Відгуки покупців про Вертикальна підставка для ноутбука OfficePro LS580B Aluminum alloy Black
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
коли постійно береш і ставиш ноут - високий ризик подряпати його, тому що стінки тримача зверзу нічим не покриті. і щоб ноут тримавсь вони стоять вузько і коли ставиш ноут високий ризик його поцарапати.
- Переваги:
- гарно тримає ноут
- Недоліки:
- резинові проставки не покривають голий метал зверху
Представник постачальникаДоброго дня. Дякуємо за ваш відгук та зворотний зв'язок щодо використання тримача. Нам дуже шкода, що наш продукт викликав у вас негативні емоції та спровокував хвилювання за збереження пристрою. Ми обов'язково передамо ваше зауваження до виробничого відділу, щоб покращити конструкцію захисних проставок у майбутньому та зробити користування повністю безпечним. Разом з тим, ми раді, що ви оцінили надійність фіксації ноутбука. Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
- КлієнтВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісний та стильний гаджет, дещо розчарований, що не зменшується до товщини MacBook MacBook Air M2, навіть у товстому чохлі. Жаль втраченого часу
- Переваги:
- Дещо завеликий для MacBook Air M2
Представник постачальникаВітаємо! Приємно чути, що ви оцінили якість матеріалів і стильний вигляд підставки. Алюмінієвий корпус дійсно виглядає солідно та добре поєднується з технікою.
Водночас шкода, що регулювання ширини не дозволило достатньо зменшити слот під габарити MacBook Air M2 — навіть з урахуванням чохла. Для вертикальних підставок це критичний момент, адже фіксація має бути щільною без люфту.
Ваш коментар буде корисним для власників тонких ноутбуків, які розраховують на максимально вузький діапазон регулювання З повагою, OfficePro!
- Олена Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна підставка
- Переваги:
- Важка
- Недоліки:
- Не було шестигранника в комплекті (
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Тарас Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Мені сподобалось. Взяв 2
Представник постачальникаДобрий день, Тарас! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олена Я***
Добрий день, чи були шестигранники в комплекті? В мене немає, не знаю, чим відкрутити...
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже корисна річ. Якісна і красива
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Максим П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Топ за свої кошти
- Переваги:
- Компактність
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Олексій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре, ноут на 16 дюймів тримає і не шатається
Представник постачальникаДобрий день, Олексій! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Роман Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
зручно комфортно
Представник постачальникаДобрий день, Роман! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Едуард Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Прикольна річ. Раджу до покупки. Тільки майте на увазі, що через "особливості" деяких ноутбуків у них може вигинатися кришка від цієї підставки. Особисто у мене так і є, але це не є проблемою саме підставки.
- Переваги:
- Якісні матеріали, впевнено стоїть на столі
- Недоліки:
- Трохи криво поклеєна нижня силіконова смужка, на яку опирається вся вага ноутбука, але це не критично
Представник постачальникаДобрий день, Едуард! Дякуємо за корисний відгук та вибір OfficePro. Користуйтесь із задоволенням!
- ГеоргійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень удобная штука. Экономит кучу места на рабочем столе и довольно легко подгоняется по ширине вашего ноутбука.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарна якість
- Переваги:
- Тримає добре. Покращилось охолодження ігрового ноутбука. Економить місце
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість підставки для ноутбука OfficePro LS580B та ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.
- БогданВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якісна підставка.
Приємно вразила вага.
Представник постачальникаДоброго дня, Богдан! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS580B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Зручна, якісна підставка
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Вдячні за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка для ноутбука OfficePro LS580B та її якість. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Класна підставка. Мій 17-дюймовий 2кг ноут Lenovo тримає добре. Від хитання стола ноут точно не перекинеться. Досить широка можливість регулювання для потрібної товщини ноута. Регулювання відбувається підкручуванням чотирьох болтів, шестигранна викрутка в комплекті. Всередині наклеєні м'які підкладки, тож ноут не подряпається. Ідеальний варіант підставки, якщо використовувати Зовнішній монітор і периферію.
- Переваги:
- Стійкість, зручність, зовнішній вигляд
Представник постачальникаДоброго дня, Максим! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась підставка OfficePro LS580B та ви отримали зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.
- ВіталійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудова бюджетна підставка
Якість на висоті- Переваги:
- Дизайн, ціна, якість
- Недоліки:
- Трішки завелике лого, але не критично, можна розвернути його в іншу сторону
Представник постачальникаДоброго дня, Віталій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались якість та дизайн підставки OfficePro LS580B. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
З повагою, OfficePro!- Максим
Ваше робоче місце виглядає дуже круто!