Відгуки покупців про Жіночі сліпони OLDCOM Canvas 41 27 см Червоні (4841347017773)
- Евгения К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий. Розмір: 38
Эспадрильи лёгкие, удобные и приятные на ноге. Заказывала в этот раз третью пару уже. Носятся около 1, максимум двух сезонов, но и цена соответствует. Но... Но я даже не смогла на них посмотреть, так как сделала роковую ошибку с выбором доставки службой Мист экспресс. Курьер с самого начала крайне хамского поведения не дал мне ни рассмотреть товар, ни уж тем более примерить. При этом позвонив за 10 минут до своего прибытия к моему дому и в смс, отправленной ранее, временной диапазон не был указан, а только то, что "ждите звонок курьера". При этом курьер имел наглость отчитать меня, что я не сижу весь день дома и не жду его прямо сейчас, сказав, что поедет куда то ещё, а мне потом привезёт, когда сможет и не знает когда точно. На просьбу позвонить заранее, тк у меня маленький ребёнок ответил отказом. От заказа я естественно вынуждена была отказаться. На горячей линии мист девушка услышав мою просьбу принять жалобу, так же хамски сказала, что он все сделал правильно и бросила трубку! Но зачем тогда вообще заказывать курьером и переплачивать, если можно спокойно осмотреть товар и померять на складе Новой почты??? Чтоб за 2 тысячи грн купить кота в мешке и отправить назад? Люди, никогда не выбирайте мист экспресс, много раз попадались и замечательные курьеры, но доставивший мне кроссовки курьер из Луганской области это нечто! Не портите себе день и удовольствие от покупки хамами, работающими и поощряющимися службой Мист экспресс. А Розетке стоит задуматься о том, с кем сотрудничать. А эспадрильи классные, но теперь будут ассоциироваться с неприятнейшей ситуацией. Всем хорошего дня!
- Валентина А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 38
У меня есть почти все цвета, обожаю эти тапули, за то, что они легкие, удобные, дышащие, так как в состав ткани входит лен . Кто хоть раз их обучал, тот однозначно к ним вернётся. Хорошо стираются, можно в стиральной машинке.
- Переваги:
- Лёгкие, удобные
- Недоліки:
- На большом пальце всегда протирается до дырочки, спустя 2/3 месяца
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий. Розмір: 35
Я підсіла на ці сліпони як на наркотик))) вже 4та пара (всі різного кольору, тому змінюю кожен день) якість і доступна ціна!
- Переваги:
- Легкі, комфортні, доступна ціна
- Недоліки:
- для мене немає
Середній
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 36.5
Це вже третя пара, яку ношу і замовлятиму ще не раз бо для мене максимально зручні. На вузьку ногу (вузьку, ближче до середньої повноти) з низьким підйомом. Дві попередні пари були оливкові, а останні взяла світлі, бо на літо гармонічніше вписуються в гардероб. Що можу сказати, оливкові прала за сезон (пізня весна-літо-рання осінь) раз чи двічі, а ці доводиться прати кожні два тижні. Справедливості заради скажу, що перуться легко, форму і колір не втрачають, випрані виглядають як нові. Зауважу також, що у кого пальчики "дивляться вгору" може зтикнутися з тим, що це буде видно через тканину, бо підносок м'який. П'ятка також м'ягенька, не занадто низька, але й не висока, у мене кісточка низько, але не впирається, не натирає і взагалі не створює ніякого дискомфорту. Підошва м'яка, майже не парить, виключення коли на дворі +30). Розмір один в один, у мене 36,5 і розмір 36,5 підійшов прямо ідеально, замовляла ще 37 на примірку, бо я люблю коли взуття вільне, і вони виявилися великі. Загалом задоволена.
- Переваги:
- Дуже зручні, устілка знімається, легко перуться
- Недоліки:
- В світлому кольорі досить маркі
Відповідає
- НадеждаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий. Розмір: 38
Удобная обувь)
Ни разу не натерли.
Единственное, что нужно помнить — так это то, что всё-таки обувь такого типа постоянно носить нельзя — для ног вредно. - НатальяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 38
Слипоны мягкие, легкие. Размер подошел идеально по размерной сетке. А вот про полноту - узковатые они в передней части даже на мою неполную ногу оказались - вшила малюсенькие резиночки по бокам. Пятка ну очень высокая и закруглена, что и мешает, трет сильно, пришлось немного обрезать по высоте. В итоге получились просто идеальные и удобные тапочки. Розетка как всегда прислала быстро выбранный товар, спасибо
- Переваги:
- легкие и мягкие
- Недоліки:
- очень терла пятка
- Мар'янаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 39
Купила їх знову, тому, що задоволена була першими, зручні, якісні- відходила 2 роки, можна прати в машинці! Однозначно рекомендую!
- Переваги:
- Якісні
- Недоліки:
- Не виявила
- NinkaВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 38
Отличные тапки. Для моих больных ног идеальный вариант на лето. Ноги не потеют, тапки не натирают. На свой 38 брала 38 размер. Все ок.
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий. Розмір: 38
Заказала 38 на свой полный 38, сели отлично. Подошва резиновая, поэтому не совсем легкие. Ногу почти не парят, стелька вынимается, толщиной 2 мм, мягкая. Заказ полностью соответствует фото и заявленным харакетристикам. Рекомендую! #МойЛук
- Переваги:
- Удобные
- Дарья М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 37
Отличные слипоны. Адекватная подошва, под которой не чувствуешь каждый камень, отличная ткань, вообще не парит. Очень нейтральный цвет, подходит под все
- Переваги:
- Цена, цвет, ткань
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Розмір: 38
Удобные и мягкие слипоны. Размер соответствует размерной сетке. Недавно купила ещё чёрные, пару лет назад покупала фиолетовые, качеством довольна. За приемлемую цену рекомендую.
- Горохова Е***
А стелька сьемная, подскажите?
- Ирина Д***
Да, стелька вынимается.
- Коцарь Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий. Розмір: 40
Удобные.Размер соответствует.но не на шрокую ногу.качество на высоте))
- Марина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 39.5
Взула і забула, для літа - початку осені - те що потрібно. Ношу 39, взяла 39,5 бо широка нога
- Переваги:
- Легкі, комфортні
- Недоліки:
- Не знайшла
Середнє
- Алёна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 40
Супер, обожаю эту модель. На ноге очень удобно, беру не первый раз и буду брать ещё
- Переваги:
- Лёгкие,комфортные
- Недоліки:
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий. Розмір: 36
Очень лёгкие и удобные. Ногу не парят
- Ксения Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий. Розмір: 41
- SG913Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий. Розмір: 40
соотношение цена-качество на высоте
- Переваги:
- удобные, мягкие, на каждый день
Середнє
Відповідає
- Александр З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий. Розмір: 37
красивые,удобные,легкие
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- пока что не нашли
Широке
Відповідає
- Ольга С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий. Розмір: 40
Удобный, легкие, не дорогие, соответствуют размеру. Рекомендую.
- Переваги:
- Удобные, цена
- Недоліки:
- не обнаружила
- Иришка М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Розмір: 37.5
Но очень удобно, одел и забыл. За такую цену просто отлично
- Переваги:
- Удобные, размер в размер
- Недоліки:
- Выгорают быстро на солнце
- Наталья Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-бежевий. Розмір: 38
после первой стирки покрылись желтыми пятнами((((((((((( теперь носить невозможно(((((
- Переваги:
- удобные как тапочки
- Недоліки:
- пятна
- НаташаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 36.5
Класні тапки майже під будь що:) Попередні (такі ж) носила 3 сезони, доки на однму не протерлась підошва. Колір на картинці трохи приємніший/жовтіший ніж у мене і кромка на фото біла, а фактично бижче до сірого. Але мені всерівно подобаються.
З приводу дихання ніг:) Сказати, що все ідеально не можу, як і у бідь-якому закритому взутті з будь-якого матеріалу. Все ж не босоніжки і потрібно провітрювати.- Переваги:
- М'якіз, ручні, універсальні.
- Недоліки:
- Швидко брудняться в мокру погоду.
- Олена М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 40
Купила собі дві пари (ще сині) і не пошкодувала. Потім дала поміряти мамі - прийшлоь замовляти ше 2 пари для неї) Дешево і зручно) І гарно виглядають на нозі, без всякого лишнього рагулізму)
- Переваги:
- дуже зручні
- Недоліки:
- швидко мажуться, бо світлі)
Середній
- Небылович Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бірюзовий. Розмір: 35
Хорошо село на ногу.
- Переваги:
- Ткань, приемлемая цена.
- ИринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 39
Отличный вариант для повседневной носки.
- Переваги:
- Удобные, легкие, ткань мягкая. Не парят.
- КристинаПродавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 38
Для лета - это очень удобная и комфортная обувь. В жару не парит, не мажется, легко стирается, да и цена совсем небольшая. Рекомендую, однозначно!
- ЯрославаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 38
Классные,стоит брать)
- Переваги:
- удобные,нет запаха резины,порадовало качество
- Лидия С***Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 36.5
Отлично смотрятся на ноге.
Очень комфортныеВідповідність підйому
- Юлия И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бежевий. Розмір: 38
Очень классные слипоны. Уже три пары износила и взяла еще. На лето очень удобные и смотряться хорошо.
- Переваги:
- Легкие, удобные
Відповідає
- Стрілецька О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 37
Зручні сліпони, гарно носяться, взяла вже другу пару, розмір ношу 36-36,5 український, замовила 37 по довжині устілки, підійшов.
- Наталья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 41
На широкую ногу взяла на размер больше и отлично сели. В длину чуть свободны, но не критично.
- Переваги:
- Ни шнурков, ни пряжек легко одевать и снимать
- Раиса В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний. Розмір: 36
Отличные женские слипоны, но на узкую ногу
- Переваги:
- Легкие
- Недоліки:
- Дороговато
- Стасюк Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Світло-сірий. Розмір: 38
Дуже зручні та якісні
- Сухомяс И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синій. Розмір: 36
Отличные!
- Инна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий. Розмір: 41
Розмір полномірний, м'які та зручні
- Ирина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Жовтогарячий. Розмір: 41
Тапочки супер!!! Но к сожалению на узкую ногу. Потому возврат. На широкую ногу с высоким подьемом не подходят
- Недоліки:
- На узкую ногу