Відгуки покупців про Рукавички для важкої атлетики та фітнесу Newt Gym SP NE-LG-32-M Чорні
Є в наявності
- Андрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Чорний
Дуже зручні, дуже допомогли при тренуванні!!
- Переваги:
- Зроблене для занять
- Андрій Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Чорний
Дуже зручні,мені дуже підійшли у заняттях!!!
- Переваги:
- Гарне зроблене
- Недоліки:
- Не знайдено
- Світлана М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Чорний
Дуже швидко розійшлися по швам., але на ту ціну можуть бути.
- Олександр Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: L. Колір: Чорний
Якість жахлива, порвалися після першого підходу.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість жахлива, порвалися після першого підходу.
- Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: M. Колір: Чорний
Третє тренування і вже потихеньку шви розходяться. Але за такі гроші більшого не чекав.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: L. Колір: Чорний
Продавець не порядний. Відправили рукавиці з дефектом (порив), який просто заліпили тейпом.
- Переваги:
- Дизавйн
- Недоліки:
- Не відповідають розміру. Менші на 1-2 розміри. Фарба залишається на руках. Руки чорні.
- Ростислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розміри: XL. Колір: Чорний
Качество не очень, при первой же примерке порвались. Взял размер XL и оказались маленькими. Была бы рука по меньше, возможно не порвались бы)))
Было бы неплохо добавить примерочную сетку к товару.- Переваги:
- Недоліки:
- Качество не очень
- Алексей Н***Продавець: Rozetka. Розміри: L. Колір: Чорний
Пришли рваные.
- Анна І***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Розміри: L. Колір: Чорний
рукавиці жах, прийшли подерті, першого вдягання навіть не було. резинка лишилась в одній руці, рукавиця в іншій. товар треш, поверніть гроші, не торгуйте таким
- Переваги:
- Не прийшлось йти на тренування, верніть гроші
- Недоліки:
- порвалися одразу, посипаний дєрмантін лишився на руках і не змивається
- Продавець ASAP
Анно, дякуємо за відгук. Нам прикро, що виникла така ситуація, але хочемо уточнити декілька моментів.
Цю модель рукавичок ми продаємо вже тривалий час, і з досвіду можемо сказати, що подібний розрив у зоні шва найчастіше виникає саме тоді, коли рукавичка замала і при надяганні матеріал та шви сильно натягуються. Рукавички повинні сидіти щільно, але не настільки, щоб їх доводилося із зусиллям натягувати на руку.
На Ваших фото також видно, що рукавички приміряються на різні руки, тому лише за фотографіями складно визначити, кому саме підбирався розмір і наскільки він відповідав обхвату долоні.
Щодо матеріалу: натуральна шкіра в характеристиках цієї моделі заявлена, тому твердження щодо «дерматину» саме по собі не свідчить про невідповідність товару опису.
За фото основне пошкодження знаходиться саме в місці сильного натягу біля шва. Водночас ми не відмовляємося розбиратися в ситуації. Якщо товар дійсно мав виробничий дефект, достатньо було звернутися до продавця — ми завжди розглядаємо такі випадки та намагаємося вирішити питання з покупцем.
Шкода, що до звернення до нас товар одразу отримав оцінку «1» і характеристику «товар треш». Ми відкриті до нормального діалогу та готові розібрати кожну конкретну ситуацію.
- Ігор М***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Розміри: M. Колір: Чорний
Гарні рукавички за свої гроші!!
- Наталья Л***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Розміри: L. Колір: Чорний
Перчатки хорошие, мягкие, выглядят хорошо
- Переваги:
- Удобные, мягкие, хорошо смотрятся
- Недоліки:
- После тренировки немного изнутри линяют на руки. Но потому что новые, думаю , что со временем это пройдет
- Светлана М***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Розміри: L. Колір: Чорний
Навіть 1 зірочки для вас забагато!
Нічого тут не купуйте!!!
Продавець надсилає брак!!!
Рукавички розірвано повністю по нижньому шву.- Переваги:
- Немає жодних переваг!!!!!
- Недоліки:
- Суцільні недоліки. Те, що треба на смітник викинути надішлють і продадуть вам.
- Продавець ASAP
Добрий день, це Вам прийшли надірвані? На товар є гарантія
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: ASAP. Розміри: L. Колір: Чорний
Гарні печатки, м'якенькі і легенькі, дякую