- Марія Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мінімалістичний дизайн, стильно виглядає. Тримає добре, стійка
Представник постачальникаДоброго дня, Марія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався дизайн підставки OfficePro Grey (LS350G) та зручно користуватись. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підставка стійка і гарно тримає навушники. Головне при розпакуванні не загубити маленьку зелену пластикову штучку, яка допомагає тримати верхню частину на осі:)
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro Grey (LS350G). Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сіра
- Переваги:
- Сіра
- Недоліки:
- Чорна
Представник постачальникаДобрий день, Володимир! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Максим Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже крута та стильна підставка
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Михаил Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна та зручна підставка під навушники.Гарної якості,металева,стильна
- Переваги:
- Металева
- Недоліки:
- За таку ціну їх немає
Представник постачальникаДобрий день, Михайло! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Боровик В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже гарна й стильна підставка. Користуюсь давно, все стійке й надійне
Представник постачальникаДобрий день, Вікторія! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Альона М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго вечора) замовляла підставку, за такі гроші якість супер, не велика,багато місця не займає,не перекидається, гарний дизайн.Стильно та лаконічно,нічого зайвого)
- Переваги:
- Якість,зручність,компактність.
- Недоліки:
- Немає)
Представник постачальникаДобрий день, Олена! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Владимир П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лучшая подставка для наушников в данной ценовой категории, подойдет для любых полноразмерных наушников, собирается элементарно, главное не потеряйте силиконовую вставку под прижимной болт, может выпасть из коробки при распаковке.
Представник постачальникаДоброго дня, Володимир! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro Grey (LS350G). Дякуємо за те, що ділитесь власним досвідом та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій! Дякуємо за ваш відгук. Чудово, що вам підійшла та сподобалась підставка OfficePro Grey (LS350G). Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Підставка отримав все супер. Але як писали в коментарях нижче, замовляв сірий колір а прийшла чорна підставка. Не повертав, бо не було часу очікувати на нову. Прохання вирішіть цю проблему.
- Переваги:
- Хороша якість
- Недоліки:
- Не той колір
Представник постачальникаДобрий день, Олександр! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Дмитро П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
НЕ СОВЕТУЮ!!! Болт который ишол в комплекте для того чтобы подставка держалась оказался слишком коротким и не держал хорошо что я нашел похожий болт а так подставка без него не имеет своей сути!!!!!!
- Переваги:
- Недоліки:
- Болт в комплекте слишком короткий
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. У комплекті підставки для навушників OfficePro Grey (LS350G) є силіконовий елемент для кріплення. Сподіваємось ви отримаєте гарний досвід та зручність у користуванні.
- Братинов Р***Продавець: Rozetka
Хлам, если вы закрутили, раскручивать больше нельзя, резьбы одноразовые.
- Переваги:
- Минислистично
- Недоліки:
- 1. Одноразовые резьбы
2. Нельзя откручивать, иначе больше не закрутите
Представник постачальникаВітаємо! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Раот Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пришёл брак. Сорвана резьба которая крепит шпильку к платформе.
Представник постачальникаДоброго дня, Ринат ! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.
- Вячеслав Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Доброго дня!Всі так хвалять цей товар,але мені попалась ця підставка з браком.Вінт який повинен фіксувати,виявився коротким.Тому я її повернув.Хочу сказати,що продавцю Розетка треба краще працювати над своїми помилками і перед тим як відправляти товар покупцеві треба його перевіряти.Дуже незадоволений вами Розетка.
- Віктор Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
гвинт фіксації замалий, майже у два рази. функціональна цінність виробу нульова
Представник постачальникаДоброго дня, Віктор! Вдячні за ваш відгук. У комплекті OfficePro Grey LS350G є силіконовий елемент для фіксації гвинта. Бажаємо гарного досвіду та легкості у користуванні нашим товаром.
- Олександра П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В середині не відповідний колір. На коробочці вказано Gray, та і на зображенні видно, що це має бути темно сірий, а в середині виявився чорний. До того ж є для порівняння підставка для ноутбуку, яка в кольорі Gray. Неприємно, адже це було на подарунок!
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до найближчого відділення магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру. З повагою, OfficePro!
- Олександра П***
Я оформила це замовлення, як брак, мені не повернули вартість доставки та й ще комісія банку зтягнута з мене…
Питання за що? Чому продавець та розетка не несе відповідальності абсолютно за їх помилку.
До речі дозамовляли ще три підставки, і всі вони також не того кольору!
Дякую за зіпсований подарунок, витрачені гроші і час.