Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Бамбуковий столик для ноутбука з охолодженням UFT T28 (UFTT28)

Оцінка користувачів 4.43/5
  • AI аналіз відгуків
    70 відгуків:  близько 71% позитивних, 22% нейтральних, 7% негативних
    AI-генеровано на основі аналізу 70 відгуків користувачів до столика для ноутбука UFT T-28 (UFTT28). Покупці високо оцінили зручність у використанні, якісні матеріали (особливо натуральний бамбук), функцію охолодження для ноутбука та універсальність у застосуванні вдома, в ліжку чи навіть на балконі. Основні переваги — міцність, легкість, стильний вигляд та ергономіка. Серед недоліків найчастіше фігурують зауваження до продуманості вирізу під телефон/чашку, роботи вентиляторів, якості дрібних деталей (шліфування ніжок, фіксаторів, тонкість дроту USB) та механізму регулювання висоти або нахилу.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Товар прийшов пошкоджений. На столику 18-сантиметрова тріщина через всю товщу дерев'яної дошки. Видно що тріщину намагалися склеїти, тому товар навряд чи пошкодили при доставці. Оператор колл-центру , коли я зателефонувала і описала ситуацію та вказала на те що товар уже було відправлено пошкодженим, бо видно сліди невдалого ремонту, відхрестився і все одно сказав звертатися до Нової пошти. Не очікувала подібного вирішення проблеми від Розетки, все розумію ніхто не застрахований від браку, але відправляти пошкоджений товар, а потім спихувати на доставку, то якось грає не на репутацію Розетки.

Переваги:
    Столик дійсно класний, легкий та міцний. Замовляла уже вдруге на подарунок. Але прийшов пошкоджений зі слідами невдалого ремонту
    Недоліки:
    18-сантиметрова тріщина на всю товшу дерев'яної дошки

Нам прикро, що ви отримали товар у такому стані. Ми не відправляємо у продаж пошкоджені товари, однак, на жаль, інколи можливі приховані дефекти або пошкодження під час транспортування.

У подібних ситуаціях ми без проблем погоджуємо обмін товару. Будь ласка, зверніться в підтримку Rozetka з проханням сконтактувати з постачальником для оперативного вирішення питання.

• Олександр Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер.Зайшов на ура.Брали на подарунок.Людина задоволена.

Переваги:
    Акційна ціна.
    Недоліки:
    Не виявлено.

Олександр, дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що подарунок сподобався і приніс задоволення! Приємно знати, що вибір виявився вдалим

• Вікторія Х***

Класний столик

Переваги:
    Можна працювати лежачи
    Недоліки:
    Шухлядка випадає інколи. На 9му місяці вагітності трохи тісно)))
  • Ирина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Тепер це мій улюблений столик для роботи в ліжку, дуже красивий, має кулер який охолоджує

Переваги:
    приємний колір та ціна. можна налаштувати як зручніше
  • Наталья

Якісна і гарна річ!

Дякуємо за відгук.

• Nick

купляв у 2014, досі усе файно з ним, відмінно зроблено

Вітаємо!
      Ну це дуже круто що ви більш ніж 10 років користується нашім продуктом!
      Дякуємо!

• Захар Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручний та легкий, добре підходить для роботи з ноутбуком вдома чи на балконі. Вентилятор працює тихо.

• Едуард Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Зручний і міцний бамбуковий столик з вентиляторами для комфортної роботи за ноутбуком будь-де.

• Анна А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

удобный и стильный столик для работы с ноутбуком. Бамбуковая конструкция легкая и прочная

• Святослав П***

Чудова підставка! Рекомендую.
    Але візьміть до уваги що, підставка добре підходить для 15 дюймових ноутбуків, якщо у вас 17 дюймовий, краще брати таку підставку для ноутбуків 19 дюймів.

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалася підставка. Дякуємо також за корисне уточнення щодо розміру – це допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір. Якщо у вас будуть ще питання або потрібна допомога з вибором, завжди раді допомогти!

• Анастасия М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кабель тоненький, враховуючи те як його потрібно підключати - довго він не проживе, якщо постійно витягувати.
    Підставка не встає на останню позицію(на фото видно).
    В цілому механізм нахилу дуже не продуманий. Щоб з повністю горизонтального положення поставити на якийсь рівень нахил - потрібно повністю відкидати поверхню на себе, а якщо на столику стоїть ноут, то це взагалі не зручно.
    Виріз під телефон не підходить під нинішні телефони.

Переваги:
    Якість матеріалу столика непогана. Охолодження працює.
    Недоліки:
    1)Погано оброблені отвори перфорації(на фото видно)
    2)На останню позицію неможливо поставити ніжку підставки, так як заважає коробка кулера.
    3)Місцями є подряпини(на фото видно)
    4)Тоненький кабель

Добридень, Анастасія! Ми впевнені у якості наших товарів, тому без проблем обміняємо на новий, напишіть в службу підтримки, щоб вас сконтактували з постачальником UFT.

• Надія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже зручний і міцний столик.
    Гарно охолоджує ноутбук

• Віталій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купляв дружині. Вона у захваті. Дуже зручно. Все працює. Якість на висоті.

Переваги:
    Зручність. Якість.
    Недоліки:
    Поки не помічені.
  • Тарас К***

Дуже крута підставка! 10/10

• Ярослав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Кроватный гейминг выходит на новый уровень, вещь комфортная если приспичило поиграть или просто посидеть за ноутом но вставать никуда не хочется.
    Охлаждение неплохое и не слишком шумное, в наушниках практически не слышно.
    Вырез под телефон и кружку конечно лишний так как в него поместится разве что мини телефончик от apple, а ёмкость с напитком рядом с техникой да ещё и на кровати никто в трезвом состоянии не поставит да и пространство для мышки меньше из за этого выреза.
    Ну в целом удобно, ещё и бонусом бамбуковый ароматик.

Переваги:
    Удобненько, охлаждение, шухлядочка
    Недоліки:
    Вырез для телефона мелкий

Дякуємо за ваш відгук! Бажаємо приємного користування.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

дуже класний столик, і під планшет, і під ноутбук. Так як довго працюю за планшетом, просто незамінний, допомагає в роботі, ноутбук також охолоджує добре

Переваги:
    якісний, легкий

Дякуємо за відгук.

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Дуже якісний товар. Багато ступенів регулявання висоти. Можна використовувати майже на всіх поверхнях.

Переваги:
    все вогінь. дуже дякую за суперовия якісний товар.

Дякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитись враженням.

• Корнієнко В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стіл просто пушка, бомба, рокета!
    Зручний, гарно виглядає

Дякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитися враженнями.

• Ігор М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

багато отворів для вентиляції, кулер майже не вмикаю

Дякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитися враженнями.

• Александр Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Супер класний стіл. 100% вартує своїх коштів. Багато положень використання. Супер крутий подарунок. Ну і сервіс- отримав на точці видачі менше ніж за добу.

Переваги:
    Якість матеріальів, якість зборки, зовнішній вигляд, багатофункціональність
    Недоліки:
    відсутні

Дякуємо за те, що обрали наш бренд, і знайшли час поділитись враженням.

• Светлана
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Поверхня гладенька, приємна на дотик. Зручний. Розріз для мобільного телефона не функціональний. Телефонів такого розміру зараз майже немає. Розріз для стакана-чашки дуже мілкий. Тому теж не функціональний.
    Або у розробників порушено просторове уявлення або повністю відсутня апробація столиків, бо вентилятори прикручені так, що останні два нахили не працюють. Хоча місце куди перекрутити нахил у столику є.

Переваги:
    Зручний, регульована висота та нахил
    Недоліки:
    Неможливо зробити нахил в останніх двох позиціях

Дякуємо за зворотній звязок, постараємось врахувати побажання у наступних версіях

• Марина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Швидко прийшло замовлення. Порадувала приємність дерева, все зашліфовано, гладкий, без зазубрин, приємний колір, кулери -працюють, для охолодження під час ігор/роботи повністю достатньо, зручно налаштовувати висоту та нахил столика, товаром задоволена

Переваги:
    Стійкість, дизайн, приємна поверхня

• Олесь П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Без пошкоджень, все ціле все чудове, працює як годиться. Планка на котрій тримається ноут досить тонка, розташована по середині столика (тобто під ноутом вона зміщена вправо) також два нижні положення не доступні корпус кулера не дозволяє опустити ножку нижче.

Недоліки:
    Габарити більші ніж очікував, кулер доволі шумний, планка яка тримає ноут досить тонка і не викликає довіри.

Дякуємо за зворотній зв'язок, та за вибір столика нашого бренду. Приємного користування!

• Світлана Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Столик прийшов без фіксатора, щоб ноут не скочувався при наклоні поверхні. Нижня частина пошкоджена в заусеницях. Є сліди потертості. Вентилятори працюють, але це не покращує ситуацію. Явно надіслали не новий товар. Хочу повернути! Вперше не перевірила товар в точці видачі.... Розчарована.

Дякуємо за зворотній зв'язок, ми впевнені у нашому товарі, тому без проблем можемо замінити товар на новий у такій ситуації.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Легкий, зручний, гарний. Я задоволений.
    Але:
    Модель недотестовано: ніжка регулювання нахилу столика не стає на два нижніх положення (впирається у корпус кулера). Якби розробники спробували потикать в усі положення, зразу б це помітили. Тому найнижчі нахили недоступні.
    Дріт під'єднання кулера тоненький бо там система втягування його всередину. Як на мене, це нормально, але якщо постійно його туди сюди совать, кидать при стягуванні, смикать як "шморгавку на трахторі", то ніякий провід не виживе.
    Шліфовка ніжок і шухляди недостатня. На скільки шикарна на дотик стільниця, на стільки не приємні ніжки. Але проблем з затяжками на штанях не виникає. Затяжок немає. Не чіпляється.
    Глибина углублень для фіксації ніжок по висоті малувата. На одних ніжках все супер - 1мм, а на інших більше схоже на подряпину ніж на углублення. Барашки поки тримають. Користуюсь сам. Один раз закрутив і все. А от коли столик почнуть тягати дружина й син, і крутити туди-сюди, то думаю що пластикові барашки почнуть з часом проскакувать.
    Виріз під смартфон БЕЗГЛУЗДИЙ! Бо смартфон туди НЕ влазить, а якщо користуєшся мишею, то саме в ту яму мишею і попадаєш (бо так лягає рука). Буду чимось закладать.

Виробник,
    запам'ятай головне правило: "розробив новий бланк - заповни своїми даними". Або іншими словами:" розробив пристрій - візьми і тиждень ним активно покористуйся".

Ітого:
    - гарно, зручно, комфортно;
    - є декілька недобезглуздостей (можна стерпіти) ;
    - відсутній контроль якості на виробництві (шліфовка, глибина проточок)

Переваги:
    гарно, зручно, комфортно
    Недоліки:
    є декілька недобезглуздостей (можна стерпіти) ; відсутній контроль якості на виробництві (шліфовка ніжок, глибина проточок)

Доброго дня ! Дякуємо Вам за такий детальний відгук, зворотній зв'язок дуже цінний.Ми дуже стараємось щоб кожен столик був якісний і кожен покупець був щасливий.Працюємо та покращуємо разом ! Якщо столик Вам не сподобався, Ви легко можете його повернути або замінити на інший.Вдалого серфінгу за ноутбуком.

• Елена
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличный столик, Все работает. Высота 23 см.

Олено, дякуємо Вам за відгук, бажаємо щоб довго служив.

• Юрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь таким вже 7 років.
    Зручний, красивий. Гарний вибір для тих в кого мало місця / хочуть працювати в ліжку і тд.
    Зміною кута нахилу і вбудованим охолодженням користуюсь не так часто, але вважаю це за "плюс" до зручності.

Недоліки:
    Зара вже не знайти телефонів, які нормально ляжуть в відповідне місце, та і підставка під чашку не під кожну підійде.

Юрію, щиро вдячні за ваш відгук, раді що наші гаджети дарують вам комфорт.

• Михаил С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень удобный столик. Беру уже третий - всем в семье по столику. Спасибо Розетке.

Переваги:
    Качество исполнения, материал.
    Недоліки:
    Не обнаружил.

Дякуємо, за те що обрали столик нашого бренду! Ми раді дарувати нашим покупцям зручність в повсякденному житті, приємного користування!

• Капинус Ю***

зіз задоволенням користуюся

Переваги:
    зручний
    Недоліки:
    не завадило б зробити на ніжках конструкцію для запобігання складання ніжок
  • Юлия Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Покупала столик на подарок. После получения обнаружила, что вентиляторы не работают. Однозначно возврат. Качество бамбука и самой конструкции хорошее, но подставка для чая маленькая - стандартная кружка на 250-350 мл не помещается. Смартфон также не помещается в выемку. Производителям стоит делать полностью ровную поверхность и решить проблему с вентиляторами. Судя по последним негативным отзывам, есть брак у целой партии товара.

Переваги:
    Бамбук приятный ра ощупь, ножки хорошо регулируются, красивый
    Недоліки:
    Не работают вентиляторы (!), место доя чашки/смартфона неудобное. Кружка не поместится.
  • Аркадий В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Все было бы ничего. НО выемка реально мешает мышке - потому хочу поменять товар на такой же но без выемки.

Переваги:
    Хорошее качевство.
    Недоліки:
    Выемка для телефона и кружки банально мешает мышке, с ходу вентиляторы не работают.
  • Роман П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюся 6 років, все супер. Ніжки трішки можуть дряпати поліровані поверхні або чіплятися за тканини. Спочатку інтенсивно використовував у піднятому стані з важким ноутбуком, що сильно грівся, тому деревина підставки (та, що підімається) під комбінованою дією ваги і температури трохи прогнулася. Але роботі це не заважає.

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Стол удобный, для работы за ноутбуком в 17 дюймов на удаленке - то что надо. Удручает только что система охлаждения в столе с коробки не работает.

Переваги:
    материалы, конструкция, удобство
    Недоліки:
    не работает система охлаждения
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

подскажите, как включить вентиляторы? Вставили usb-шнур вентилятора в ноутбук, но они не работают

Переваги:
    удобный
  • Маріанна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Столиком задоволені. Якість хороша, деревина оброблена гарно, стійкий і надійний. До зауважень варто віднести недостатню продуманість авторами робочої зони під мишку. Покористувавшись столиком, хочеться відзначити, що місце мишку варто опустити нижче рівня загальної поверхні

Переваги:
    Столик якісний, добротний, приємний на дотик
    Недоліки:
    Місце під мишку варто передбачити на нижчому рівні по відношенню до загального стола
  • Юрий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличная вещь, покупали на розетке давным давно и до сих пор пользуемся и как рабочий стол и как для завтрака.

Переваги:
    Экологичный, функциональный, качественный, прекрасно вписывается в интерьер
    Недоліки:
    Нет вообще