Відгуки покупців про Універсальний чистячий набір Patron 4 в 1 F4-012 (CS-PN-F4-012)
- Юлия М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалось з першого використання. Але коли треба було поклеїти захисне скло на запасний телефон, лише тоді я змогла повністю його оцінити. Скло купувала універсальне, в комплекті не було серветок для поклейки. І тут мене виручив цей набір. Використала спрей для протирання екрану, протерла спочатку синьою, а потім білою серветкою. Скло приклеїлось ідеально. Після цього цей набір мені подобається ще більше
- Переваги:
- Підходить не лише для очистки, а ще й для поклейки захисного скла, використовується дуже економно
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ідеально. Телефон і планшет почистила з усіх боків, як новенькі
P.S. довго обирала хороший очисний засіб, зупинилась на цьому по представники компанії швидко відповіли й надали детальну консультацію- Переваги:
- Добре чистить, зручно користуватися, представники компанії миттєво відповідають на всі питання
- Недоліки:
- Не виявлено. якщо сильно придиратися - упаковка не підходить для зберігання
Представитель компанииАнастасія, доброго ранку. Ми раді допомогти і дякуємо за відгук. Звертайтеся.
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чи можна прати серветки з набору? Якщо так, яка повинна бути температура води? Які миючі засоби можна використовувати для прання?
Представитель компанииАнастасія, доброго дня. Можна і треба прати, щоб очищувати серветку від зібраного бруду і пилу. Температура води не повинна перевищувати 60 градусів. Для прання можна використовувати пральний порошок. Категорично заборонено прасувати.
- Анастасія С***
А господарське мило можна використовувати при пранні вручну?
- Анастасія С***
І ще, наскільки я зрозуміла, не можна сушити на батареї?
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чим відрізняється біла серветка від синьої крім кольору та розміру?
Представитель компанииАнастасія, доброго дня. Блакитну серветку краще використовувати для вологого очищення. Білою можна полірувати вже очищену поверхню. Найкраще підходить для екрану.
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Як зв'язатися з представниками компанії? Треба дещо обговорити перед покупкою
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Який термін придатності? І який розмір серветок?
Представитель компанииАнастасія, термін придатності - 3 роки. Серветки мають розміри 15*18 см та 15*20 см.
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Скажіть чи можна ним помити смартфон Imsmart c551 з усіх боків? На екрані захисне скло Colorway, задня частина пластик. І чи можна цим засобом чистити об'єктив камери цього смартфона і мити силіконовий бампер?
Представитель компанииАнастасія, добрий вечір. Корпус можна витерти тим спреєм, що для пластику, екран та об’єктив - спреєм для екранів.
- Анастасія С***
Дякую за відповідь! А чим можна мити силіконоаий бампер (прозорий) який збирає на себе всі відбитки пальців?
Представитель компанииАнастасія, силіконовий можна витирати спреєм для оргтехніки.
- Максим Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
более менее
- Переваги:
- цена
- Недоліки:
- разводы
- Людмила Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошо очищает и стекло и пластик. В наборе две салфетки, махровая и микрофибра.
- Переваги:
- Хорошо очищает, без разводов.
- Козак А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
#мояраспаковка Зі своєю функцією справляється, що і було очікувано, як-не-як це є Patron! Окремо хочу відзначити сервіс Розетки, який традиційно тримає високу планку обслуговування клієнтів!
- Переваги:
- ціна, якість, комлектація
- Недоліки:
- дещо неприємний запах
- Сергей С***
Андрію, рекомендую також спробувати новинку - пінку для екранів: Піна Patron для чищення LED/LCD/TFT екранів 150 мл (F3-029)
Докладніше: посилання
плюс на Розетці акція - мікрофібра у подарунок.
- alex24041988Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Оба монитора почистил на ура! Чистит замечательно!
- Переваги:
- Супер набор!
- fishВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
С чисткой проблем нет. Салфетка из микрофибры, синяя, отлично выполняет свою функцию. Белая салфетка не работает. Можно брать людям с чувствительностью к запахам ниже среднего. Их порадует цена/качество :)
- Переваги:
- Чисти на отлично, обе жидкости удаляют практически все загрязнения.
- Недоліки:
- Запах сильно неприятный. Возможно, в составе есть формалин.
- АнатолійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Рекомендую на 100%
- Переваги:
- Низька ціна, чищення на відмінно
- ВладимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Очень не плохой набор.
- Переваги:
- Порадовал спрей для чистки мониторов
- Недоліки:
- Маленькие салфетки в комплекте.
- Анастасія С***
А який розмір серветок?
Представитель компанииАнастасія, серветки 15*18 см та 15*20 см.
- Евгений С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Для своей стоимости очень хороший комплект, пользовался пока только один день, но доволен. Хорошо очищает поверхности экранов и пластика, не оставляет разводов. Спреи неплохо защищают от новой грязи и пыли.
- Переваги:
- Хорошее соотношение цена - качество
- Євгеній С***Продавець: Rozetka
Чи можна витирати екран без захисной пльонки
Представитель компанииЄвгеній, доброго дня. Так, можна.
- Палий А***Продавець: Rozetka
Оба средства хорошие. Все чистят
- Мостовенко С***Продавець: Rozetka
Засоби якісні, зручні у використання. Чистять все чудово. Дуже дякую)
- Переваги:
- чудово чистять
- Недоліки:
- жодних
- Бойко А***Продавець: Rozetka
Оба средства оправдали ожидания. Чистят хорошо, как экраны, так и все остальное. Салфетки в наборе хорошие, удобные. Покупкой доволен.
- Переваги:
- +
- Rozetka B***Продавець: Rozetka
Данное видео было вынесено в отдельный комментарий для удобного просмотра