Відгуки покупців про Набір штанга + гантелі металеві Newt Gym Set-H Home 79 кг (NE-M-H-SET-79)
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага загальна: 45
Загалом, для домашнього використання більш ніж достатньо. Є невеликі розбіжності у точності ваги. На блинах 5кг по факту було 4.8кг. Та загалом не вважаю це серйозною проблемою. Однак якість матеріалу відносно не висока. І от це уже неприємно
Головною проблемою є те що з них відпадає фарба. Я не є експертом у технологіях виробництва, але виглядає наче фарбоване це все дуже низькоякісною порошковою фарбою. Як тільки отримав, одразу промив усе з милом, вода була просто чорна, відпадали невеликі шматочки фарби. При подальшому використанні, зборці і розборці гантелі, з нею продовжує виспатися чорний порошок, який бруднить все
Тож будьте готові частенько мити килим і карімати- Переваги:
- Відносно дешеві
- Недоліки:
- Погана якість фарби
- юрий г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага загальна: 79
прийшов товар на позицію дешевше . замість 79кг отримав 67кг . Різниця у вартості 1279 грн. На фото вага номіналів правильна , от кількість місць в характеристиках вказано неправильно має бути ще одне місце з 4 блінами по 2 кг. .Я так розумію що розетка не цінує свою репутацію. на відео в точці видачі можно точно пересвідчитись у мої словах. Про вагу блінів , та покраску вже мовчу.
- Переваги:
- матеріал метал.
- Недоліки:
- прислали не той комплект(дешевший)
- юрий г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага загальна: 79
Розетка допоставила товар . с початку написала що за їх рахунок доставка а по факту я сплатив за доставку. раджу всім не лінуватись та перевіряти товар при отриманні бо потім будете мати клопіт.
- Переваги:
- матеріал метал.
- Недоліки:
- після отримання раджу протерти антісіліконом або ще чимось , а потім покрасити нормальною краскою. руки чорні одежу забрудните. а так річ для дому нормальна.