Відгуки покупців про Монопучкова зубна щітка Nordics для догляду за зубами та зубними протезами Зелена (3800501908839)
- Яна Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоний
Гарна щітка. Якщо правильно користуватися - чудово вичищає міжзубні проміжки та зону ясен, також зручно дочищати дальні зуби.
Доброго дня, Яна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоний
Щітка хороша, вичищає між зубами, спочатку здалось що мяка,але мабуть так і має бути щоб не царапати ясна, чистить добре, звичайною щіткою ті місця не почистиш.
Доброго дня, Катерина. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Александр М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Купиля щіточку- монопучок. Задоволена. Маю брекети, щітка гарно вичищає в складних місцях. Рекомендую.
Доброго дня, Александр. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Павло З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоний
Класна
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
Доброго дня, Павло. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Аліна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Все чудово
- Недоліки:
Доброго дня, Аліна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Наталія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Якісна зубна щітка за доступною ціною
- Недоліки:
Доброго дня, Наталія. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Сергей Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Трохи жорсткіша ніж попередня, можливо це мені така попалась. але все одно вона вигідніша за курапрокс.
Доброго дня, Сергей. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- СветланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Чудова щітка, користуюся сама і дитина 7 років. 2 місяці щітинки тримаються добре, потім вже незручно користуватися. Та вона довше і не має служити. Ціна і якість на висоті.
- Переваги:
- Якість і ціна
Доброго дня, Светлана. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Марія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Дуже люблю щітки цієї фірми, вони для мене заміна більш дорогим Курапрокс.
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знаю
Доброго дня, Марія. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Інна У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Чудова щітка, гарно чистити зуби. Купувала для дитини.
Доброго дня, Інна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Анна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Щітка добре вичищає зубний наліт
Доброго дня, Анна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Інна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
чудова щітка
Доброго дня, Інна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- ОльгаПродавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоний
Хороша зубна щітка. Дуже зручно чистити зубний наліт. Загалом задоволена товаром, буду купувати ще.
- Недоліки:
Доброго дня, Ольга. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Брали аби відчистити трохи нальоту в 2річної дитини.
Допомогло на 85% більшість нальоту відчистило поступово.
Якісна щітка, не лізе, середньої жорсткості.- Переваги:
- Зручна, гарно відчищає нальот.
- Недоліки:
Доброго дня, Денис. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Юлія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоний
Дуже гарна щітка по якості мені подобається
Доброго дня, Юлія. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Дуже гарна та якісна щіточка. Чудово прибирає залишки нальоту з зубів біля ясен і не травмує їх. Купила всій своїй родині
Доброго дня, Марина. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Марина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Доброго дня, Марина. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Щітка сподобалась. Чистить гарно. Але як на мене потрібно трішки жорсткішу.
- Переваги:
- Зручна
Доброго дня, Олександр. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоний
Чудова якість! Гарно справляється з очищенням при яснах, і там де звичайна щітка не дістає)
Мастхев для гігієни ротової порожнини)- Переваги:
- Гарна якість
Доброго дня, Олена. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Фіолетовий
Підліток з задоволенням чистить зуби , гарно допрацьовує після зубної щітки
- Переваги:
- Очищає важкодоступні місця
Доброго дня, Оксана. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Отличная вещь , эффект от моно пучка гораздо лучше, чем от обычной щетки , десны не царапает , не лезет , зубы чистит что еще нужно
- Переваги:
- Отличный моно пучок
- Недоліки:
- Не обнаружено
Доброго дня, Анна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Вперше купила монопучкову щітку і дуже задоволена. Гарно працює в місцях де звичайна щітка не справляється. Рекомендую.
Доброго дня, Тетяна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Надія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоний
Гарна щітка, взяла і собі, і дітям. Цілком підходить як бюджетна заміна більш дорогої Curaprox. Якість на висоті!
- Переваги:
- Гарно вичищає
- Недоліки:
- Наче немає
Доброго дня, Надія. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Лариса А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Щітка сподобалась, зручна у використанні, якісний пластик. Дякую за швидку доставку
- Недоліки:
Доброго дня, Лариса. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Світлана Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Те що я і очікувала .
Доброго дня, Світлана. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Доброго дня. Вадим. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Очень удачная щетка, хорошо чистит
- Переваги:
- Цена качество
- Недоліки:
Доброго дня, Наталья. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Ірина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Гарна, в користуванні зручна і якісна.
- Переваги:
- Гарно вибиває міжзубні місця.
- Недоліки:
Доброго дня, Ірина. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Дуже гарний монопучок, взяли для сина, вичищає наліт на зубах на відмінно
Доброго дня, Олена. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Червоний
долго не могла найти бюджетный аналог курапрокс, но этот монопучок понравился даже больше, просто супер
- Переваги:
- Супер
- Недоліки:
Доброго дня, Маргарита. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Незамінна річ для чищення зубів, як для дорослих, так і для дитини 7 років. Щетина 2 місяці тримається, потім краще міняти. Не випадає, прости вже пучок не такий пружний.
- Недоліки:
- Не має
Доброго дня, Світлана. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Максим А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Мені сподобалась ця щітка, рекомендую
Доброго дня, Максим. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Павло З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Добра, рекомендую
- Переваги:
- Схожа на курапрокс
Доброго дня, Павло. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Екатерина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Щётка супер
Доброго дня, Екатерина. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений
Класні щіточки. Сподобалися. Швидка доставка. Продавця рекомендую
- Переваги:
- Гарна якість
Доброго дня, Олена. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- Надія А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Блакитний
Дуже зручна та еститична
- Переваги:
- Швидка доставка
- Недоліки:
Доброго дня, Надія. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!