Відгуки покупців про Жіночі шльопанці для пляжу Nike W Victori One Nn Slide CN9677-004 36.5 (6) 23 см Чорні (194497883601)
- Олеся М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Розмір: 39
Просто неймовірно зручні, легенькі. Задоволена покупкою, дуже вдало підійшли по розміру.
- Переваги:
- Легкі
Зручні
Комфортні - Недоліки:
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40.5
Отлично
- Катерина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий із сірим. Розмір: 40.5
Дуже чудові
- Наталья А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий із сірим. Розмір: 40.5
Сподобались
- Галина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Розмір: 38
Дуже сподобались. М'якенькі, добре сидять, достатньо щільно. Якісні шви. Операторам окрема вдячність за роз'яснення по розміру. Бо вказані розміри - українські і в самій назві вже вказані US і правильні см.
Відповідає
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 42
Рекомендую
- Андрей М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з чорним. Розмір: 38
Хорошо
- Переваги:
- Бренд
- Алла П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Все подошло , качество отличное
Відповідність повноті
Середнє
Відповідає
- Александра З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий з рожевим. Розмір: 40.5
Через месяц один шлепанец порвался. При том, что я ходила в них только по квартире. За такие большие деньги такое ужасное качество! Я очень расстроена. Больше ничего от Nike не хочется покупать!
- Переваги:
- Мягкость
- Недоліки:
- Порвалось через месяц
- Любовь В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 39
Очень удобные, красивый и стильный медный цвет, размер 39 отлично подошел на стопу 25см.
- Переваги:
- Цвет, мягкие.
- Недоліки:
- Екатерина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий із сірим. Розмір: 39
Дуже стильні
- Переваги:
- Зручні
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 36.5
#МійЛук
Оригінал, якість хороша. Дружина носить 36 розмір, 35,5 якраз в пору, повномірні.- Переваги:
- Якість, марка. Дешевше чим в магазині.
- Недоліки:
- Литвин Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий із сірим. Розмір: 42
Очень классные !
Подошва пена!
Очень удобны! - Яна І***Продавець: Rozetka. Колір: Білий з чорним. Розмір: 38
на вузьку ніжку без підйому, повномірний 37 або навіть ближче до 38 як на мене. довелося відмовитися від замовлення на жель, а так класні і м'якенькі. Ще в середині є тканина, чого я на фото не помітила, то для вологи думаю таке собі
- Переваги:
- на вигляд якісні
- Недоліки:
- на низбкий підйом, великомірні
Відповідність повноті
Вузьке
Завелике
- Надежда Ч***Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий із сірим. Розмір: 38
Дуже гарні і максимально зручні. Я задоволена!!!
- Виктория Д***Продавець: Rozetka. Колір: Світло-рожевий із сірим. Розмір: 38
Бомбические
- Переваги:
- Удобные