Відгуки покупців про Жіночі кросівки для бігу Nike Downshifter 12 DD9294-501 38.5 (7.5US) 24.5 см Світло-фіолетові (196153286566)
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39
Отличные кроссовки, удобные, на свою стопу 24,5 см всегда в Nike беру 39 размер, нет никакого клея как писали, всё аккуратно, качественно, номер на кроссовках совпадает с номером на коробке, выглядят на ноге отлично.
- Переваги:
- Nike всегда качественно и удобно
- Недоліки:
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий із сріблястим. Розмір: 38.5
В живу виглядають трішки інакше, тканина близкуча. Задники будуть заминатись
- Переваги:
- Зручні
- Недоліки:
- Візуально виглядають на 2 розміра довшими
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 37.5
Зручні, як на фото, але всюди на обох кросівках сліди клею дуже помітні.
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40.5
Хороші. Мяка підошва. Без вираженого супінатору.
- Переваги:
- Для бігу
- Недоліки:
- Неакуратні. Клей на швах.
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий із сріблястим. Розмір: 39
Люксові кроси!!! Замовляла доставку з приміркою, бо переживала про розмір та зручність, але вони виправдали мої очікування. Дуже кльово, що зверху сіточка, бо нога не потітиме і бігати буде комфортно влітку)) Амортизація теж на високому рівні. Бренд знову показав себе з найкращої сторони)) Дякую!
- Переваги:
- Амортизація, "дихаюча" сіточка, відповідність розміру, комфорт
- Недоліки:
- Хіба що білі, то бруднитимуться))
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний з білим . Розмір: 37.5
Суперкласні кросівки!
- Переваги:
- Якісні спортивні кросівки для бігу і не тільки.
- Недоліки:
- Відсутні.
- Ольга К***Продавець: Rozetka. Колір: Білий із сріблястим. Розмір: 39
Моїй нозі в них приємно. Перша пробіжка показала що з вибором я не помилилась. Підходять як і для рівного стадіонного покриття так і для біль екстремальних варіантів типу грунтовки після дощу.
- Анна П***Продавець: Rozetka. Колір: Білий із сріблястим. Розмір: 38
Зомовляла на точку видачі, йдуть на вузьку ногу. Мені ця модель не сподобалась .
- Переваги:
- Найк
- Недоліки:
- На вуську ногу, сітка не просвічує , 38 виглядає на 40 розмір.