Відгуки покупців про Чоловічі кросівки New Balance 574 ML574EVE 44.5 (10.5US) Чорні з темно-сірим (195907808573)
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU. Колір: Чорний з сірим та білим. Розмір: 42
супер
- Переваги:
- супер
- Денис К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44.5
Ця модель, різні розцвітки. Саме цей колір купувався два рази. Прослужили не один рік, а з моїм стилем хотьби у кросівок час життя рік за два, підошва не протерлась, без дірок
- Владимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44
- Недоліки:
- Взуття не відповідає якості бренду. Мабуть це підробка.
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Владимир Б***
Для чого мені звертатись до служби підтримки?
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 44.5
Чудові,гарної якості.
Це вже друга модель яку купляю чоловіку.
Він задоволений- Переваги:
- Гарний дизайн
- Оксана Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44.5
Чоловік дуже задоволений
- Переваги:
- Гарна якість без нарікань
- Недоліки:
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 40.5
Порвалися через 3 тижні носив не постоянно пішли в мусору
- Переваги:
- Недоліки:
- Рвуться
- Світлана Ч***
Скажіть будь ласка, хто виробник ваших кросівок(вказано на бірочці язичку)
- Роман Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 46.5
Провались спустя 1 неделю носки
- Переваги:
- Недоліки:
- Качество
Кросівки дуже класні але не підійшов розмір пробую обміняти або повернути
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 43
Кросівки досить комфротні, окрім гладких вологих поверхонь (типу керамічної плитки, якою так часто оздоблені наші будинки і не тільки) - можна підсковзнутись.
Але відношення ціна/якість - незадовільне: за місяць носіння зсередини протерлись дірки.
Не можна сказати, що це геть дешеве взуття. В мене є взуття яке за роки користування не протерлись зсередини, а тут за один місяць дірки.
Не купуватиму більше такі.- Переваги:
- Нозі комфортно. Зручні для стопи по ширині. Приємні матеріали та зовнішній вигляд.
- Недоліки:
- Неодноразово послизнувся на мокрій плитці. За місяць протерлись до дірок на внутрішній стороні.
Широке
- Сергій З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 40.5
Прислали менше
- Гліб З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 40
быстро начали отклеиваться , но в принципе норм
- Тимошина И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 42
Ношу сама 6 месяцев. Ничего не порвалось, ничего не перекосилось, ничего не хлюпает. Очень удобные. Вот только шнурки ооооочень длинные. И выглядят дешевыми. И еще язычок мягкий и тонкий. В предыдущих был плотнее. Других претензий нет. Хороши для повседневной носки.
Рекомендую.- Переваги:
- Удобные, крепкие.
Широке
Високий
- Сергій
Шнурки у всіх кросівках занадто довгі. Можна зав'язати і запхати вузол під язичок
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 44
Купил 574 два года назад, серые. Носил их каждый день — и зимой, и летом, вообще не снимал. Ходил в них по сугробам, грязи, по болотам — хоть бы хны. Нигде ничего не порвалось и не лопнуло, единственное — слегка надорвались отверстия для шнурков, но это чисто моя вина, я люблю сильно затягивать. Перечитал кучу отзывов и вообще не понимаю, как люди умудряются так убивать обувь. У меня 574-е до сих пор живут и выглядят нормально. Если носить адекватно — модель реально крайне живучая.
- Недоліки:
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 41.5
Чудове взуття
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим та білим. Розмір: 44
Доброго дня, сьогодні придбав даний товар, відразу скажу це оригінал, якість на висоті, коробка не помʼята, не дуже важливо, але естетично приємно, взагалі при примірці враження дуже приємні, як тактильно так і візуально, розмір рекомендую брати саме на цю модель чорного кольору плюс 0,5 до основного, в мене так нога сіла ідеально, на сірий колір мабуть свій розмір бо коли поміряв 0,5 до свого розміру, на диво трохи завільні, я перезамовив на 0,5 меньше:)) сподіваюсь не помилився, завтра дізнаюсь, візуально і тактильно сірій колір теж круті, рекомендую, не буду приховувати, теж переживав що підробка, але все супер, я дуже задоволений, дякую розетці за акцію у цей надскладний час, я інвалід 2 групи і для мене кожна копійка важлива, всім мирного неба
- Переваги:
- Оригінал, якість, враження
- Недоліки:
- Стирчала одна маленька ниточка на шві:))) легкий рух ножицями і все супер:)))
- Ігор
коментар +++хай щастить.
- Николай С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44.5
Года два тому назад тут мною были куплены 574 другого цвета. Как и говорили тут многие , качество никакое. Дырки шнурков рвутся, ткань лопается возле подошвы. Сделаны те кросмовки были во Вьетнаме.
Серые визуально другие. Швы без клея и ровные стыки. Но сделаны в Индонезии. - ЕгорВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42.5
Интересно, какая вообще вероятность подмены оригинальных кроссовок на реплику клиентами на пункте выдачи или на почте? Кажется, что те, кто пишут, будто у них кроссовки разлетаются или рвутся после пары носок, просто нарвались на такие подменные фейки. Я получил свои - всё в порядке. До этого были похожие, качество и на ощупь, и внешне на уровне. Время покажет, а пока 5 звёзд - кроссовки топ, могу рекомендовать к покупке.
- Недоліки:
- Я не добавлю в свой отзыв фото, потому что мне лень. А у кроссовок недостатков нету, если Вы об этом.
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з сірим та білим. Розмір: 45.5
Якісні, зручні
- Сергій Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 44
Все добре. Якісний товар. Швидка доставка
- АняВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 46.5
Це просто жах, п‘ять раз одягались (навантаження на взуття було мінімальне), боюсь уявити, що буде далі, однозначно неякісний товар. Прошу магазин «Розетка» звернути увагу на товар який у вас представлений і позиціонує як оригінал…
Експерт RozetkaДоброго дня!
Дякуємо за звернення.
Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
- ЄВГЕН Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 41.5
Рекомендую.
- Переваги:
- Удобные при ходьбе, хорошо фиксируют стопу.
- Недоліки:
- Скользкие на мокрой плитке.
- Лев З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 40
Жуткая паль, ткань разошлась с некоторых местах и разорвалась на стыке дырок для шнурков, при ОБЫЧНОМ ПОВСЕДНЕВНОМ использовании, даже не беге. Как такое вообще попало на рынок
- Переваги:
- Недоліки:
- Непонятный материал, который разлазиться
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що у нас в продажу тільки оригінальна продукція.
- Владислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 43
Дякую
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 41.5
Гарно виглядають. Комфортність нормальна, проте не супер, хоча це залежить від особливостей стопи.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 43
Чудові кросівки, але їх вистачає на один сезон при ходьбі містом.
П'ять зірок за те, що зручніших не знайшов.- Переваги:
- Дуже зручні, підошва гасить удари та стабілізує ногу
- Недоліки:
- Якість може бути кращою за таку ціну, бояться вологи
- Максим М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44
Реально круті кросівки. З тих, що я мав, ці - найзручніші!!!
- Олег Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 46.5
Товар відповідає моїм вимогам, цю модель використовую не перший рік
- Переваги:
- Класична модель
- Недоліки:
- Якість відповідає акційній ціні
- Андрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 41.5
Все добре. Думаю, оригінал. Розмір підходить відповідно опису.
- Переваги:
- Якість.
- Недоліки:
- Думаю, до вологи вони досить нестійкі.
- Александр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-синій. Розмір: 40
Отличные кроссовки
- Переваги:
- Приемлемая цена
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44
Не проходив і місяць часу порвались
- Переваги:
- Недоліки:
- Низька якість.
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
- Андрій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 41.5
Порвались біля отворів для шнурівки після другого виходу. Вперше таке з нью беленсами((
- Недоліки:
- Порвались
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 44
Незадоволений, якщо чесно.
По-перше, права п’ята кудись завалюється, ніби в мене косолапіє. Це ледь помітно, але якщо ходиш багато, дратує.
По-друге, в них справді спекотно на сонці! Уся ця «сіточка» в районі пальців зовсім не зрівняється з чорною (!) тканиною на моїх старих кросівках. Вона була набагато прохолоднішою — якийсь нонсенс!
По-третє, під час інтенсивної ходьби в лівому кросівку щось починає клацати/цокати, і це чутно.
По-четверте, надто довгі шнурки. Для кого/чого це? Яка з цього практична користь?
По-п’яте, ці сріблясті вставки мають світловідбивальні властивості й світяться в темряві під променем. Комусь може й плюс, мені ніт, я цього не просив.
Це мій перший досвід з New Balance і, мабуть, зупинемося.- Переваги:
- Нормальний вигляд на фото
- Недоліки:
- Мають недоліки в експлуатації
Відповідає
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 44
Все чітко, прийшли швидко.
- Михайло Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 45
Хотів повернути, але не зберіг чеку. А слідів придбаного взуття не залишилось ніяких, як не шукав. Тому остання спроба такого замовлення.
- Недоліки:
- Хлопають при ходьбі.
- Влад
Ви ж купували не за готівку на базарі. Все є в ваших замовленнях. Електронні чеки там теж є.
- Іван П***
А треба зберігати. Ви ж не дитина щоб вчити вас що згідно закону про захист споживачів для повернення товару ви маєте 14 днів, повинні зберегти чек, а на товарі само собою мають бути відсутні сліди експлуатації і збережені всі етикетки.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 45
Одягав може раз з 10. І от така халепа.
- Переваги:
- Зручні, легкі.
- Недоліки:
- Попався брак.
- Виталий М***
Це не шкіра, модель Green Leaf
- Іван П***
Ви їх прали? Вологими вдягали чи може під час експлуатації намокали?
- Андрій
ні. не прав. не мочив. та й толком я в них не походив. від порогу до авто, та від авто до порогу. це 100% БРАК!