Відгуки покупців про Столик для ноутбука UFT Sprinter T6 ORIGINAL з активним охолодженням
- AI аналіз відгуків320 відгуків: позитивні ~76%, нейтральні ~12%, негативні ~12%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Ірина Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Конституція не надійна, є люфти і багато де. Плюс мені не сподобалися отвори під вентилятори. Взагалі не там де треба. Користуюся вже 3-й міс гадаю, що скоро прийдеться замінювати механізми в ніжках.
- Переваги:
- Зручна адаптація конструкції (тобто можна поставити як вам треба)
- Недоліки:
- Є люфти у вузлах. Шумні кулери, Мусіла вимкнути.
- Анастасія Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Він своє відслужив, виручає коли нема столу,але й незручностей теж не мало.
Змініть кріплення миші з ніжки бо це прям незручно і погано фіксується мишка.
І добавити б ще 10 см ширини щоб ноги влізли. Решта гуд, є куди розвиватись- Переваги:
- на свій час і гроші непогана річ. Крути як хочеш, налаштовуй під себе
- Недоліки:
- незручне положення для миші, слабкий утримувач миші,шарніри з часом вискакують з осі, невистачає ширини буквально 10см, Складений не поставити на ноги в кріслі як не крути
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук. T6 — одна з наших найпопулярніших моделей завдяки універсальності, великій кількості налаштувань та компактному формату, який зручно використовувати в різних сценаріях.
Раді, що столик загалом виконував свою задачу та був корисним у використанні. Дякуємо також за ваші зауваження щодо розміщення мишки та ширини конструкції.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість бажає кращого, але поки що тримається. Хитається але тримається. Під мишу ледь тримається. Але кращого на ринку не знайшов. Брав чисто для бігової доріжки, щоб ходити і працювати.
Падав вже декілька разів але поки що тримається.
Дуже стрьомно через відчуття що ось ось на грані і зламається. Хлюпеньке.
Представник постачальникаДякуємо за розгорнутий відгук. Ця модель дійсно вже багато років є однією з найпопулярніших завдяки своїй функціональності та співвідношенню ціни й можливостей.
Конструкція має невеликий люфт у шарнірах — це особливість таких столиків, яка потрібна для регулювання положень. Водночас модель розрахована на щоденне використання, і при правильному навантаженні служить роками.
- Костянтин М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Главный минус, на мой взгляд, если платформа не опирается не ножки, а полностью "висит", она становится очень неустойчивой и пртнаборе текста пружинит.
- Переваги:
- Прочная, удобная в большинстве случаев
- Недоліки:
- Неустойчивая в некоторых положениях, неудобное крепление для подставки под мышь
Представник постачальникаДоброго дня, Костянтине!
Дякуємо за детальний відгук.
Дійсно, при використанні без опори на ніжки конструкція може бути менш стабільною — столик розрахований на роботу з опорою для кращої жорсткості. Також врахуємо ваше зауваження щодо кріплення підставки під мишу.
Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати товар.
- Світлана Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
все супер,швидка доставка,рекомендую.
- Переваги:
- як раніше жила без цього стола?
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Світлано!
Дякуємо вам за чудовий відгук. Дуже раді, що столик настільки сподобався та став корисним у повсякденному використанні.
Приємного користування, будемо раді бачити вас знову!
- Дмитро І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Можна використовувати як сидячі за столом, так і лежачі в ліжку
- Переваги:
- Універсальна
- Недоліки:
- Не виявив
Дякуємо за відгук
Раді, що столик виявився справді універсальним і зручним як для роботи за столом, так і для використання в ліжку. Саме таку багатофункціональність ми й закладали в цю модель.
Дякуємо, що поділилися враженням — приємно знати, що покупка вас повністю задовольнила.
- Володимир Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий столик всім задоволений
- Переваги:
- Зручність
Представник постачальникаВітаємо, Володимире!
Дякуємо, що поділилися враженнями. Радіємо, що столик вам підійшов і ви задоволені його зручністю. Це одна з наших найпопулярніших моделей саме завдяки своїй ергономіці. Приємного користування та стабільної роботи вашому ноутбуку!
- ВеронікаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобный
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Приємно чути, що столик виявився дійсно зручним у користуванні. Нехай і надалі комфортно служить вам у роботі та відпочинку!
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Приблизно 8 років як купив цей столик, і до сих пір в чудовому стані.
Місцями трохи обдерлася фарба. Не користуюся підставкою для мишки.
Механізм працює без проблем.
Представник постачальникаДякуємо за такий відгук і довіру до моделі протягом стількох років! Раді чути, що столик і механізми досі справно працюють навіть після тривалого використання.
- Володимирівна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий столик, зручний
- Переваги:
- Виставляється як зручно
- Недоліки:
- Не знайдено
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що столик виявився зручним у використанні та сподобалась можливість гнучкого налаштування положення. Користуйтесь із задоволенням, і будемо раді бачити вас серед наших клієнтів знову!
- Дмитро Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ніби, якість непогана, проте, як на мене, не практично. Дуже не стійкий, хіба що, з ліжка…
- Переваги:
- Непогана якість
- Недоліки:
- В більшості випадків - непрактично
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви відзначили якість виконання столика.
Дана модель розрахована на використання переважно на м’яких поверхнях, зокрема на ліжку або дивані, що може впливати на відчуття стійкості при інших умовах. Ваші зауваження щодо практичності будуть враховані для кращого інформування покупців. Дякуємо за зворотний зв’язок.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
В цілому, досить пристойний стіл за свої кошти. Але.
Є кілька "дрібниць", які дуже дратують (описано в недоліках).
Якщо ви згодні миритись з тими недоліками - сміливо купляйте.
Інакше, я б не радив.- Переваги:
- Насамперед, ціна (!) Регулювання ніжок дозволяє підлаштувати як треба (але це може бути дуже довго)
- Недоліки:
- (1) Вентилятори ДУЖЕ гучні. (2) Немає жодних кріплень для проводу вентиляторів, але є непотрібні тримачи на передній бортик. (3) Немає кріплення для полички для "миші" - легко загубити
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за розгорнутий і конструктивний відгук. Раді, що ви відзначили співвідношення ціни та можливості регулювання столика.
Зауваження щодо рівня шуму вентиляторів, організації кабелю та кріплення полички для миші прийняті до уваги й будуть передані для аналізу та можливого вдосконалення конструкції. Такі коментарі допомагають нам краще інформувати покупців про особливості виробу та працювати над його покращенням.
Дякуємо за зворотний зв’язок.
- Аскольд П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Отримав без затримки подарунок був.
- Переваги:
- Товар те що потрібно подарунок
- Недоліки:
- Не було
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже приємно, що столик став вдалим подарунком і все приїхало без затримок. Бажаємо, щоб користування приносило лише позитивні враження, а подарунок служив довго та з комфортом!
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вентилятор відкручений, болтики зірвані, одна приємність це подарунок держатель для телефону.
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що при отриманні столика були виявлені пошкодження вентиляторного модуля та кріплень. Подібні випадки мають поодинокий характер і важливо перевіряти товар одразу після отримання, щоб у разі потреби оперативно скористатися обміном або поверненням.
Раді, що ви оцінили підставку для телефону. Ваш коментар буде переданий для контролю якості та пакування продукції. Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам покращувати товар і сервіс.
- Олександр Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
- МаргаритаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволена покупкою. Подарунок сподобався. Гарна якість та неймовірно зручно. Тим більше, що купувала для ігрового ноутбука
- Алла К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купила мужу на Новый год. Муж остался очень доволен. У него был столик для ноутбука, но со временем он распался. Товар замечательный. Отличное качество, обслуживание. Огромное спасибо.
- Переваги:
- Отличный товар
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний столик, стійкий.
- Яна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь столиком тиждень кожен день, все чудово, мені дуже сподобався
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не очікувала,що столик буде такої гарної якості. Купляла через наявність кулера,бо перегрівався ноут . Результатом роботи цілком задоволена. Рекомендую.
- Переваги:
- Гарно охолоджує, міцьно тримається
- Недоліки:
- Не знайшла
- роман к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер якість, все чудово виконано, прийшло швидко, дякую
- МирославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
якщо в двох словах, столик мені сподобався, дуже легенький при цьому міцний
більш детально все показав і розказав в моїй розпаковці - Вероніка Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Легкий, але міцний. Чудова якість за розумні гроші!
- Альона Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Саме те що я хотіла. Приїхав без коцок, можна гратись з положеннями.
але зверніть увагу, хто купуватиме, на один нюанс - оригінальний столик з логотипом на самому столику!
вже попалась на підробку, і воно того взагалі не вартує. фото однакові, а отримуєш паль.
а тут менеджер магазину проеонсультував, шана йому, і є відео на ютубчику, для різних положень).- Переваги:
- якість, міцність конструкції
- Недоліки:
- дівчата, в кого довгий манік - буде трохи незручно налаштовувати вперше
- Лебедева І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюсь UFT Sprinter T6 вже кілька днів і можу сказати, що це справді універсальний столик. Конструкція виглядає дуже надійно, алюміній міцний, нічого не прогинається навіть із важким ноутбуком. Сподобались упори — ноут тримається впевнено, можна сміливо виставляти нахил. Вентилятори працюють тихо, але охолодження відчувається, особливо при тривалій роботі. Зручно, що можна змінювати положення ніжок під різні поверхні — на ліжку стоїть стабільно. Використовую і для роботи, і для перегляду фільмів, іноді навіть як столик під каву. По відчуттях — річ продумана і варта своїх грошей.
- Переваги:
- Зручно, легко регулюється, міцно фіксується
- Недоліки:
- Не знайшов
- Ростислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Порядок з перегрівом! Вбудовані кулери ефективно охолоджують ноутбук навіть під час ігор.
- Вакуленко О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Щойно отримав цей столик і перше враження дуже позитивне. Зібраний акуратно, алюміній виглядає якісно, механізми ходять плавно. Розклав у різні положення — фіксація чітка, нічого не хитається. Ноут 15.6" став ідеально, упори тримають добре. Вентилятори працюють тихо, відчувається легке охолодження. По відчуттях — річ надійна, думаю, що прослужить довго. Поки що покупкою повністю задоволений.
- Переваги:
- Тихий, зручний, надійний
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
чудовий столик! для габаритів мого ігрового ноутбуку було важко знайти хороший столик, ще й з охолодженням. може бути трохи не стійким (в залежності від поверхні), але я в захваті, ще й український продукт!
- Віталій С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В реальності користуюсь лише однією схемою для роботи лежачі в ліжку. І то, положення занадто нестабільне і хоче кудись та й впасти. Не задоволений покупкою.
Краще купіть дерев'яну модель, вона краща.- Переваги:
- Можливість компактної укладки
- Недоліки:
- Не стійких положень дуже багато
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що ви не задоволені покупкою. Ми розуміємо, що для деяких людей стабільність та комфорт в роботі важливіші за все, і тому враховуємо ваші зауваження.
Столик для ноутбука Sprinter T6 має механізм активного охолодження, що ідеально підходить для тривалого використання ноутбука. Проте, розуміємо, що не кожен стіл може бути зручним для кожного користувача. Ваше зауваження, щодо нестабільності ми візьмемо до уваги, для подальших удосконалень.
Дякуємо за ваші відгуки, вони допомагають нам покращувати продукцію!
- Виталий О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Столик якось працює, а акція смішна, лампа з не підключеним мертвим акумулятором незрозумілого типу, напруги, без маркувань
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що ви зіткнулися з такими проблемами при використанні столика. Ми враховуємо всі зауваження і хочемо допомогти вирішити ситуацію.
Що стосується акумулятора: ми перевіримо, чи є проблема з конкретними товарами, і якщо ваш продукт не працює коректно, ми обов'язково надамо вам заміну або повернення.
Акція дійсно може здаватися незрозумілою, але ми завжди прагнемо забезпечити вигідні умови для наших клієнтів. Ми вдячні за ваші коментарі і постараємось зробити акційні пропозиції більш чіткими.
Будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки, щоб ми могли вирішити це питання та забезпечити вам найкращий сервіс.
- Юрій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Столик сподобався, не можу нічого поганого сказати, прийшов доволі швидко, конструкція зручна, особливо для роботи з ліжка
Представник постачальникаВітаємо!
Юрій приємно бачити схвальний відгук.
Дякуємо!
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
товар дуже середньої якості. передній обмежувач занизький для ноутбуку, при найменшому нахилі, від чиху сповзає. незручна поверхня для мишки (мала і залізна). мав іншу модель (UFT T38) без цих всіх невдалих рішень і з мякою подушечкою для кисті, але нажаль немає вже в продажі. ця не йде в жодне порівняння.
- Недоліки:
- при нахилі вперед ноутбук сповзає через низький бортик, платформа для мишки дуже маленька і без покриття
Представник постачальникаДякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що столик не виправдав ваших очікувань. Ми врахуємо ваші зауваження, щодо висоти обмежувача та поверхні для миші — це допомагає нам покращувати продукцію. Модель T6 розроблялась, як універсальне рішення з акцентом на охолодження, однак розуміємо, що ергономіка теж важлива. Ваш досвід з попередньою моделлю T38 буде передано нашій команді як приклад вдалого рішення.
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже зручно працювати в різних містах та положенні тіла. Міцно тримається, не складається...
- Переваги:
- Якість,швидкість отримання.
- Недоліки:
- Немає.
- Данііл А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Удобный, только платформу для мышки мне бы пошире
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якраз те, що хотів - підставка для ноутбука в ліжко, яка має багато налаштувань регулювання.
- Переваги:
- Чудово регулюється
- Недоліки:
- відсутні
- Степан О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Замовив столик, діставав з коробки, витрусив на ліжко, відламалась ніжка, намагався власноруч відремонтувати, зламалась ще ніжка, столик жодного разу не застосовувався за призначенням, товар не рекомендую.
- Переваги:
- Жодних переваг
- Недоліки:
- Крихкий пластик, люфт деталей
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що товар не виправдав очікувань. Столики проходять перевірку якості, однак пошкодження могли виникнути під час транспортування. Ми передамо ваше зауваження на перевірку. Якщо поломка сталася одразу після розпакування — зверніться до служби підтримки, і ми постараємося допомогти.