Відгуки покупців про Підставка тримач для ноутбука, складна металева під ноутбук з регульованою висотою підставки для ноутбуків на стіл для ноутбука під макбук для macbook для охолодження
- Наталія Ч***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Сірий
Підставка погано прорезинена знизу. При купівлі ніде про це не було вказано.
Перед цим брала в іншому магазині таку ж, тому є з чим порівняти.
Через відсутність хороших резинок знизу, ноутбук хитається і їде, коли я друкую.
Якщо він просто стоїть, окей.- Переваги:
- Легка
- Недоліки:
- Немає надійного прорезинення, ноутбук їде по столу, коли друкую
- Андрій Г***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Сірий
Це вже друга така підставка у мене, першу дружина віджала)
Зліва стара, справа нова. Свої функції виконує на відмінно, ноутбук не ковзає на ній і добре охолоджується. Продавець швидко вийшов на зв'язок і відправив товар, але приїхала підставка для навушників замість цього товару, добре що перевірив посилку у відділенні розетки. Не зважаючи що це була неділя і у продавця вказано що це вихідний, вони вийшли на зв'язок, визнали помилку і на наступний день відправили товар. Тому вважаю що можна рекомендувати продавця, оскільки вони чесно виконали свою роботу, помилки роблять всі, але не всі хочуть їх визнавати. За це й висока оцінка.- Переваги:
- Ціна, компактнісь, зручність
- Недоліки:
- Поки не знайшов
- Андрій Г***
Хочу доповнити свій відгук, попередній залишається в силі, але сьогодні відкрив для себе ще одне застосування для підставки, почав використовувати її як підставку для читання книг, дуже зручно і практично, так би мовити одна підставка на всі випадки життя)
- Марина Ш***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Сірий
Підставкою для ноутбука задоволені. Міцна, не хитається і не їздить по столу. Зручно і компактно складається.
- Переваги:
- Міцність і стійкість конструкції
- Продавець Great LUCK
Щиро дякуємо, що поділились своїми враженнями від нашого товару! Звертайтесь ще до нас) З повагою магазин Great LUCK
- Галина Х***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Сірий
Хороший варіант підставки
- Продавець Great LUCK
дякуємо, що обрали наш магазин! Звертайтесь ще до нас))
- Руслана Г***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Сірий
За свою ціну хороший варіант, важка, є чохол в якому можна зберігати та плюс її в тому що компактна і можна з собою брати
- Недоліки:
- трішки крива
- Олексій П***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Сірий
Навіть не сподівалися що за таку ціну придбаємо такий корисний пристрій. Спина та шия сказали дякуємо
- Яна Т***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Сірий
Все сподобалося. І швидка доставка
- Переваги:
- Міцна, гарна. Ноут не хитається, і легка, з собою брати зручно
- Продавець Great LUCK
Яна, щиро дякуємо за ваш відгук!
- Назар Т***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Сірий
Все хорошо держит
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Great LUCK. Колір: Сірий
Чудова стойка
- Переваги:
- Міцна стойка, місця не займає є резинові вставки за допомогою яких ноутбук не буде царапатися і скользити.
- Дмитрій К***Продавець: Great LUCK. Колір: Сірий
Замовив одне, прийшло зовсім інше
- Андрій Г***
Така ж ситуація, але без проблем вдалося вирішити питання