- AI аналіз відгуків61 відгук: 74% позитивних, 16% нейтральних, 10% негативних.Виберіть, щоб дізнатися більше
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Товар норм, работает как надо, только упаковка немного помята была, но это не критично. В целом, все устраивает и рекомендую без лишних заморочек.
- Зоряна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зручний столик.
- Ростислав Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже зручний столик
Вентиляційні отвори виглядають стильно. Кабель USB для вентилятора є в комплекті. - Егор Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Зручно, функціонально, якість виконання хороша. Проста і дуже корисна річ для щоденного використання.
- Валерія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Замовила цей столик для навчання, бо половину часу роблю конспекти прямо на ліжку, і це виявилось дуже зручним рішенням. Він легкий, але при цьому міцний, а алюмінієва поверхня взагалі виглядає дуже якісно. Вентиляція та вентилятор реально рятують, ноутбук перестав грітися, навіть коли працюю довго. Найбільше подобається, що столик можна поставити як завгодно: на підлогу, на диван чи на кровать — підлаштовується під будь-яку позу. Для навчання та роботи вдома це просто незамінна річ.
- Переваги:
- Зручний, компактний, міцний
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Непоганий столик.
Вентиляція в столику гарна, матеріал підставки та ніжок гарний. Незрозумів навіщо кулер якщо щоб допомогти циркуляції повітря то недуже справляється.
Має люфти ніжок в місцях кріплення до самої дошки по горизонтальній площині. хоча все наче тримається купи виставив наче по градусах и відмітках, а столик виглядає кривувато доводилося на око регулювати.- Переваги:
- Матеріал, перфорація по всій площині, ціна
- Недоліки:
- Люфти ніжок, наявність слабкого кулера, не точність розмітки/положення фіксаторів.
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що ви оцінили матеріали столика та вентиляцію. Щодо кулера, ви праві, його основна функція — це допомога в циркуляції повітря, але залежно від умов, він може не бути дуже ефективним. Відносно люфтів ніжок, ми вибачаємося за незручності. Це може бути результатом виробничого процесу. Рекомендуємо перевірити налаштування столика ще раз, оскільки правильне вирівнювання має допомогти вирішити проблему з рівністю. Якщо проблема не зникає, ми завжди готові допомогти з вирішенням або обміном. Спасибі, що поділилися своїми враженнями!
- Олексій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перший вечір в експлуатації. Що я можу сказати. Вона тримається, а ніби й ні. Тримається. а можливо і ні. Але загалом тримаєтся. Ну поки що ноут ще не падав.
Трясеться в мене коли набираю текст. Легка, можливо навіть занадто. Але комусь це буде і плюсом і мінусом.
Якщо любите працювати в кроваті, або вже працюючи на/в кроваті то ця штука для вас. Я навіть скажу навіщо вам вона, щоб по-перше, вам було зручніше, а по-друге, перестати вбивати ноут тим що він у вас лежить на пузі/ногах/простирадлі.
Контруктор ще той коли будете збирати. Якщо з фантазією проблеми то бажаю успіху. Але коли одну позицію обрали то вже простіше буде.
Кнопки для регулювання зроблені класно але коли ноутбук стоїть на ній то регулювати нереально як на мене, чи то може я не вкурсі.
Мій ноутбук 15 дюймів став нормально, і 17 мені здається стане. Так що за це не хвилюйтесь.
Я як здоровий хлопець (і в плані розміру і в плані здоров'я), помістився між ногами цієї штуки, але без рук, не помістились, але загалом класно.
Буду фільми дивиться)
Кулер я побчив, ввімкнув, вимкнув, розкрутив і сняв його. Мені було б стидно таке ставить насправді. Але напевно у автора була ідея і він її притримувався.
Загалом експіріенсом задоволений, ви напевно будете теж.
3 з 5 це не погано. Не просто норм. Я думаю пригодиться і вам і мені)- Переваги:
- Стоїть, тримається. Легка. Металева пластина яка тримає з отворами для охолодження.
- Недоліки:
- Легка, вважайте це і плюсом і мінусом Кулер дай бог йому здоров'я.
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок, врахуємо ваші побажання у майбутньому.
Приємного користування!
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Функціональний столик
Єдине, що перші рази буде складно під себе налаштувати, бо в ніжках по три частини і кожна частина незалежно налаштовується)
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали столик нашого бренду.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Незамінна річ, дуже звик до нього що за столом вжє не можу працювати.
- Переваги:
- Регулюється у будь яке положення, ноутбук не гріється завдяки отвірам, приємний та міцний матеріал, може витримати будь який ноутбук
- Недоліки:
- Куллер гучний та від нього немає сенсу відразу після покупки його відкрутив та викинув.
- Дмитро О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороша підставка. Зручна. Великий діапазон налаштувань. Нічо не скрипит
- Переваги:
- Зручна у використанні
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Бажаємо приємного користування.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
користуюсь ним кожного вечора після роботи, поки що нарікань немає
- Переваги:
- зручний, можна виставити абсолютно будь яке положення
- Недоліки:
- не дуже потужний вентилятор охолодження
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Олександр Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Підставка суппер. Через 2 роки кабель поламвся то купив новий просто. Це НЕ стаціонарна підставка, бо пластикові ножкм, вона трохи плаває. Але для лежати в ліжку та сидіти - ліпше мабуть НЕ придумаешь. Якщо зламається - куплю таку ж саму. Ну вона дуже зручна!
- Переваги:
- Дуже гнучка. Трасофрмер. Що завгодно можна зробити
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук!
- Яна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
столик повністю металевий, при цьому дуже легкий, для мене це великий плюс.
- Дмитро Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
досить високи, можна працювати сівши на невеликий пуфік.
або в крісло мішку, склавши ніжки трикутником
- Людмила Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
столик просторий і зовсім не тяжкий
- ДанилоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
обирав столик з великою стільницею, при цьому він ще й дуже легкий, за рахунок алюмінієвого каркаса.
Зручно переносити столик з ноутом, берусь двома руками з двох боків і переношу столик разом з ноутом, і нікуди не впаде.
- Вадим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
недорога підставка, без наворотів, +100 до комфорту при роботі на дивані
- Василь Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Користуюсь декілька днів.
Задумка прикольна. Можна налаштувати під себе. Конструкція хлипка але ніби не розсипається.
Кулер тут тільки для галочки. Нічого не охолоджує( майте на увазі)
Моя 6-ти річна пластмасова підставка за 300 грн набагато комфортніша була.
Своїх грошей не варта, повернув би якщо був би на це час.- Переваги:
- Задумка прикольна
- Недоліки:
- З кулера толку нуль.
Ціна завищена
- Григорий П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
вибрав цю підставку за велику стільницю і вузенький бортик
на вагу відчуається як невагома, у великий рюкзак можна брати з собою в дорогу
кулер не надто потужний, ліпше як приємний бонус.
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали столик нашого бренду.
- ЮрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
столік хороший. начебто все ок. 17' Asus став як рідний. але в комплекті не було usb кабелю (( хоча в комплектації написано що він є
- Переваги:
- столік хороший
- Недоліки:
- відсутній кабель usb
Представник постачальникаДобридень, Юрію, напишіть у службу підтримки з посиланням на цей коментар, щоб вас сконтактували із сервісним центром UFT, відправимо вам кабель за наш рахунок.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Столик хороший, ноутбук дійсно трішки менше гріється (бо раніше брала столик цієї ж фірми, який довелось повернути через те, що ноутбук не тільки не охолоджувався, а ще й більше грівся). Вентилятор охолоджує на 1-3 градуси. В основному брався для того, щоб ноутбук при використанні на ліжку не ставити на коліна (особливо при запуску ігор, коли він майже обпікає від навантаження).
Представник постачальникаДякуємо, Ольго, за відгук, раді що ви обрали столик нашого бренду.
- Артур Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Если у вас хороший ноутбук с "ок" охлаждением - вы просто открутите вентилятор - как сделал я
Столом доволен
На данный столик можно докупить usb куллер мощный и даже горячий мак - будет отлично себя чувствовать- Переваги:
- Стол хороший
- Недоліки:
- Вентилятор(кулер) средненький, но можно купить мощнее и закрепить под столиком
Представник постачальникаДякуємо за зворотній зв'язок, кулер дійсно можна замінити на той який задовольнятиме вашим потребам.
Приємного користування!
- Володимир Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже практично
- Переваги:
- Можливо спокійно на дивані або ліжку щось робити на ноутбуці
Представник постачальникаДякуємо за вибір нашого бренду!
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Скрипить і шатається, але свою справу робить, і держить 2.5кг ноут.
Передня стінка могла б бути і чуть нижчою.
Представник постачальникаДякуємо за вибір нашого бренду. Звертаємо Вашу увагу, що Ви обрали класний столик який вже за багато років зарекомендував себе як надійний помічник ноутбуків.Також звертаємо Вашу увагу на те, що Ви дуже легко можете повернути столик, або замінити столик на моделі з посиленими шарнірами такі як UFT Yoko аба UFT Stardreamer.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Столик хорошої якості, свою функцію виконує задовільно, достатньо міцний!
- Переваги:
- Достатньо стійкий та міцний, виглядає стильно, все справне
Представник постачальникаДякуємо, що обрали столик нашого бренду! Приємного користування!
- Тарас Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
дуже хороший стіл, вентилятор працює добре, охолоджує.
комфортно працювати як за великим ноутбуком діаметром до 15,6 так і для мака.
рекомендую!- Недоліки:
- не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, вдячні вам за відгук! Ми раді дарувати нашим покупцям зручність в повсякденному житті, приємного користування!
- Марина Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличная подставка - простая инструкция и хорошее качество. Рекомендую.
- Переваги:
- Толстый метал, ножки регулируется
Представник постачальникаДоброго дня, Марина!
Щиро дякуємо Вам за відгук, раді, що сподобалось!
- Степан М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купив, так як ноутбук почав сильно нагріватися, тримати його на руках, часом, бувало просто неможливо, гаряче. Столик вирішив цю проблему, вентилятор пряцює дуже активно, не можу нарадуватися!
Дякую за допомогу!- Переваги:
- Активна робота вентилятора, міцність
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Степан!
- Екатерина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пришло всё без повреждений. Всё понравилось. Устойчив на мягком. По размерам подошло к моему 17 дюймовому ноутбуку и он достаточно тяжёлый. Подставка лёгкая. Очень супер!
Представник постачальникаДобрий день, Катерина!
- ВладаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Столик хорош. Можно регулировать уровень наклона ноутбука (что удобно, особенно для печатанья). Также, в нем есть вентилятор, для того, чтобы ноут не перегрелся. Всем довольна!
Представник постачальникаДобрий день, Влада!
- Виктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Обалденный стол, имеет много функций в плане высоты, его можно разложить как хочешь. Цена тоже очень порадовала)
Всегда важные покупки делаю именно на этом сайте, верю Розетке и она еще ни разу не подводила- Недоліки:
- Их нету
Представник постачальникаВітаємо, Віктор! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- Орест Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
1) Способен выдержать вес любого ноутбука
2) Поднимает монитор ноутбука на удобный уровень, чтобы шея не затекала после долгого времяпровождения за экраном
3) Не занимает много места, очень компактный- Переваги:
- Качественно сделан
- Недоліки:
- Не обнаружено
Представник постачальникаВітаємо, Орест! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- АнтонинаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пользуюсь столиком уже месяц, покупкой довольна, удобен для дистанционной работы
- Переваги:
- Хорошее качество, со столиком удобно работать лёжа
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Антоніна. Дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок.
- Ига Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Наконец-то у меня нет проблем с вентиляцией компьютера, так как в нем встроенный вентилятор, который работает от ноутбука через USB вход
- Переваги:
- В сложенном виде столик очень компактный, легко можно найти место для его хранения
Представник постачальникаВітаємо, Іга! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- ТоликВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Оригинальный, комфортный и многофункциональный столик, его можно использовать как подставку для книги, подставку для ноутбука, преподнести завтрак в постель, а во время путешествий и командировок он вообще необходим, как рабочий столик.
Представник постачальникаВітаємо, Анатолій! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- Евгений Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хуже дешевой китайской поделки, не советую, буду возвращать.- Переваги:
- меркнут на фоне качества
- Недоліки:
- Огромные люфты в узлах, куллер - туфта, + с такой компоновкой он вам ничего не остудит, не обольщайтесь.
Представник постачальникаВітаємо, Євгене!
Ми впевнені в нашому товарі і ретельно опрацьовуємо всі побажання, питання покупців. Тому, якщо виникла якась проблема з товаром - не поспішайте засмучуватися і оцінювати нас з негативного боку - це швидше за все непорозуміння, яке ми постараємося виправити.
Ми можемо замінити на новий. Напишіть в службу підтримки Розетки листа з посиланням на даний коментарій.