- Дар'я Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37.5
Жахливі кросівки , тверді ,навіть декілька кроків не змогла зробити .Не рекомендую
- Тетяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 36
Виглядають охайно навіть після дощу) Вже рекомендую подрузі))
- Боровик О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39
Приобрила товар 11/10 2023 спустя месяц эксплуатации появилась трещина по строчке, тут же на носках начали появляться мелкие фиолетовые пятна, которые через время увеличились в размере. Крем для обуви не перекрывает эти пятна и если присмотреться ближе , есть и желтоватые пятна, фото в полном объеме не передаетНа сайте указано в описании Кожа, в реальности это не так. Носить в таком виде не возможно. Разочарована покупкой, не рекомендую. Жалко потраченных денег.
- Недоліки:
- Плохое качество
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37.5
Дуже круті кеди. Вперше купила високі, і дуже сподобалось, як на нозі виглядають! Дизайн дуже стильний, реально ретрокласика)
Якість - на висоті. Ще й шкіряні. Цілком відповідає своїй ціні. В принципі, від Найк іншого і не очікувала. (Оригінал)
Розмір мені підійшов ідеально, проблем - жодних, ніде не тиснуть, почуваюся у них максимально комфортно. До речі, підошва не ковзка, тому в них можна бігати))- Переваги:
- Оригінал. Дуже стильні. І дуже зручні))
- Настя К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39
Брала на ніжку 24.8 см 39 розмір. Підійшли кеди відмінно!
Взуття доставили дуже швидко до Житомира, тіршки довше аніж через добу міряла їх уже в точці видачі. Хороші, якісні кеди. На нозі виглядають суперВідповідність повноті
- ОлександраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 40.5
- Віта В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 41
Розмір відповідає.
Взуття не зручне, низької якості!Відповідність розміру
Відповідає
- Валентина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 42
Кеди суперові.Розмір підійшов.Дякую.
- Переваги:
- Зручні.Мягенькі.
- Кравец Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 37.5
Разочарование. Перед покупкой внимательно ознакомилась с таблицей размеров, измерила свой размер по инструкции. Заказала в нескольких размерах и по итогу примерки выбрала тот, что как мне казалось подошёл. Проблемы начались, как только в них нужно было ходить больше 20 метров. Оба кроссовка начали сильно давить сбоку в начале шнуровки, подумала что туго зашнуровала, ослабила шнуровку максимально, проблема не ушла. Верхние бортики давят ногу сверху. По итогу, размер мой а ходить не возможно. Также в этой модели есть лента тканевая сзади, и если попадёте под дождь и запачкаете её - вид будет не очень. Влажной салфеткой быстро убрать грязь не выйдет, она как будто вьедается в эту ленту. Увы, не могу советовать к покупке
- Переваги:
- Высокие, белые, минималистычный дизайн, демисезонные
- Недоліки:
- В месте начала шнуровки отдавливают ногу, по бортику сверху тоже отдавливают ногу
Відповідність повноті
- ЛюдмилаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 39
Понравились эти кеды, из трех разных моделей выбрала именно эти. Белоснежные, стильные и удобные. Взяла на эту весну, как будут носиться, покажет весна. Рекомендую выбирать по размерной сетке. Благодарю розетку за доставку. Рекомендую к покупке, если нравится такой фасон.
- Переваги:
- Одни достоинства.
- Недоліки:
- Нет.
- Ірина К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 41
Товар оригінал 100%. Подобається ця модель, купую вже другу пару.
- Переваги:
- гарна якість та ціна
- Недоліки:
- жодних
Відповідність повноті
Відповідність підйому
Середній
Відповідність розміру
Відповідає
- Ирина В***Продавець: Rozetka. Колір: Білий. Розмір: 41
Отличное качество,на ноге сидят как влитые,материал кожа,оригинал,размер соответствует заявленному.
- Переваги:
- Качество,кожаные.
- Недоліки:
- Нет.