- Киричок Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 124. Формат: А5. Колір обкладинки: Жовтий з чорним. Кількість в упаковці: 1
Чудовий товар
Представник постачальникадобрий день
щиро дякуємо вам за відгук, ми раді,
що вам сподобались наші товари
будемо очікувати на ваші наступні замовлення,
гарного вам дня
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 124. Формат: А5. Колір обкладинки: Жовтий з чорним. Кількість в упаковці: 1
Купував другу на подарунок
Представник постачальникаДобрий вечір!
Сподіваємось що подарунок сподобався :)
- Владислава В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 124. Формат: А5. Колір обкладинки: Сірий. Кількість в упаковці: 1
Стильний та класний планер.
Дякую
Представник постачальникаДоброго дня, Владислава! Дуже дякуємо за відгук:)
- Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 124. Формат: А5. Колір обкладинки: Сірий. Кількість в упаковці: 1
Як тільки відкрила новий цей планер, так прям закохалась в нього. Я до цього перепробувала багато різних записнииків-планерів. Але цей мене вразив найбільше. Я стала його фанаткою з першого запису. Сподіваюсь, коли я його закінчу, то буде змога замовити наступний.
- Переваги:
- Зручний у використанні, немає нічого зайвого
- Недоліки:
Представник постачальникаДуже дякуємо вам за такий щирий відгук :)
Користуйтеся із задоволенням!
- Ольга Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 124. Формат: А5. Колір обкладинки: Темно-синій. Кількість в упаковці: 1
Дуже зручний у використанні
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! :)
- Марина Б***Продавець: Rozetka. Кількість аркушів: 124. Формат: А5. Колір обкладинки: Жовтий з чорним. Кількість в упаковці: 1
Подарував чоловік, то планер дуже гарний
Представник постачальникаВітаємо, Марина!
Дякуємо за відгук та будемо чекати на ваші нові замовлення :)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Sea_of _happiness. Кількість аркушів: 256. Формат: А5. Колір обкладинки: Сірий
Гврний якісний планер, швидка відправка.
- Продавець Sea_of _happiness
дякуємо за відгук
раді, що вам усе сподобалось
- ГістьВідгук від покупця. Продавець: Sea_of _happiness. Кількість аркушів: 256. Формат: А5. Колір обкладинки: Бежевий з жовтим
Стильний, гарна якість. Дуже швидко доставлений.
- Переваги:
- Стильний
- Недоліки:
- Не дешевий
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Sea_of _happiness. Кількість аркушів: 256. Формат: А5. Колір обкладинки: Сірий
Постійно користуюсь пленерами від Орнер. Лаконічний дизайн, якісний папір і цікаве наповнення. Мені все подобається
- Переваги:
- Красивий і зручний
- Продавець Sea_of _happiness
привіт-привіт
дякуємо за теплий відгук, нехай планер радує вас весь рік та здійснюються найкращі побажання