- Вікторія Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бежевий
Отличный пуховик. Размер соответствует
- Анастасия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Он оверсайз, С-ка идёт эдак на наш 44-46. Местами было прохладно, видимо пух сбился, лично для меня он никак не до -15, на 0 градусов ок.
- Переваги:
- Красивый, качественный, лёгкий
- Недоліки:
- Большемерит, скорее для европейской зимы
+5°C
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Класний пуховик! Щоб гарно лягав, потрібно дійсно на розмір менший. Не люблю оверсайз, а тут скоріше просто А-подібний крій, якщо більш прилягає, то виглядає на мій погляд краще.
- Переваги:
- Фірмова якість, вільний крій, максимальна довжина, приємна підкладка, потайні флісові манжети та утеплені флісом кишені, низ зсередини укріплений.
- Недоліки:
- Розетка за моїми замірами запропонувала Л-ку, але була завільна, довелось перезамовити на М-ку, яка лягла ідеально
- ЮлияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Гарна куртка, розмір взяла зразу м, але поміняла на с, рукава звісно могли бути і довшими і вдялішими, але пуховик всеодно сподобався
- Переваги:
- Гарна, тепла, довга
- Недоліки:
- Рукава
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Пуховик гарної якості, дуже сподобався. Краще брати на розмір менше, наприклад на М брати S. Дякую магазину, Ви найкращі!
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Пуховик супер!!! На свій звичайний розмір М, замовила S. (Не прогадала) Замовляйте на розмір менше від свого звичайного .
- Переваги:
- Гарний, легкий, довгий, зручний)
- НаташаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Пуховик очень легкий и тёплый! Размер соответствует таблице. На параметры 95-65-100 взяла м, села отлично. Очень понравился! Рекомендую
- Валентина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Помаранчевий
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Чорний
Пуховик заказывала два раза. Первый раз заказала свой размер L, ориентировалась на размерную сетку - пришел громадный пуховик...возврат. Но качество понравилось, поэтому заказала на два размера меньше. При росте 175 боялась что в размере S будет короткий рукав...но зря боялась. Размер S сел идеально, рукав не короткий. Очень теплый и очень легкий. Не промокает (проверено опытным путем:).
Рекомендую, однозначно.- Переваги:
- Соответствует описанию, удобный
- Недоліки:
- пока не заметила
- Наталія
Подскажите пожалуйста Ваши параметры об и ог
Заранее благодарю
- Бабиенко А***Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бежевий
Куртка шикарна! Колір насичена карамель, ніби золотий аж) Шодо розміру, в житті ношу Л, але по даній розмірній сітці йде М. Переживала чи не буде маловата. Взяла М-ку, сіла ідеально і навіть є запас! Довжина рукава теж нормальна (мій ріст 178). Рекомендую!!!
- Екатерина П***Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Бежевий
Очень добротный, богатый пуховик. Теплый, непродуваемый. Кто пишет, что он большемерит- не знаю! На объем бедер 105 см М-ка сидит отлично я не могу сказать что большой, еще ладонь свободного пространства есть. Цвет бомба!!! Насыщенее чем на фото, не розовый как в описании, а карамель, ириска! )))
- Переваги:
- очень теплый, качество
Відповідає
-15°C
- Анна
Вы считаете бедра 105 это размер М?
- Катерина М***Продавець: Rozetka. Розмір: XS. Колір: Чорний
Пуховик дійсно треба брати на 1-2 розміри менший. Я зазвичай беру М, деякі речі S. Прочитавши відгуки, подумала, що S буде ок, але ні, купила XS.
Вцілому річ хороша, тепла, але не скрізь.
1. Холодно в плечі. Це вперше у мене таке з пуховою курткою. Я розраховувала у такій куртці вдягати під низ максимум кофту. Але доведеться напевно утеплюватися в районі плечей
2. Якщо одягати зверху через плече сумку-бананку, наприклад, то вона притискає пальто до спини і в спину теж прохолодно. І це теж для мене шок, бо в жодній пухової куртці у мене такого не було.
При цьому пальто (сам розмір) вільно висить на мені, добре що в xs є додаткове місце для утеплення під пальто...
Я за ці гроші розраховувала, що це буде дійсно дуже тепла річ, в якій я без проблем зможу проводити багато часу на вулиці та не мерзнути ніде. Але нажаль.- Недоліки:
- Холодно в плечі та в спину(якщо на спині притиснуте пальто сумкою).
- Светлана М***Продавець: Rozetka. Розмір: XS. Колір: Чорний
Супер - рекомендую!!!
- Переваги:
- Супер - футболка куртка - 7 супер. Непродувает ! Не тяжёлый! Ткань не промокает ! На м брала s рост 167 супер сел - на реглан отлично !!
-30°C
- Ольга С***Продавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Пуховик отличный!Стильный, лёгкий тёплый! На свой 48 размер взяла L,ориентировалась на размерную сетку. Пуховик сел отлично! Спасибо Rozetka!
- Переваги:
- Стильно, тепло, качественно
Відповідає
- Наталія
Подскажите пожалуйста Ваши параметры
- ЛаураПродавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Помаранчевий
Красивенное пальто, яркого цвета(фото абсолютно точно передают). Отличный покрой и пошив. Тёплое. Длинное(именно, как хотела)
- Переваги:
- Удобное, легкое
- Екатерина Б***
Цвет не блестящий ?
- Лаура
Нет, матовий.
- СветланаПродавець: Rozetka. Розмір: XS. Колір: Чорний
Брала не тут . Очень им довольна на м брала s . В м утонула бы - 96/70/93 167 см . Отзывы везде читала . Спасибо им!
- Переваги:
- Тёплый - лёгкий
-30°C
- ПолинаПродавець: Rozetka. Розмір: M. Колір: Чорний
Очень крутой, теплый, мягкий, не тяжёлый
Самое клевое - его длина
беру уже третий пуховик Nike, рекомендасьон- Переваги: