Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Бамбуковий столик для ноутбука UFT T26 New з піставкою для смартфона

Оцінка користувачів 4.6/5
  • AI аналіз відгуків
    150 відгуків:  позитивний – 70%, нейтральний – 18%, негативний – 12%
    Користувачі в цілому позитивно оцінюють столик для ноутбука UFT T-26, відзначаючи зручність у використанні, якісні матеріали, ергономічність та багатофункціональність. Особливо подобається можливість регулювання висоти і кута нахилу, а також дизайн та приємна текстура дерева. До основних недоліків відносять ненадійність чи недостатню ефективність вентиляторів, тонкий і короткий USB-шнур, певні зауваження до якості збірки й дрібних функціональних деталей (наприклад, шухлядка, виріз під чашку/телефон, фіксатори ніжок). Загалом, співвідношення ціни та якості вважається хорошим, а задоволення від використання переважує недоліки.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Максим Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень крутой стол, мне понравился

Переваги:
    Удобно транспортировать
    Недоліки:

Вітаємо, Максиме! Дякуємо за ваш крутий відгук. Дуже раді, що бамбуковий столик вам так сподобався. Ми спеціально робили його легким і компактним, щоб вам було зручно його переносити та брати з собою будь-куди. Нехай працювати чи відпочивати за ним завжди буде комфортно. Користуйтеся із задоволенням!

• Юрий Д***

Знайшов, все супер

Завжди раді допомогти)

• Сергій Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все чудова, але упор для фіксації ноутбука не було в наявності

Переваги:
    Зручно працювати на дівані
    Недоліки:
    Не повна комплектація

Вітаємо, Сергію! Дякуємо за ваш відгук. Дуже раді, що вам зручно працювати на дивані за нашим бамбуковим столиком, але нам щиро прикро, що сталася така ситуація з комплектацією. Упор для фіксації ноутбука обов'язково має бути в наборі.
      Будь ласка, зверніться до служби підтримки Розетки через ваш особистий кабінет або зателефонуйте на гарячу лінію, щоб ми могли оперативно надіслати вам відсутню деталь. Ми обов'язково розв'яжемо це питання, щоб користування столиком було максимально комфортним та безпечним для вашого гаджета.

Вітаємо, Сергію! Дуже вдячні за зворотний зв’язок. Раді, що ви оцінили переваги роботи на дивані з нашим бамбуковим столиком — ми справді намагалися зробити його максимально ергономічним. Щодо відсутності упору для ноутбука — нам щиро прикро, що так сталося. Ця деталь обов’язково має бути в комплекті для вашої безпеки та комфорту. Будь ласка, напишіть у службу підтримки Розетки або зверніться через особистий кабінет, і ми оперативно надішлемо вам відсутній елемент. Дякуємо за терпіння, ми все владнаємо!

• Олексій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий столик. Замовленням повністю задоволений. Навіть кулер, який часто критикують, нічим не гірший моя підставка для ноутбука. Градусів 10 протягом 10-15 хвилин скидає. Одне тільки але - як на мене паз для телефону зайвий. По крайній мірі мій смартфон він не тримає. Скоріш для ручки чи олівців більше підходить.

Переваги:
    Якість, зручність, функціональність.
    Недоліки:
    Вагомих не виявив.

Вітаємо, Олексію! Дякуємо за такий детальний відгук та високу оцінку нашого столика. Дуже приємно, що ви задоволені роботою кулера та загальною функціональністю. Що стосується паза, то він дійсно розрахований на стандартні розміри пристроїв без масивних чохлів, проте ваша ідея використовувати його для канцелярії — чудовий лайфхак. Ми обов'язково передамо ваші зауваження до відділу розробки, щоб зробити наступні моделі ще зручнішими. Користуйтеся із задоволенням!

• Дмитрий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Довольно удобный столик. Качество понравилось. Но подставка для телефона неудачная, телефон там не держится вообще.

Вітаємо, Дмитре!
      Дякуємо, що поділилися враженнями від використання столика. Нам дуже приємно, що якість матеріалів та загальна зручність моделі вам сподобалися. Щодо вашого зауваження про підставку для смартфона — ми щиро вдячні за таку детальну перевірку на практиці. Це важливий сигнал для нашої команди розробників, щоб у майбутньому зробити цей елемент більш універсальним для різних моделей телефонів. Ми цінуємо ваш вибір та сподіваємося, що в усьому іншому столик забезпечить вам лише комфорт під час роботи чи відпочинку.

• Анастасія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Добрий столик, зручний. Користуюсь часто, нарікань нема.

Переваги:
    Міцний, легкий.
    Недоліки:
    Слабуваті кулера, але брала все одно не заради них.

Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що столик виявився зручним у щоденному використанні та виправдав ваші очікування.

• Владислав С***

Хороший столик. Покупкой доволен на все 100

Переваги:
    Деревянный
    Недоліки:
    Ящик при переносе открывается

Дякуємо за відгук! Раді, що столик вам сподобався та покупка залишила позитивні враження.

Також дякуємо за зауваження щодо ящика — врахуємо це при подальшій роботі з моделлю.

• Аліна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

На жаль, якість не відповідає очікуванням. Шухляда відкривається дуже важко та ще й хитається. На поверхні столика є протертості. Також передбачена виїмка для телефону, але вона надто маленька — телефон у ній не тримається тож функція абсолютно нефункціональна. Розчарована .

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш детальний відгук. Нам прикро, що якість столика не виправдала ваших очікувань і викликала розчарування.
      Конструктивні особливості виробу, зокрема робота шухляди та розміри виїмки для смартфона, залежать від виробничого виконання та призначені для певних форматів пристроїв. Водночас ваші зауваження щодо якості обробки поверхні та стабільності елементів будуть передані для додаткового контролю та аналізу.
      Дякуємо за зворотний зв’язок — він допомагає нам об’єктивно оцінювати продукцію та працювати над її вдосконаленням.

• Дарина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Столик супер, але не вистачає деталі, упору для ноутбука

Переваги:
    Якість, зручність
    Недоліки:
    Не вистачає деталі

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Раді, що ви оцінили якість та зручність столика. Упор довідправимо вам вибачте за незручності.
      Водночас ваш коментар буде переданий для додаткового контролю пакування та врахований для покращення інформування покупців. Дякуємо за зворотний зв’язок.

• Інна Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер зручний для роботи з ноутбуком 17 дюймів. Регулювання висоти достатнє для ліжка.

Переваги:
    Вертикальний тримач, гніздо для зарядки
    Недоліки:
    нема
  • Анна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарна річ. Давно хотіла щось щоб замінити стопку книг. Поки не використовую ніжки, просто ставлячи на стол. Гарне не лише для ноутбуку, але і як маленький мольберт

Переваги:
    Якість, ціна, функіонал
    Недоліки:
    Шнур для вентиляції дуже тонкий та не виглядає надійний

• Артур Л***

Прикольний столик

Переваги:
    Якісний матеріал,швидка доставка
    Недоліки:
    не виявлено

• Максим
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудовий столик, жодного разу не пожалів, що купив. Набагато зручніше працювати за столом, бо можна відрегулювати висоту та поставити ноутбук на рівні очей, щоб шия не кривилась вниз. Також незамінний, якщо сидиш в ноутом в кріслі або в ліжку.

Єдиний мінус: маленькі отвори під вентилятор, ну і сам він слабкий. Тобто на активне охолодження тут не розраховуйте. Але мені воно не сильно було потрібно

Переваги:
    Зручний, якісні матеріали, надійний
    Недоліки:
    Мало користі від вентилятора

• Петро Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Класний столик, два вентилятори добре відводять тепло, зроблений якісно, але є одне але - кабель usb до ноута - ну дуже тоненький, з ним треба делікатно)

Переваги:
    Зручний, приємний на дотик
    Недоліки:
    Ненадійний usb кабель

• Володимир С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купувався цей столик декілька років назад в "Розетці" і коментар є оцінкою цього товару за немалий проміжок часу.
    Матеріал, з якого виготовлено столик показав себе з найкращого боку - нічого не відслоїлось, не роскололось, тріщин немає. Дуже приємно брати його в руки і працювати на ньому. Кріплення, яке фіксує ніжки по довжині ніяких проблем не викликає. Кріплення, що фіксують ніжки по радіальному руху іноді підкручую шестигранним ключем, бо мені не подобається, коли столик зі складеними ніжками береш в руки і ніжки самі починають рух по радіусу.
    Шухлядка цідком підходить для зберігання дрібниць, котрі можуть знадобитись для роботи з ноутбуком, на кшталт ЮСБ-флешек, картрідерів і т.п. Трохи заїдає при відкриванні/закриванні.
    Цей столик прослужив вірою-правдою вже не один рік і маю надію, що ще прослужить немало часу!)
    Товар рекомендую!

Переваги:
    Надійність матеріалів, приємний вигляд
    Недоліки:
    Невелике заїдання шухлядки при відкриванні/закриванні

• Гришко Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Круто та комфортно тепер працювати на дивані,за робочий ПК вже навіть не сідаю) Аже є дуже неприяма штука... Куллер охолождення пряцює на ВИДУВ,тобто,він витягує повітря з ноута,що є некоректо. Куллер має допомогати вдувати холодне повітря,а не заважати системі охолодження брати його ззовні...

Переваги:
    Зручно та приємно)
    Недоліки:
    Не в ту сторону працює куллер охолодження

Дякуємо за те, що обрали столик нашого бренду та за зворотній зв'язок, врахуємо це.

• Сергей

Що,цікаво,читав відгук на аналогічний столік, там користувач був незадоволений тим що вентілятор працює на вдув,..

• петро к***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручний і якісний столик. Використовуємо для роботи з ноутбуком

Переваги:
    Зручно в ліжку працювати

• Вова
    Продавець: Rozetka

Дуже удобний гарный

Переваги:
    Дуже удобный мий кум з кумою купили дуже довольни
    Недоліки:
    Немаэ

• Андрій Л***

Стіл супер

Переваги:
    Дуже зручний
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручний столік, гарная якість зборки. За пів року використання недоліків не виявив.

Переваги:
    Зроблений з деревини

Дякуємо за те, що поділились своїм враженням. Бажаємо приємного користування

• Назарій Д***

Непоганий столик

Дякуємо за те, що поділились своїм враженням. Бажаємо приємного користування

• Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Син рік як користується зазначеним столиком, цілком задоволений. Рекомендую до придбання

Переваги:
    Якість зборки та деталей
    Недоліки:
    Не виявили

• Німченко А***

• Ніна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купила тут цей столик ще влітку 2017го досі все ціле, вентилятори працюють. Тоді він йшов з виямкою під 6й айфон і місцем під чашку. В відділ для телефону ніяка сучасна модель вже не влазить, добре що зараз почали робити без нього. Столик вічний. Єдиний недолік це висувна шухлядка, яка з самого початку погано "їздить", з часом стало тільки гірше. Але загалом столик чудовий )

Переваги:
    вічний
    Недоліки:
    висувна шухдялка складно висувається

• Ігор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

взяли на подарунок, зробили гравіювання, вийшло не дорого, і подарунок став ще крутішим

• Людмила Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

столик просто мрія, довго чекала появи моделі без заглибленя для чашки, щоб було більше місця біля ноутбука
    проріззю для телефона поки не користуюсь, можливо згодом, задумка цікава.

Недоліки:
    шухляда для дрібничок спчатку погано виїзджала, довелось її трохи туди сюди покатати, щоб в пазах вільніше ходило

• Ірина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

столик точно вартує своїх грошей, одразу відчувається, що тримаєш якісну річ в руках
    гарно зібраний, все пазік в пазік.
    поверхня пролакована, приємні тактильні відчуття

• Ваня П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

качество стола просто ужасное. крепления ножет рассшатались в перую же неделю использования, раз случайно уронил ножки с одной стороны развалились. под мышку места мало. от малейшего удара место под мышку лопнуло. качество категорически ужасное. и сильный шум, за такие деньги можно хотябы вентиляторы поставить нормальные.
    если крайне не советую брать. не стоит своих денег.

Недоліки:
    качество, направление выдува вентиляторов не правильное, очень много шума от вентиляторов, крепелния слабые.
    • Артем С***

Була у мене в дитинстві машинка коли мені було 5 років, в яку сідаєш, крутиш педалі і їдеш.Потім якось раз сів у мою машинку один деган Рома, якому було 15, і машину мою зламав, бо був великий і незграбний.А ще навіть вибачте не сказав, пішов додому незадоволений, так і тут.Зламав, так хоч мовчи про це.

• Єгор В***

ого, шок контент! "при падінні речі ламаються", хто б міг подумати))
      може якщо його ще раз коцнути то він назад збереться?

Добридень, Іване, можемо запропонувати вам ремонт столика, в гарантійному талоні є контактний номер виробника, зв'яжіться з нами.

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Прекрасний стіл! Купував дружині, як подарунок, щоб могла працювати зручніше сидячи, стоячи або на дивані чи в ліжку, якщо хвора. Стіл чудово справляється із задачею, вона задоволена на всі 100))

Дякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитись враженням.

• Андрей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный столик. Качество на высоте, угол наклона и высота ножек регулируются. При использовании не шатается и не падает.

Переваги:
    Регулировка высоты ножек и угла наклона. Дерево
    Недоліки:
    За полгода не обнаружено

• Софія К***

Гарний та якісний столик

Переваги:
    Зручний

• Євгенія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Многого не ожидала от этого столика, но в итоге осталась максимально довольной от покупки

Переваги:
    Материал, функциональность
    Недоліки:
    Хотелось бы, чтобы у брусочка для придерживается ноутбука были более толстые крепления, а то иногда чувство, что они сломаются под тяжестью ноутбука

• Микола Т***

чудовий стіл...перевершило сподівання...

• Сологуб Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Столик гарний зауважень не мають дякую

Переваги:
    Зручний
    Недоліки:
    Не бачу.

• Евгений
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Столик супер, монолітний і дуже зручний.
    Але як можна було поставити кулери таким чином, що вони дують не знизу вверх, а зверху вниз‍️

Недоліки:
    Кулер дуе не в ту сторону

• Алексей
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

В общем и целом, столик не плох, крепкий и надёжный. Но эти вентиляторы... Зачем делать чтоб выдували из ноутбука ?‍️. Сейчас в холодное время это очень не приятно, и совсем не охлаждает из без того горячий ноутбук. Пришлось перевернуть и сделать крышку на лазерном резаке.

Переваги:
    Дерево, крепкий !
    Недоліки:
    Вентиляторы дуют вниз а не в ноутбук.

Раді, що ви знайшли оптимальний варіант для себе.

• Алексей

Не хотел бы с вами спорить, но ноутбуки выдувают горячий воздух по бокам, а так же все современные подставки дуют в ноутбук для его охлаждения. Рекомендую вам ознакомиться со статьей 2008 года на сайте Оверлокерс, там детально рассмотрели куда должна дуть подставка для ноутбука. Спасибо что вы делаете такие интересные и крепкие подставки, надеюсь что вы прислушаетесь к пользователям

• Олег

UTF, поток воздуха снизу ноута должен идти на двув в ноутбук, а по бокам и сзади ( у кого какая модель) на выдув горячего воздуха. Ваша конструкция создаёт зону разряжения на входе воздуха, тем самым создавая припятствие для штатных кулеров ноутбука, и вместо того, чтоб охлаждать ноут, вы наоборот ему ещё больше мешаете. В среднем, без кулеров на поднятой подставка температура проца и карты на 5-15 градусов ниже, чем с вашими кулерами, которые только мешают, а идея "Так чи інакше, сновна задача кулерів - "виганяти" гаряче повітря з під ноутбука." - это полный бред, тогда может вообще сктчем заклеить входные отверстия для воздуха в ноутбуке, чтоб не поступал вообще он туда, значить и вовсе греться не будет воздух , а стало быть задача "гарячого повiтря" решена - нет повiтря, нет ничого гарячого !!! Подумайте еще раз над конструкцией и поменяйте направление. По сути, там достаточно поменять + и - , и будут крутить в обратную сторону ( правда лопасти будут такие же), но зато не будет хотя бы помех ноуту.