- Анастасія Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже класна подушка. Купила спершу собі, а потім і чоловіку. Працюємо вдома, цілий день за комп'ютером. З цією подушкою дійсно набагато легше. Спина сказала "дякую". Тому однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Зручна, чудово підтримує спину, поперек
- Недоліки:
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Сергій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Свою функцію виконує
Представник постачальникаДобрий день, Сергій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Наталья Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Подушка удобная, довольна, что купила. Рекомендую, нужная вещь.
- Переваги:
- Удобная
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день, Наталія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Людмила Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Подушка відповідає опису. Працюю цілий день. Спина сказала мені дякую
- Переваги:
- Повне розвантаження хребта.
- Недоліки:
- Нема.
Представник постачальникаДобрий день, Людмила! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ВалеріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороша, зручна подушка. Подобається, що одна сторона бавовняна. Добре пошита. Брала для авто.
Представник постачальникаДобрий день, Валерія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Я не знаю як я без неї обходилась! Звісно, меморіфоам не вічна, але зараз я кайфую.
- Переваги:
- ціна зі знижкою
- Недоліки:
- наразі не виявлені
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олег Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Подушка чудова, для старого крісла мені оновлення саме те. Менше стала боліти спина.
- Переваги:
- Якісна подушка
- Недоліки:
- ---
Представник постачальникаДобрий день, Олег! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!