Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Лосьйон сонцезахисний для тіла Nuxe Sun Melting Sunscreen SPF 50 150 мл (3264680028878)

Оцінка користувачів 2/5
  • Дарія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: RozetkaEU

Дуже дивний лосьйон. До цього мала такий же, особисто купляла в аптеці в Франції. Замовила такий же, але це зовсім не такий самий сонцезахист. Через півгодини носіння на тілі чи обличчі він від найменшого дотику починає скочуватись. Видалити ці грудки також вкрай важко, бо вони просто доєднуються до крему на сусідній ділянці шкіри і утворюють більше грудок... Словом. Це жахливо і я точно знаю, що повинно бути не так. Нюкс не марка за 3 копійки, щоб виготовляти таке. Не знаю в чому справа, але виникає враження, що це підробка чи ще щось, і користуватись цим засобом не при єм но. Більше через розетку не замовлятиму нічого від нюкс.

Недоліки:
    Неприємна консистенція

Доброго дня!
      Дякуємо за звернення.
      Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.

• Каріна П***
    Продавець: RozetkaEU

Дуже сильне святіння від цього крему, я коли заходжу у маршрутку після того як намажусь, всі пасажари включаючи і бабусь якім потрібно поїхати за три зірки Києва, поступаються місцем у транспорті та кажуть, "тобі потрібніше". В нашому будинку немає світла 4 день, але як тільки я намазуюсь цим кремом автоматично починаю сіяти як новорічна ялинка. Ставлю товару 5 зірок

Переваги:
    Бабусі уступають місце в маршрутці
    Недоліки:
    Мало бабусь ніж очікувала
  • Татьяна
    Продавець: RozetkaEU

Отличный крем. Отключения света не страшны. Намазался и ходишь сияешь.

Переваги:
    Отличная альтернатива электричеству
    Недоліки:
    Другие завилуют
  • Ірина
    Продавець: RozetkaEU

На городі картоплю сапали влітку, то мазались щоб не згоріти.

Переваги:
    Класно захищає від сонця
    Недоліки:
    Сонце реально його боїться, морози весь січень,померзли труби, більше не куплю
  • Константин С***
    Продавець: RozetkaEU

Случайно выдавил весь тюбик во время первого использования, кожа резко покрылась золотом. Уникальный крем. Возьму своему хомячку такой же.

Переваги:
    Отличная замена мидасу.
    Недоліки:
    За такую цену - нет!