Відгуки покупців про Трусики жіночі безшовні набір 5 штук зручні труси сліпи середньої посадки з нейлону не просвічують невидимі під одягом комплект білизни на кожен день OnePro M чорний сірий білий коричневий 73772
- Анна П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: XL. Колір: Чорний
Все підійшло. Дякую
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що трусики підійшли та виправдали очікування. Раді, що обрали саме наш набір білизни для щоденного використання. Нехай носіння буде комфортним щодня, а покупки надалі приносять лише задоволення.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Хороша білизна
- Переваги:
- Швидка доставка
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку білизни. Раді, що трусики вам сподобались і що доставка була швидкою та зручною. Ваша довіра до нашого товару дуже цінна. Нехай комплект комфортно носиться щодня та дарує вам лише приємні враження.
- Неллі В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: L. Колір: Чорний
Найгірші труси за всю мою історію, все вилазить назовні.
- Недоліки:
- Не зручні
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і що поділилися враженнями. Шкода, що трусики виявилися для вас настільки незручними й не виправдали очікувань. Ваш коментар уже передано відповідальним фахівцям для перевірки якості партії. Менеджер зв’яжеться з вами для вирішення ситуації.
- Каріна К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Швидка доставка
- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець kidsDM
Дякуємо за високую оцінку та за те, що обрали саме цей набір білизни. Раді, що якість товару та швидкість доставки повністю виправдали очікування. Нехай трусики будуть зручними у щоденному використанні та довго тішать комфортом.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Взагалі все добре, супер доставка та оброблення замовлення, все швидко! А трусики на любителя, якщо ви не дуже худенька то вони не зовсім зручні.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і за вибір нашого комплекту білизни. Раді, що ви залишилися задоволені швидкістю доставки та оформлення замовлення. Зауваження щодо зручності моделі обов’язково врахуємо під час формування асортименту. Бажаємо приємного користування!
- Наталія Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Товар відповідає опису та розмірній таблиці. Відправили швидко
Дякую :)- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що трусики повністю відповідають опису та розмірній таблиці, а відправка була швидкою. Нехай комплект комфортно носиться щодня та дарує лише приємні враження. Завжди раді вашим новим замовленням!
- Ольга Ф***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: S. Колір: Чорний
Товар сподобався,дуже якісно пошиті.Приємні та еластичні.Швидко доставили без жодної передоплати.Товар та продавця рекомендую.
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та довіру до нашого товару. Раді, що якість, посадка та комфорт білизни повністю виправдали ваші очікування, а доставка була швидкою та зручною. Дякуємо за рекомендацію й бажаємо приємного та комфортного користування щодня.
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Розмір підійшов ідеально! Продавець поклав Л, я замовляла М, і це твльки вказує на орієнтовність на клієнта. Тобто, якби вони мені поклали заводську М, я б не влізла. Якість дуже гарно
- Переваги:
- Якість вища за цвну
- Недоліки:
- Не знайдено
- Продавець kidsDM
Дякуємо за такий теплий відгук та за вибір саме цього комплекту білизни. Раді, що з розміром усе вийшло і трусики сіли ідеально, а якість перевищила очікування. Нехай оновка дарує комфорт щодня, а покупки й надалі будуть лише вдалими та приємними.
- Виктория М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: XL. Колір: Чорний
Гарні
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого набору безшовних трусиків. Раді, що виріб сподобався та відповідає вашим очікуванням. Віримо, що білизна буде зручною у щоденному користуванні. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Юлія П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: L. Колір: Чорний
Чудовий набір. Розмір підійшов, кольори гарні, носити комфортно.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку набору білизни. Дуже приємно, що розмір підійшов, кольори сподобались і носити комфортно. Раді, що товар виправдав очікування. Нехай трусики й надалі тішать зручністю та якістю щодня.
- Марія В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Трусики дійсно гарні.
Приємна тканина, пошиті якісно, красиві.
На жаль, мені не підійшла модель або розмір, бо вони залазять у дупцю. Віддала сестрі.
Брала M на свій розмір S, стегна 87 см.- Переваги:
- Приємна тканина, пошиті якісно, красиві.
- Недоліки:
- Сліпи залазять у дупцю.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук і детальний опис вражень. Тішить, що якість тканини та пошиття сподобалися. Водночас шкода, що модель не повністю підійшла за посадкою. Такі відгуки допомагають краще описувати посадку й розмірність, щоб наступні покупки були комфортнішими.
- Лорина Ч***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Якісна білизна
- Переваги:
- Розмір відповідає дійсності
- Ганна П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Норм
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та оцінку нашого товару. Раді, що трусики загалом відповідають вашим очікуванням. Якщо з часом з’являться додаткові враження або зауваження щодо розміру, посадки чи якості, будемо вдячні за подальший зворотний зв’язок — це допомагає робити товар ще кращим.
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Гарна якість, приємні на тілі, розмір в розмір
- Переваги:
- Не видно під одягом
- Недоліки:
- Не побачила поки
- Продавець kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Раді, що якість та посадка трусиків вам підійшли, а також що вони справді непомітні під одягом. Це саме той ефект, на який розрахований цей комплект. Бажаємо комфортного щоденного користування та чекаємо на нові покупки!
- Анастасія П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
- Продавець kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та вибір цього комплекту білизни. Раді, що трусики вам сподобались і виправдали очікування. Сподіваємося, вони будуть комфортними у щоденному використанні та добре слугуватимуть вам довгий час. Завжди відкриті до нових замовлень!
- Анастасія М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Допомогли консультацією, все підійшло — дякую за сервіс.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Раді, що консультація була корисною, а товар вам підійшов. Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені сервісом. Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- Юлія В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже гарні, заказала щє
- Продавець kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Дмитро Ч***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Все швидко прийшло і товар дуже якісний. Дружина задоволена
- Переваги:
- Якість і ціна
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: XL. Колір: Чорний
Все добре!
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Все дуже добре, дружина задоволена
- Даша К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Супер, мне понравилось
- Катерина Н***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Розмір підійшов. Матеріал блискучий, не сильно тягнуть.
- МаріаннаВідгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Дуже якісні,акуратно прошиті,фото відповідає дійсності.
- Ірина В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Дуже зручні та якісні, все чудово
- Переваги:
- Зручність, якість, швидка доставка, вартість
- Вікторія П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
- Елена Т***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: 2XL. Колір: Чорний
Гарні, комфортні до тіла. Розмір підійшов. Дякую Вам, гарного дня.
- Ігор Ш***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Сліпи дуже комфортні та ніжні до тіла, пошиття якісне, кольори приємні. Ідеально для щоденного носіння! Сайт класний
- Марина Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: S. Колір: Чорний
Трусики гарної якості, замовлення відправлено швидко, розмір підійшов.
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: S. Колір: Чорний
Дуже сподобалась комунікація магазину та пакування. Трусики приємні і точно по розміру. Рекомендую
- Андрій С***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: S. Колір: Чорний
Дружині спожобались
- Тетяна Ч***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: S. Колір: Чорний
дякую за якісний товар!!)
- Елена У***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: S. Колір: Чорний
Розмір не відповідає дійсності((
І не хто не попередив, гроші в нікуди- Продавець kidsDM
Нам шкода, що Ви зіткнулись з такою ситуацією. Розмірна сітка і заміри білизни є на фото до товару.
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: L. Колір: Чорний
Товар якісний, все підійшло, відповідає розмірній сітці.
- Марина Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: M. Колір: Чорний
Все підійшло
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: L. Колір: Чорний
Доволі непогана якість. Але маломірять на розмір.
- Переваги:
- Недоліки:
- Маломірять
- Продавець kidsDM
- Мар'ян К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM. Розмір: XL. Колір: Чорний
Дуже класна якість за таку ціну