Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Пантограф для мікрофону OfficePro SA166

Оцінка користувачів 3.8/5
  • Илья З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пользовался около года и за это время никаких скрипов, проблем с механизмом и прочего не было.

Но есть вопрос к самому изделию:
    1) Не смотря на то, что можно затянуть на местах изгиба - порой это не помогает. Если максимально согнуть пантограф то он чуть чуть разогнется, даже если затянуто сильнее некуда.
    2) Не держится в нижнем положении (в целом из-за 1-го пункта) и это самое нижнее положение довольно высоко, мне хотелось бы пониже.

Но в остальном пантограф хороший, мягко скажем не страдал с ним, после какого-то ноунейма за 600 грн будто небо и земля )

Переваги:
    Качество, цена
    Недоліки:
    Фиксация, нижнее положение

Добрий день, Ілля! Дякуємо за корисний відгук, компанія OfficePro постійно працює над покращенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, OfficePro!

• Хміль В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Шарніри нічого не тримають. Неможливо зафіксувати бо вони постійно повертаються в початкове положення

Доброго дня, Василь! Вдячні за Ваш відгук. Для вирішення ситуації, бренд OfficePro надає обмінну гарантію на усі товари протягом 12 місяців з дати покупки. Ви можете в будь-який час звернутися до магазину Розетка, щоб скористатися гарантією. Менеджери магазину Розетка у найкоротші терміни з любов'ю допоможуть вирішити ваше питання, відповідно до експертного рішення сервісного центру.

• Владислав Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пантограф чудовий, не думав що буде така крута якісь збірки, але єдиний мінус - це ніжка, яка крутиться і якщо в вас шатається стіл, то мікрофон може поїхати трохи в бік, а зафіксувати саме ніжку (яка ставиться на помаранчеву прокалдку) я не зміг.

Переваги:
    Дизайн, кабль-менеджмент, регулювання
    Недоліки:
    Не фіксується частина пантографу

Доброго дня, Владислав! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався пантограф OfficePro SA166 та його регулювання. Бажаємо гарного досвіду та зручності у користуванні.

• Юлія

Якість дуже хороша

Переваги:
    Є кріплення для дрота
    Недоліки:

Доброго дня, Юлія! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалась якість кріплення OfficePro SA166. Впевнені ви отримаєте зручність та легкість у користуванні.

• Георгий
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошая стойка, но к моему рекордеру zoom не подошла, у них резьба 1/4, а здесь 3/8 либо 5/8. И явно не хватает шарнира для микрофона чтобы его свободно вращать.
    Пришлось докупать шарнирный переходник с 3/8 на 1/4

Переваги:
    Качество исполнения, размах
    Недоліки:
    Нужен переходник с шарниром

Доброго дня, Георгій! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобався пантограф OfficePro SA166 та його якість. Користуйтесь з задоволенням та сподіваємось надалі ще будемо радувати вас.

• Дмитрий В***

А где купили шарнир?