Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Набір для бадмінтону Newt 2 ракетки + волан + чохол Бірюзово-помаранчовий Newt (NE-BD-220)

Код :  520554624
Оцінка користувачів 3.67/5
  • Тарас С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Одна з ракеток пережила 2 гри. На третю гру деревʼяна ручка тупо відламалась по середині. І як бачите - це рожева, якою грала тендітна дівчина. Про воланчик теж хорошого не скажеш, але з відгуків це одразу було ясно - замовляв наперед ще один окремо. Так що якщо наважитесь замовляти ці ракетки, то перевіряйте на касі, підозрюю, вона вже була тріснута в тому місці.

Я розумію, що вони коштують копійки, але навіть я не очікував, що вони так скоро зіпсуюють нам з дівчиною настрій

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    На фото
  • Наталія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуємося вже тиждень. Подобається і якість і вигляд. Все добре, нічого ще не поламалося. Єдине валанчик приїхав покинутий і ніяк не вирівнювався, але я одразу замовила запасні.

Переваги:
    Все тримається
    Недоліки:
    Покинутий валанчик
  • Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Була дуже здивована, що ракетки, які йдуть в комплекті разом з білим(!) чохлом, відправили без пакування. Відповідно, чохол прийшов весь брудний, тож мені довелось прати його вручну. Не розумію, невже це так важко запакувати хоча б в харчову плівку. Самі ракетки ще не тестувала, але вони вже трохи подерті, брудні та на них видно клей.

Переваги:
    Дизайн
    Недоліки:
    Пакування

• Вікторія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Ракетки в цілому хороші, але приїхали вже трохи потерті. А ось воланчик зовсім жахливий, просто розвалився після першої гри….

Недоліки:
    Потерті, воланчик жахливий
  • Віра П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

придбали собі на дачу, і ракетки і чохол дуже стильні. Легкі, грати одне задоволення, рука не втомлюється

Переваги:
    якість набору
    Недоліки:
    ні
  • Іван Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класний набір, нам сподобався, ще не грали, але навіть з виду зрозуміло, що норм ракетки і міцна сітка

Переваги:
    є зручний чохол, швидка доставка
    Недоліки:
    нема