- Илья З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пользовался около года и за это время никаких скрипов, проблем с механизмом и прочего не было.
Но есть вопрос к самому изделию:
1) Не смотря на то, что можно затянуть на местах изгиба - порой это не помогает. Если максимально согнуть пантограф то он чуть чуть разогнется, даже если затянуто сильнее некуда.
2) Не держится в нижнем положении (в целом из-за 1-го пункта) и это самое нижнее положение довольно высоко, мне хотелось бы пониже.
Но в остальном пантограф хороший, мягко скажем не страдал с ним, после какого-то ноунейма за 600 грн будто небо и земля )- Переваги:
- Качество, цена
- Недоліки:
- Фиксация, нижнее положение
Представник постачальникаДобрий день, Ілля! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!
- Хміль В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шарніри нічого не тримають. Неможливо зафіксувати бо вони постійно повертаються в початкове положення
Представник постачальникаДоброго дня, Василь! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.
- Владислав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Пантограф чудовий, не думав що буде така крута якісь збірки, але єдиний мінус - це ніжка, яка крутиться і якщо в вас шатається стіл, то мікрофон може поїхати трохи в бік, а зафіксувати саме ніжку (яка ставиться на помаранчеву прокалдку) я не зміг.
- Переваги:
- Дизайн, кабль-менеджмент, регулювання
- Недоліки:
- Не фіксується частина пантографу
Представник постачальникаДоброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався пантограф OfficePro SA166 та його регулювання. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.
- ЮліяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість дуже хороша
- Переваги:
- Є кріплення для дрота
- Недоліки:
Представник постачальникаДоброго дня, Юлія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість кріплення OfficePro SA166. Впевнені ви отримаєте зручність та легкість у користуванні.
- ГеоргийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошая стойка, но к моему рекордеру zoom не подошла, у них резьба 1/4, а здесь 3/8 либо 5/8. И явно не хватает шарнира для микрофона чтобы его свободно вращать.
Пришлось докупать шарнирный переходник с 3/8 на 1/4- Переваги:
- Качество исполнения, размах
- Недоліки:
- Нужен переходник с шарниром
Представник постачальникаДоброго дня, Георгій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався пантограф OfficePro SA166 та його якість. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.
З повагою, OfficePro!- Дмитрий В***
А где купили шарнир?