Відгуки покупців про Крем для шкіри навколо очей NIVEA Luminous630 проти темних кіл 15 мл (4005900886644)
Є в наявності
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Нравится крем.
- В.Т.Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий крем! Зручний тюбик. Постійно його купляю вже протягом декілька років. Мені він підходить. Добре доглядає за шкірою навколо очей: зволожує та освітлює. Має приємну текстуру та аромат.
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дізнатися, чи працює крем, можна лише через 2 місяці, як пишуть в інструкції. Зменшення темних кіл під очима одразу не відбувається. Отже, поки що неможливо адекватно оцінити товар!
- Переваги:
- Хороша текстура, без запаху.
- Недоліки:
- Довго чекати на результат.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороший крем, тонко наносится, хорошо впитывается.
- Переваги:
- Соответствует заявленным характеристикам.
- Недоліки:
- отсутствуют
- Анастасія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь приблизно тиждень, помітила, що трохи зменшились мішки під очима, темні кола теж трохи менш помітні стали, шкіра навколо очей наче більш наповнена, бо мілкі зморшки зменшились, що однозначно є плюсом, сподіваюсь, далі буде тільки краще) Згодом доповню відгук.
- Переваги:
- Легка та приємна текстура, зменшує мішки та темні кола.
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крем з Spf
- Переваги:
- Крем має середньої щільності структуру, наносити необхідно тонким шаром. Є невелике зволоження. Приємно, що вже містить захісні фільтри Spf. Про ефект з пігментацією говорити зарано
- Недоліки:
- Поки не помітила. Сподіваюсь, що заявлені переваги побачу
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Крем має легку текстуру, гарно розподіляється по шкірі, досить добре зволожує (в мене шкіра під очима дуже суха). Після нанесення не залишає якихось неприємних слідів, швидко вбирається, не липкий. Однозначно рекомендую додати в свій догляд!
- Переваги:
- Приємна віддушка!
Зручний тюбік! - Недоліки:
- Не знайшла