- Анастасия С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: BLG15 - Angel Food Cake
Быстро приехала посылочка. В подарок был блокнот . Заказом очень довольна
- Переваги:
- Подарок и качество блеска
- Представник бренду
Анастасія, доброго дня! Щиро дякуємо Вам за приємний відгук про блиск NYX Professional Makeup Butter Gloss. Ми дуже раді, що Ви залишилися задоволені якістю продукту! Щоб Ваш макіяж губ був ще більш довершеним та стійким, рекомендуємо спробувати наш олівець для губ NYX Professional Makeup Slim Lip Pencil. Він ідеально підкреслить контур, запобігатиме розтіканню блиску і допоможе створити ще більш виразний і доглянутий образ. Бажаємо Вам лише приємних емоцій від використання нашої продукції!
- Наталья В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Butter 45 Light Nude
Мені подобається,зволожує,не липне на губах
- Представник бренду
Наталья, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш відгук про блиск для губ NYX Professional Makeup Butter Gloss! Раді чути, що Вам подобається його зволожувальна формула і комфортне відчуття без липкості. Ваш комфорт і задоволення — наш пріоритет. Бажаємо Вам чарівного дня!
- Леся Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: BLG15 - Angel Food Cake
Дуже приємний на губах, не сушить, зволожує! Купувала вже два рази і ще буду!
- Представник бренду
Леся, раді вітати! Щиро дякуємо за Ваш чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що NYX Professional Makeup Butter Gloss став для Вас улюбленцем — м’яке покриття, зволоження без липкості та комфорт у носінні саме те, що ми прагнули створити. Раді, що Ви повертаєтесь до нього знову і знову. Нехай кожне нанесення дарує ще більше задоволення й краси!
- Ира Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Butter Gloss 16 Praline
Цвет(16)-бомба.Стойкость-0.
- Представник бренду
Ира, добрий день. Ми вдячні Вам за відгук. Шкода, що зволожувальний блиск для губ - NYX Professional Makeup Butter Gloss не повністю виправдав Ваші очікування. Радимо спробувати попередньо наносити праймер для губ, щоб отримати максимальну стійкість. Або спробуйте перед блиском наносити олівець для губ NYX Professional Makeup Line Loud(посилання), що також допоможе збільшити стійкість. Бажаємо Вам вдалого дня!
- Лисенко Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Butter Gloss 32 Strawberry Cheesecake
Блеск очень понравился. Красивый цвет, прекрасно ложится, хорошо держится, удобный аппликатор и нет запаха, не липкий
- Переваги:
- Цвет, качество
- Недоліки:
Добрий день, Наталя. Ми вдячні Вам за коментар. Щасливі, що блиск для губ NYX Professional Makeup Butter Gloss Вам сподобався. Нехай блиск приносить Вам радість. А для фіксації брів радимо стайлер для брів NYX Professional Makeup Brow Glue. Інноваційний б'юті-продукт миттєвого впливу дарує максимальну фіксацію до 16 годин, не боячись впливу вологи, поту й навколишнього середовища. Стайлер оснащений зручним маленьким пензлем, який дозволяє легко і швидко укласти волоски в потрібному напрямку, розчесати їх і надати особливий вигин. Бажаємо Вам чарівності!
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: BLG15 - Angel Food Cake
Купувала такий самий блиск у Європі. Порівняла з тим, що придбала тут. Всі надписи, номери і назви ідентичні. Проте колір і консисткнції різні. Той, що з Європи має приємний легкий відтінок і текстуру. Другий дуже щільна рожева помада. На фото: зліва та зверху європейський.
Аліна, добрий день. Дякуємо за ваш відгук та відкриту дискусію щодо продукту. Розуміння ваших вражень є для нас важливим, і ми завжди намагаємося покращити наші продукти. Колір і текстура можуть зазнавати деяких змін внаслідок різних факторів, включаючи партії виробництва. Бажаємо всього найкращого!
- Оксана Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: BLG02 - Eclair
Дуже сподобався блиск.
Гарний колір.
Взагалі дуже гарна фірма- Переваги:
- Гарно лягає,не липкий і колір довго тримається
- Недоліки:
Добрий день, Оксана. Щиро вдячні Вам за коментар. Дякуємо за таку високу оцінку блиску для губ - NYX Professional Makeup Butter Gloss, ми це цінуємо. Бажаємо Вам чудового настрою!
- Золотова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: Butter 47 Brown Mauve
Прислали неправильный продукт
- Ольга К***
А що прислали?
Вероника, добрий день. Дякуємо за зворотний зв'язок. Нам шкода, що трапилась така ситуація. Зверніться в підтримку Rozetka для вирішення проблеми. Сподіваємось, що Вашу проблему буде вирішено. Бажаємо всього найкращого!
- Світлана В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: BLG05 - Creme Brulee
Приємний відтінок, компактний футляр, в цілому непоганий блиск
- Переваги:
- Не надто липкий блиск, трохи зволожує губи
- Недоліки:
- Вистачає на пару годин
Світлана, вітаємо. Вдячні за Ваш коментар. Для подовження стійкості спробуйте наносити олівець для контурів губ NYX Professional Makeup Line Loud перед використанням блиску. Бажаємо Вам всього найкращого!
- Юлия Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: BLG05 - Creme Brulee
Любимый блеск для губ. Не скатывается.
- МарияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: BLG07 - Tiramisu
Прозрачный, лёгкий блеск, приятный цвет и аромат. Сначала показался липким, но потом это ощущение пропало.
- Переваги:
- Цвет, запах. Хорошо увлажняет губы!
- СофияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Відтінок: BLG07 - Tiramisu
Вкусно пахнет, равномерно ложиться ! Цвет под натуральный, и губки слегка розовые, я очень довольна!
- Переваги:
- запах, констистенция, надолго хватает.
- Юлія М***Продавець: Rozetka. Відтінок: BLG07 - Tiramisu
Блиск супер колір супер, мені підійшов)
- Представник бренду
Юлія, раді вітати. Вдячні за Ваш відгук, за довіру до бренду - NYX Professional Makeup. Ми щасливі, що блиск для губ NYX Professional Makeup Butter Gloss у відтінку 07 Tiramisu підійшов Вам та так сподобався! Бажаємо Вам чарівності!
- ЕвгенияПродавець: Rozetka. Відтінок: BLG12 - Cherry Pie
Прелестный блеск.Глянцевый,приятная текстура.Качество-лучше не найдешь
- Переваги:
- +
- ВалентинаПродавець: Rozetka. Відтінок: BLG03 - Peaches And Cream
Блеск губ с глянцевым,очень приятным финишем и нежной консистенцией. У флакона красивое внешнее оформление, а оттенок упаковки совпадает с цветом самого блеска.
Мне также очень понравился апликатор - небольшой, мягкий, равномерно распределяется на губах. У блеска присутствует сладкий, ванильный аромат. - Светлана И***Продавець: Rozetka. Відтінок: BLG03 - Peaches And Cream
Просто мою любимый блеск для лета! В отличии от матовой серии - он не так сильно пигментирован, но все равно цвет просто отличный. Приятный запах, сам блеск не липкий, и очень стойкий. Рекомендую, как и всю косметику NYX.
- АлинаПродавець: Rozetka. Відтінок: BLG03 - Peaches And Cream
Он не плотный девочки. Он полупрозрачный, глянцевый. Вкусно пахнет, хорошо увлажняет губы. Но вот оттенок Крем Брюле мне подчеркивает все складочки на губах, а Шуга Куки, идеален. Все зависит от оттенка. Кстати он не липкий, что очень радует и долго держится на губах если не есть и не пить.
- Переваги:
- Вкусный аромат, красивый глянец.
- Недоліки:
- Некоторые оттенки подчеркивают шелушения.
- АннаПродавець: Rozetka. Відтінок: 20 Red Velvet
Хороший блеск, в меру плотный. Цвет очень понравился, не липкий, что тоже плюс. Только наношу с карандашом, иначе поплывет
- ВикаПродавець: Rozetka. Відтінок: BLG21 - Raspberry Tart
Скажите, кто пробовал, он очень плотный?
- Валентина
Скорее, блеск средней плотности.