- AI аналіз відгуків38 відгуків: Позитивний — 78%, Нейтральний — 13%, Негативний — 9%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Рыльский А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Не покупайте. Сделан или из алюминия или чего то подобного. Вентиляторы сдохли через 2 месяца. Со временем перестал нормально открываться под весом ноутбука 3.5 кг
- Переваги:
- Недоліки:
- Цена, качество сборки, материал сборки, вентиляторы слабые
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук. Нам щиро шкода, що у Вас виникли подібні незручності зі столиком. Наша продукція проходить перевірку якості, але, на жаль, окремі випадки браку можуть траплятися. Ваші зауваження ми передамо на виробництво для покращення конструкції та надійності охолоджувальних вентиляторів.
- Едуард Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
столик допомагає комфортно працювати за ноутбуком, а потужне активне охолодження ефективно захищає пристрій від перегріву навіть під час тривалих навантажень.
- Диана Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Зручний столик з активним охолодженням для ноутбука. Підходить для тривалої роботи, підтримує оптимальну температуру пристрою.
- Женя Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Зручний столик з активним охолодженням забезпечує комфортну роботу за ноутбуком.
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Раді, що столик забезпечує вам комфорт і зручність під час роботи. Якщо у вас є додаткові побажання чи запитання, будемо раді допомогти!
- Олександр Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
столик не виправдав очікування, він хлипкий, "шарніри" мають дуже значний люфт, повехня столика слизька, ноутбук на ній ковзає, підставка під мишку мала, фіксується дуже погано і незручно, скласти ніжку з зафіксованій на ній підставці неможливо, доводиться постійно знімати ту підставку і прикручувати, а сам процес встановлення тієї підставки дуже незнучний. задоволення від цих маніпуляцій від'ємне
- Переваги:
- легкий
- Недоліки:
- виглядає і відчувається дешевим китайським ширпотребом
Представник постачальникаДобридень, Олександре! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником UFT.
- Сергей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Хороший стол, регулярно ис пользуюсь.
- марина ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Все добре
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Гарний стол
Представник постачальникаДякуємо за відгук.
- МихайлоВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Заказывал цвет "сильвер", на коробке написанно "сильвер", по факту оказался чёрный. Как теперь обменять?
- Переваги:
- Пока всё норм
- Недоліки:
- Не тот цвет
- Ілля С***
посиланнясюди відпишіть Розетці
Представник постачальникаДаруйте за накладку, на фабриці переплутали пакування.
Напишіть у службу підтримки, щоб вас сконтактували з виробником, і ми вам обміняємо на чорну модель.
- Игорь З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Столик добротный, весь сделан из алюминия. Слегка пошатывается, но не критично, ноут не упадёт. Возможно, дополнительная перекладина на расстоянии одного сегмента от крышки повысила бы устойчивость. Подставка для мыши удобная, только если использовать столик на диване/кровати как стоящий поверх бёдер. При использовании типа "журнальный столик" подставка крепится слишком низко даже в максимально высоком положении.
Охлад не тестил, сценарии использования ноута не подразумевают нагрева вообще.
Комплектация была полной - столик, съёмная подставка для мыши, кабель для охлаждения, пластиковые ограничители для ноута (чтоб не падал при наклоне крышки)- Переваги:
- Качество сборки, материалы
- Недоліки:
- Отсутствуют
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали столик нашого бренду та за оцінку якості. Приємного користування!
- Виктория С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Товаром довольна. Соответствует описанию. Хорошо охлаждает ноуд.
- Переваги:
- Удобная регулируемая конструкция
- Недоліки:
- Не уверена в долговечности куллеров
Представник постачальникаВітаємо, Вікторія! Щиро дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Со своей функцией охлаждения справляется.
Товар доставили быстро, в целости и сохранности. Работает все отлично.
Работает почти бесшумно. Розетка - лучшие!- Переваги:
- регулировка угла наклона,выключатель питания,наличие активного охлаждения
Представник постачальникаДобрий день, Ігор. Дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- Мартуся К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Чудовий столик, ідеально підійшов, я задоволений) Ціна взагалі здивувала, дуже приємна) Охолодження мені достатньо) Подуму тепер купити й мамі такий! Розетка на висоті по якісному товару!
- Переваги:
- ЦІНА, ЯКІСТЬ
Представник постачальникаДобрий день, Марта. Дякуємо вам за відгук. Ми дуже раді, що нам вдалося порадувати вас і ви залишилися задоволені своїм замовленням. Будемо чекати вас знову і хороших вам покупок!
- ЕлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Столик хороший, не устойчивый в некоторых положениях, столик для мышки шаткий и держится только если крепить его способом «сверху на ножку» иначе постоянно отваливается. Кому вдруг важно цвет темнее чем на рисунке - намного темнее ножек алюминиевых
- Переваги:
- Компактность, несколько положений
- Недоліки:
- Не устойчивый, столик для мышки плохо держится
Представник постачальникаДякуємо за те, що обрали столик нашого бренду.
Бажаємо приємного користування й надалі!
- Виталий В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Столик удобный, но немного хлипкий по ощущениям при его "трансформации". Вентиляторы довольно слабые.
- Переваги:
- Дизайн, многозадачность.
- Недоліки:
- Цена завышена, как по мне.
- Антон П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
- Переваги:
- Хорошая задумка, множество комбинаций высот столика, хорошая фиксация.
- Недоліки:
- Поролон на крепеже подставки для мышки приклеили не на ту сторону, из-за чего при небольшом повороте подставки выворачивает сам зажим. Когда на столике уже установлен ноуд то затрудняется регулировка высоты, но это такое уже.
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Столик дуже класний, я працюю вдома і для мене цей столик ідеальний, зручний, можна налаштувати висоту, кут нахилу. Я в захваті.
- Переваги:
- Можна налаштувати висоту, кут нахилу. Сильний дизайн, срібний колір - супер
- Недоліки:
- Полиця для мишки, в місці кріплення бажано додати гумову прокладку, щоб при роботі мишкою не відкручувалася. Я нею взагалі не користуюсь.
- inna_skalozubВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Пользуюсь почти 1 месяц. Подставкой для мыши не пользовалась, сложно сказать насколько хороша.
Долго разбиралась под какими углами повернуть крепления механизмов, чтоб получить нужную устойчивость, но потом руки автоматически все делают. Хороший вентилятор, но под подставкой постоянно дуем холоднющий воздух - не очень комфортно если любите работать лежа поставив ноутбук сверху.
На свои деньги отличный стол!- Переваги:
- Удобство, наличие вентиляции, разные варианты креплений
- Недоліки:
- Относительно шумно работает
- Валентина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
на слабую 4
- Недоліки:
- система охлаждения быстро вышла из строя
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Удобный столик, ножки хорошо фиксируются. Охлаждением и полкой для мыши не пользуюсь
- Сергей Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Покупался для охлаждения ноутбука Acer Predator, в процессе эксплуатации заметил, что толку от охлаждения вовсе нету, более того, кажется что с нею ноут ещё больше нагревается когда тестируешь приложениями. Так что вентили я вовсе отключил так как только лишний шум издают, да и когда его используешь лёжа в кровати, то ноги тебе только охлаждает, но кстати с этим он справляется хорошо, я пару раз так кофе охлаждал, ставил под столик чашку. Как писали люди раньше, заедают кнопки фиксации, и не удобно настраивать, желательно раз настроить для себя, и после вовсе не трогать. Полностью не согласен с пользователями, которые пишут про неудобную подставку для мышки, если мышка небольшая(Про игровые огромные мышки речь не идёт, у меня маленькая блютузная), то пользоваться ею очень и очень удобно + держится она так же прекрасно, глупости, что хлипкая и не держит руку, положил и забыл про то что рука на подставке. А вот прикручивать эту подставку к столику, вот, что действительно не удобно.
- Переваги:
- Довольно неплохой столик, удобный в использовании. Удобная подставка под мышку(Не учитывая факт долгой установки к столику).
- Недоліки:
- Бесполезная система охлаждения, заедают кнопки фиксации, неудобное настраивание столика, неудобная фиксация подставки под мышку.
- ЕленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Классный столик. У нас такой уже есть, поэтому при выборе проблем не было. Качество - люкс. Этот идёт в подарок папе. Спасибо.
- Переваги:
- Надежный и удобный
- Недоліки:
- Да вроде нет...
- Микола Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Нормальний столик. Підставка для миші під питанням, але мишку не використовую, тому мені не принципово. Підставка для ноута з алюмінію, бортик холодний, могли б посадити шматок паралону або тканини на клей. Кулери найдешевші з можливих, тому гучні, але за потреби можна або замінити на інші або змиритися :) В цілому відмінний столик.
- Переваги:
- Міцний, гарний дизайн, зручний
- Недоліки:
- Підставка під мишку або чашку зроблена аби як, навіть при максимальному затисненні рухається. Гучний кулер.
- sigal-vВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Удобный
- Переваги:
- Легкий, прост в использовании, очень удобен
- Недоліки:
- На подставке для мышки облазит покрытие и пачкает руки.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
В целом неплохой столик, своих денег стоит. Немного не удобно
- Переваги:
- Легкий, ножки регулируются легко, удобный в использовании.
- Недоліки:
- Отсутствуют крепления на бортик столика что бы не съезжал ноутбук
- Тамара С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Столик выполняет все свои функциональные обязанности. Легкий. Вентиляторы работают тихо. Из недостатков отмечу, что передняя кромка столешницы имеет сверху острые углы, которые царапают руки и доставляют неудобства при активном использовании стола. Неудобно регулировать положение ножек, так как кнопки довольно глубокие, приходится нажимать ногтями, а не пальцами (думаю, это больше неудобство для девушек). Но при этом есть указатель угла наклона, что позволяет легко настроить одинаковое положение ножек.
- Переваги:
- Выполняет все функциональные обязанности, легкий. Вентиляторы работают тихо
- Недоліки:
- Острая передняя кромка столешницы, которая при работе царапает руки
- Alina A***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Прекрасный столик, множество вариантов установки, легкий, удобный, поверхность для мышки не скользит, вентилятор бесшумный.
- ЄвгеніяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
- Переваги:
- Якіно виконаний, стильний-модний
- Недоліки:
- Відсутність мінімальної інструкції (розібратись можна і без неї, але краще була б, особисто я так і не зрозуміла, як правильно прикріпити ті маленькі чорні штучки)
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Довго придивлявся і купив. Ані краплі не жалкую (тим більше зі знижкою). Надзвичайно зручний, компактний, цікавий в моделюванні різноманітних форм і положень. Відмічається некритичний люфт в декількох шарнірах.
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Столиком доволен. Но цена завышена. Его стоимость максимум 900 грн.
- Переваги:
- Металический верх и ножки.
- Недоліки:
- У столика не обнаружил.
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
хорошая по качеству, удобная, легкая, стильная, дочка на ней сидя на диване умудряется делать кое какие уроки ))) .
- Переваги:
- 5+
- KotВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Из плюсов замечено было что он очень легкий и легко собирается. Но минусы в достатке все это покрывают.
1. Точки соприкосновения с поверхностью не прорезинены. Тоесть если я вот планировал работать стоя, поставив на стол "ничего у вас не выйдет". Ездит по гладким поверхностям как опытный фигурист
2. На поднятии хоть на какуб-то мало мальски меня удовлетворяющуюю высоту. Шатается из стороны в сторону
3. Не имеет собственного поключения к розетке.(Почти на все ноутбуках по 3 USB гнезда. И все заняты. И куда извините мне кулер ставить). Ну это хоть был ожидаемый минус:)
4. Сама конструкция "не гибкая". Тоесть если ты раз собрал, то лучше ничего не менять. Замучаешься возвращать в начальную позицию
ЗЫ:
Я купил, распаковал. Теперь не знаю что с ним делать. - Diana L***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
хорошо охлаждает . подставку под мишку использую для накопителя My pasport ибо там шнур коротковат .
- Переваги:
- устойчивый
- Недоліки:
- подставка под мишку неустойчивая
- Петр И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Не рекомендую.
- Переваги:
- Легкий
- Недоліки:
- Не очень устойчивый, не удобная подставка для мыши.
- Валентина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
Вещь моей мечты. Всегда хотелось иметь такой мобильный трансформирующийся столик и для ПК и для планшета. Лежишь, смотришь одним глазом ТВ и работаешь, можно в кресле, на даче в шезлонге - очень удобно и не беспокоишься, что девайс перегреется. Тому, кто это придумал-аплодисменты.
- Переваги:
- Очень эргономичная вещица, современный дизайн, система охлаждения ПК-нужная функция
- Недоліки:
- Не обнаружено
- АлексейВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сріблястий
нормалек