Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Чорнило Pelikan 4001 Royal Blue в скляному флаконі 62.5 мл Синє (329136)

Оцінка користувачів 5/5
на основі 23 відгуки
  • Александр Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошие чернила, красивый цвет, не расплываются на бумаге.

Переваги:
    Отличное качество
    Недоліки:
    Цена.
  • Віктор Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чудове чорнило, нічим не поступається у якості більш дорогим брендам і ціна дуже доступна. Не забиває ручку, швидко сохне на папері. Рекомендую всім, кому доводиться багато писати Чорнильною ручкою писати легше ніж кульковою або ролерною, тому менше навантаження на кисть.

Переваги:
    Якість, ціна. Підходить до будь-якої ручки. Швидко сохне, не забиває канальці пера.
    Недоліки:
    Не виявлено.
  • Сергій З***

Дуже красивий колір

• Валерий К***

Норма

Переваги:
    Норма
  • Євген Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Непогане, добре чорнило. Враховуючи їх вартість, взагалі гут. Також використовував Parker й Pilot. Якість Parker змінилася, якщо ручкою не пишеш навіть день, потім треба розписувати й сохнуть настільки швидко, що біда, а цінник біля 500 грн за баночку. Pilot класні, скількі років беру, стільки залишаються добрі відчуття, якість незмінна, япошки, але ціна зараз біля 1200. Спробував Pelikan й доволі непогані, кращі ніж Паркер 100%. Може трішки водянисті...

Переваги:
    Недоліки:
    Трішки водянисті
  • Ксеня Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Якісне чорнило, яке можна заправити в поршневий конвертор та яке стирається коректором.
    конвертор:
    посилання
    коректор:
    посилання

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні чорнила, до цього купував Паркер, ці не гірші

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Гарні чорнила, пишуть насичено, коштують недорого

• Дмитро Д***

Насичений колір. Відомий бренд

Переваги:
    Об'єм чорнил. Колір
  • Віталій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чорнила Pelikan супер )))
    Якісні. Користуюсь чорнилами цього виробника не один рік.

Переваги:
    Якісні
  • Ксюша
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Красивый темно- синий цвет.

• Артем
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Суцільний кайф. Хоч я і не любив сині чорнила через спогади про школу. Але…це щось неймовірне. Маю також фіолетові та чорні чорнила від Пелікану, але щось мені дуже стрельнуло взяти сині)) і я взагалі не прогадав. Дуже багато ємоцій отримую від них. Дякую вам за такі чудові чорнила. Та тут навіть не йде мова про ціну, я б за них в більше заплатив якщо треба)

Переваги:
    Всі чорнила цієї фірми неймовірні) мене у всьому задовільняють, навіть більше ніж.
    Недоліки:
    Їх немає)
  • Евгений Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень качественные чернила, учтите что они суховаты

Переваги:
    Качество , цена , бренд
  • Олександр Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Купував для ручки "Parker" і був приємно вражений. Чорнила мають ніжний але не надто насичений колір. Письмо на будь-якому папері приносить тільки позитивні емоції. Рекомендую для поціновувачів чорнильного письма

Переваги:
    Приємний колір і консистенція
    Недоліки:
    жодних

Дякуємо за час, відведений вами для відгуку.
      Раді, що наш товар вас влаштував за своїми характеристиками та якістю.
      Сподіваємося, що наступні покупки також вас потішать!

• Катерина Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличные чернила, сохнут просто моментально, поэтому не размазываются. И не переходят на другую сторону листа, то есть не пропитывают его.
    Лайфхак: я приловчилась шприцем наполнять этими чернилами картридж, отпала необходимость покупать специально поршневую ручку.

Переваги:
    быстро сохнут, яркие, не пропитывают бумагу
    Недоліки:

Благодарим за время, отведенное вами для отзыва.
      Рады, что наш товар вас устроил по своим характеристикам и качеству.
      Надеемся, что следующие покупки также вас порадуют!

• Иван К***

Можно купить конвертер, стоит около 200 грн, и вставить вместо картриджа, и будет вам щастье

• Александр З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень нравятся, цвет очень хороший, пишут отлично

Переваги:
    Отличные чернила
  • Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Чорнило прекрасної якості. Королівський синій це класика, такий собі робочий варіант, для повсякденного використання.
    Підходить для тонкого пір'я.

Переваги:
    Якість
  • Володимир
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хороше чорнило. Перо дуже плавно і приємно скользить з ним, але чорнило дуже сухе, сохне просто моментально. Приємний для ока колір. Є запах туші, але щоб його вловити треба ніс чуть в банку не засунути, тому не критично.

Переваги:
    Ціна, якість, колір.
    Недоліки:
    Засухе, запах.
  • Далай С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Пока доволен. Использую к перу Паркер. Чернила хорошие, запах туши еле заметный во флаконе только. В отличии от чернил Паркер сохнут не моментально, но несколько секунд вполне достаточно, на листе не отпечатываются с другой стороны.

Переваги:
    Отличная текучесть прям как у Паркера, не перепечатываются с другой стороны листа(в отличии например от чернил кохинор), хороший насыщенный цвет(в отличии от тех же кохинор, где отдает зелёным)
    Недоліки:
    Сохнут не моментально, но не думаю, что это большая проблема :)
  • виктор п***

Хорошие чернила

Переваги:
    Хорошие чернила , в книжных магазинах их не найдёшь
  • Юрий Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Отличные чернила. Сын только ими пользуется в школе.

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Хорошие чернила для всех перьевых ручек, удобный флакон

Переваги:
    Хорошее качество при адекватной цене
  • Сергей Д***
    Продавець: Rozetka

Все життя писав Паркером чорним, прийшов час покупки нового чорнила і вирішив спробувати "це". Відразу запахло тушшю ... Відразу різниці не побачив взагалі, але при ретельному розгляді прийшов до висновку, що ці буквально трохи світліше, якщо не придивлятися з пристрастю, то різниці немає. Плинність така ж. В принципі, якщо не напружує запах, то цілком можна брати.

Переваги:
    Ціна якість