- КатеринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 128. Формат: А6. Колір обкладинки: Коричневий. Кількість в упаковці: 1
Компактний блокнот, розміри 15.5х10.5х1.8 см, м'якенька обкладинка, цупкі листочки, в лінійку, недатований, є закладка та конверт-кишеня. Поміщається в маленьку сумочку. Прийнятна ціна за таку якість.
- Переваги:
- Розмір, ціна
- Недоліки:
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 128. Формат: А6. Колір обкладинки: Коричневий. Кількість в упаковці: 1
Блокнот сподобався! Зручний формат, багато аркушів (аркуші кремового кольору).Сподобався дизайн. Компактний.
- Переваги:
- Якість, ціна, зручний у використанні.
- Недоліки:
- На разі не виявила.
- Віктор П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 128. Формат: А6. Колір обкладинки: Бірюзовий. Кількість в упаковці: 1
Мені блокнот сподобався
- Переваги:
- Зручний, акуратний
- Недоліки:
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 128. Формат: А6. Колір обкладинки: Бузковий. Кількість в упаковці: 1
Все супер
- ЮліяПродавець: Rozetka. Кількість аркушів: 128. Формат: А6. Колір обкладинки: Бузковий. Кількість в упаковці: 1
просто ідеальний блокнот тільки так і требе щоб він був настільки маленьким?
- Переваги:
- обкладинка ідеального стану. дуже м'яка. сторінки блокнота якісні та грубі. прекрасний блокнот рекомендую)
- Недоліки:
- він маленький. дуже легко подряпати.
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 128. Формат: А6. Колір обкладинки: Жовтогарячий. Кількість в упаковці: 1
Компактный и удобный блокнот, спасибо
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 128. Формат: А6. Колір обкладинки: Коричневий. Кількість в упаковці: 1
Хороший блокнот коричневого цвета,есть закладка,листы не белого цвета,желтоватого, закрывается на резинку.
- Переваги:
- Карман вконце блокнота в виде конверта