Допомогай Superhumans разом з RZTK

Знайдено 1012 товарів

Показати ще

Популярні відгуки в категорії паштети

Оксана Цыкало
Отличный хумус, очень похож на такой, как мне привозили знакомые из Дубаи. Кому слишком густой - вы можете сами развести его водой и добавить масло
Иван
Жена брата привезла с Португалии разные паштеты с тунца, оказались такие вкусные, что решил найти что-то такое у нас. В других магазинах нет ничего похожего ни по консистенции, ни по вкусу. На удивление этот паштет оказался наиболее близким, недаром из Испании. Буду брать еще.
Владимир Патокин
Вкусный, нежный паштет
Ірина Шосталь
Смак дійсно специфічний,але жодних несподіванок,все вказано в інгредієнтах.
Дуже ніжний за консистенцією паштет. Базилік,м'яту і часник я, чесно кажучи,не відчула особливо. Переважає ледь терпкуватий смак хороших маслин,просто паштет більш концентрований і насичений
Анастасія
Паштет с хорошим составом, на вкус как домашний.
Владимир
Очень вкусный паштет, как домашний, ничего лишнего, все натуральное,спасибо Розетки и ТМ"ВЕРБЕНА" за качественную продукцию
Наталія Круглова
дуже смачне! дуже ніжне! якби їсти заплющеними очима - можна було б подумати, що їсиш печінкове морозиво.... дуже смачно! але мало :(
Ярослава Кльосова
Сакотаааааа)))))
Ціна/якість 12 !
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 
Image
 
 
 

У наш час паштет є невід'ємною частиною раціону будь-якої людини. Це приготована певним чином однорідна маса з м'яса, птиці, грибів, печінки тощо. Він має давню історію. У багатьох країнах це блюдо вважається традиційним і готується тільки на певні свята. Сьогодні ж господаркам не обов'язково стояти цілими днями на кухні. Достатньо всього лише сходити в магазин. Однак у виборі такого продукту потрібно бути дуже уважним і обережним. Він дуже швидко псується. Тому необхідно стежити за терміном придатності, зовнішнім виглядом упаковки, складом тощо. Якщо враховувати ці чинники, то можна сміливо запасатися цими ласощами.

Різновиди паштетів

Через великий асортимент покупці не завжди розуміють, як вибрати якісний і безпечний товар. Є різні види паштетів. Однак, перше, що спадає на думку - це продукт харчування з печінки. Спочатку такий продукт вважався делікатесом, адже готувався з фуа-гра. У наш час подібна страва вважається непомірною розкішшю. Саме тому стали виготовляти продукцію з курячої, свинячої або яловичої печінки. Це доступний і швидкий перекус. Такий продукт має містити на менше 45% печінки, а також м'ясо, сало, жири та спеції. Допустимими добавками вважаються крохмаль, овочі, крупи або борошно. Вони не шкодять здоров'ю, проте впливають на якість і є державними нормами.

М'ясні паштети також популярні серед споживачів. Їх готують переважно з яловичини з додаванням різних спецій і прянощів. Свинячий продукт виготовляють із якісних м'ясних обрізків способом тривалої термічної обробки з додаванням різних інгредієнтів. Також жоден паштет не готується без додавання жирів. У м'ясні вироби переважно додають сало, у рибні — рослинну олію. Такі компоненти обов'язково використовуються для виготовлення паштету, проте їхній надлишок може геть зіпсувати смак.

Ще одна важливий складник — овочі. В основному морква, часник і цибуля. Остання входить до складу практично всіх видів виробів. Особливе місце в цьому списку займають продукти з птиці. Вважається, що вони малокалорійні та найбільш корисні для організму. До них належать курячі, гусячі, а також паштети з індички. На підприємствах така продукція обов'язково фасується в герметичні упаковки. Це забезпечує довгострокове зберігання продукту

Але не можна забувати про добавки, якими недобросовісні виробники «удобрюють» свою продукцію. Пальмова олія, підсилювачі смаку, білкові стабілізатори, манна крупа, полісахариди, рослинний білок, барвники, згущувачі та інші шкідливі для людського організму речовини. Для збільшення кількості продукту виробники часто використовують сою. Вона практично позбавлена смаку та не має чітко окресленого запаху, тому людські рецептори практично її не відчувають. З такою ж метою використовується крохмаль.  Тому перед купівлею варто ретельно вивчити склад.

Як вибрати продукцію

 Паштет має містити тільки натуральні приправи: перець, лавровий лист, мускатний горіх, кардамон тощо. Якщо на упаковці вказано, що до складу входить будь-який алкогольний напій, не потрібно дивуватися. Він надає продукту особливого смаку та аромату. Також варто звертати увагу на герметичність упаковки. На ній не має бути вм'ятин від ударів. Адже під час неправильного транспортування може порушитися цілісність упаковки. На ній не має бути патьоків. Етикетка має бути якісно й акуратно наклеєна, чиста, без жирних плям. Якщо банка надута, це свідчить про те, що продукт прострочений і є небезпечним для споживача.

Важливо також стежити за терміном придатності. Варто пам'ятати, що паштет у м'якій упаковці може зберігатися від двох тижнів до одного місяця, а в бляшаній або скляній - не більш двох років. Більшість споживачів вважають, що імпортні продукти набагато кращі за вітчизняні. Чи так це?

По-перше, вони досить дорогі. А, по-друге, варто пам'ятати, що імпорт товарів, а особливо продуктів харчування, досить трудомісткий і витратний процес. Вони мають прийти державну перевірку та лише після цього надійти в продаж. Як відрізнити перевірений продукт від контрабандного? Потрібно звертати увагу на маркування. Поверх «рідної» етикетки, де все написано на мові виробника, має бути наклейка з описом продукту державною мовою.

Паштети: ціни на ROZETKA

Товар Ціна
Паштет Calvo з тунця з оливками 75 г х 2 шт. (8410090661302) 129₴
Паштет печінковий зі свининою Вербена 500 г (4820209620023) 99₴
Паштет Frank Французький печінковий 200 г (4820192490051) 121₴
Паштет Calvo з тунця з томатами 75 г х 2 шт. (8410090661319) 134₴