошита і прекрасно сидить по фігурі.
- ИнгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний ліловий
Футболка замечательная по качеству и фасону. У меня такая серая, хотела еще одну. Новый цвет – фуксия)) Кого действительно интересует, это никакая не фуксия! Это даже не бордовый, это буряковый цвет, причем темный. Отказ сразу же в точке выдачи. А так хотелось)
Может действительно зависит от партии товара, но сомневаюсь. Мне пришел именно в таком жутком цвете.- Переваги:
- Качество, фасон
- Недоліки:
- Абсолютное несоответствие цвета
- Жанна Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Зелений
Якісна, красива, зручна, розмір в розмір, люблю замовляти у цього продавця, хороше пакування, швидка доставка
- Переваги:
- Якісна тканина, колір після прання не втрачає
- Недоліки:
- Не виявила
- Ира К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Білий
Футболка сподобалась,якісна,приємна до тіла.
- Недоліки:
- Немає,тільки купила.Раніше купувала жіночі майки,цього виробника( якість на плюс)
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Сірий
Хороша футболка, взяла другу для тренувань. Тканина приємна до тіла.
- Переваги:
- Бавовна, приємна до тіла.
- Лилия Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Білий
Фуболка- супер!
Спасибо!- Переваги:
- Хорошее качество, нормальная цена.
- Недоліки:
- Лариса С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Темний синій
Прислали совсем не тот товар!!!
- Оксана Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Бежевий
Футболка приємна до тіла,тягнеться,має гарний виріз,ніжний колір,гарна модель.
- Переваги:
- Модель
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Білий
Файна, якісна футболка нашого українського виробника! Відповідає розміру і фото товару. Доставлено швидко, запаковано гарно! Дякую!
- Переваги:
- Дуже приємна тканина до тіла
Відповідність розмірній сітці
Все ок
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Товар рекомендую!!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не виявила
- Ольга Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Темний синій
Зручна,гарна до тіла,якісна.
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Просвічується і рукав абсолютно не такий, як на фото (( все інше сподобалось, особливо виріз.
- Вітюк Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Білий
Відмінна якість!
- Татьяна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Сірий
Якість доволі непогана, приємна до тіла.
- Юрченко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Темний синій
Та річ яку носиш з великим задоволенням
- Переваги:
- Натуральна
- Недоліки:
- Не має
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Білий
Футболка красивая необычная горловина. Натуральный материал. Рекомендую.
Чудесное качество товара
- Покупець Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Червоний
Футболка сподобалась, гарна якісна