Відгуки покупців про Змінні леза Philips OneBlade 360 QP624/50 з насадками для тіла 2 шт (8720689031875)
- AI аналіз відгуків30 відгуків: позитивний — 86%, нейтральний — 7%, негативний — 7%Виберіть, щоб дізнатися більше
- Владислав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Леза дуже круті, але це й так зрозуміло, купував цей набір більше задля насадок для тіла, бо інколи ріжусь, але ця проблема була вирішена, мені дуже подобається)
Функціональність
Довговічність - Недоліки:
Представник брендуВітаємо, Владиславе! Щиро дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися досвідом користування. Ми раді, що Ви задоволені якістю та функціональністю замінних лез і насадок для тіла. Бажаємо Вам вдалих результатів.
- Павел А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Користуюся цими лезами вже кілька тижнів. До цього також користувався OneBlade, тому є з чим порівняти. Леза гострі, голять плавно, без ривків і подразнення шкіри. Насадка для тіла теж зручна, дозволяє безпечніше голити чутливі ділянки. Одного леза вистачає надовго, якщо користуватися регулярно та доглядати за ним. Оригінальна якість Philips, усе підійшло до мого OneBlade без жодних проблем. Покупкою задоволений, можу рекомендувати тим, хто шукає якісні змінні леза.
- Переваги:
- Оригінальні леза Philips, висока якість, гострі, легко встановлюються, добре голять без подразнення, насадка для тіла зручна.
- Недоліки:
- Висока ціна, але якість її виправдовує
Представник брендуВітаємо, Павле!
Дякуємо за Ваш детальний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю лез, їхньою гостротою та комфортом під час використання. Раді, що покупка виправдала Ваші очікування. Бажаємо приємного користування та чудових результатів!
- МатвійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Леза високої якості, довго залишаються гострими та чудово голять не лише бороду, ай інтимні зони. Якщо використовувати лише для бороди то вистачає на пів року спокійно.
Технологія 360 класно підлаштовувається під контури обличчя.
Представник брендуВітаємо, Матвію!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips та теплий відгук. Бажаємо приємного користування!
- Олександра Щ***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все добре
Представник брендуВітаємо, Олександро!
Дякуємо за вибір продукції Philips та Ваш відгук.
- РоманВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Лезами задоволений купую не перший раз, цей набір взяв через наявність насадок.
- Переваги:
- Якісні леза
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуВітаємо, Романе!
Дякуємо за вибір продукції Philips. Нам приємно чути, що Ви задоволені роботою приладу.
- СтепанВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гострі,мають тривалий термін служби, купили комплект до станка one blade Philips на запас, поки вони є в продажі
- Переваги:
- Не має подразнень на шкірі після використання
Представник брендуВітаємо, Степане!
Дякуємо за вибір продукції Philips. Нам приємно чути, що Ви задоволені результатами гоління.
- Вікторія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінна якість, хватає десь 3-4 місяці
- Переваги:
- Не подразнює
Представник брендуВітаємо, Вікторіє!
Дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Бажаємо Вам приємного користування.
- Морозова Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Подарила мужу , все понравилось. Качество на высоте . Подошло на бритву . Рекомендую
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Нет , все отлично
Представник брендуВітаємо, Юліє!
Дякуємо за вибір Philips як подарунка та Ваш позитивний відгук. Приємно чути, що Ви та Ваш чоловік задоволені якістю замінних лез OneBlade. Бажаємо Вам комфортного користування.
- Ярослав Ш***Продавець: Rozetka
Хорошее качество
- Переваги:
- Хороший метал
- Недоліки:
- Дорого
Представник брендуВітаємо, Ярославе!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Бажаємо Вам приємного користування.
- Дмитро В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Супер для всього тіла
Представник брендуДобрий день, Дмитре!
Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
- Пономарев А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
До якості бриття нема ні яких претензій.
- Переваги:
- Хватає на довго.
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДобрий день, Андрію! Дякуємо за відгук.
Раді, що Вам подобається якість бриття та термін викорисання лез.
Бажаємо, щоб прилад і надалі повністю відповідав Вашим очікуванням!
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все супер
Представник брендуВітаємо, Олеже!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді чути, що леза OneBlade Вам сподобалися та забезпечують комфортне й ефективне бриття. Бажаємо приємного користування та чудових результатів!
- Юрій А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Леза оригінальні, якість супер. Свою ціну повністю виправдовують, голять чудово і без подразнень. Не втрачає гостроту довгий період часу. Оновлена головка 360 та насадки для тіла дуже зручні в користуванні. Рекомендую!
- Переваги:
- Оригінал, ціна/якість, насадки в комплекті.
Представник брендуВітаємо, Юрію!
Щиро дякуємо за такий змістовний відгук! Ми раді, що Ви задоволені якістю лез, їхньою ефективністю та практичністю комплекту насадок. Приємно знати, що наш продукт виправдав Ваші очікування. Бажаємо Вам і надалі лише комфортного користування та чудових результатів!
- Петренко В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Найкраще рішення для бриття
- Переваги:
- Компактний, зручний, дуже довго тримає заряд
- Недоліки:
- Не виявив
Представник брендуДякуємо, Валерію, за Ваш відгук та за те, що обираєте нашу продукцію!
- Валерия А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все круто, дякую
Представник брендуВітаємо, Валеріє!
Щиро дякуємо з теплий відгук і бажаємо приємного користування!
- Олег Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудо леза
Представник брендуВітаємо, Олегу!
Щиро дякуємо за теплий відгук. Бажаємо приємного користування змінними лезами Philips OneBlade!
- РостиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Насадки підійшли, якість хороша. Все відповідає опису
- Переваги:
- без подразнень
Представник брендуВітаємо, Ростиславе!
Дякуємо за вибір продукції Philips та відгук. Щиро радіємо, що Ви задоволені покупкою!
- Віктор К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Відмінно
Представник брендуВітаємо, Вікторе!
Дякуємо за Ваш чудовий відгук.
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Бренд ціна якість
Представник брендуВітаємо, Андрію!
Дякуємо за вибір продукції Philips та чудовий відгук. Бажаємо Вам і надалі приємного користування!
- Павло К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Просто супер
Представник брендуВітаємо, Павле!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук і бажаємо приємного користування!
- Владислав Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
якість супер купувалось у подарунок дуже сподобалось
- Переваги:
- якість
Представник брендуВітаємо, Владиславе!
Дякуємо за вибір продукції Philips для подарунка та Ваш позитивний відгук.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний набір. Дуже круто, що можна докупити додаткові насадки разом з лезами, а зі знижками взагалі космос.
Представник брендуВітаємо, Андрію!
Дякуємо за вибір продукції Philips та Ваш чудовий відгук.
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудові насадки
Представник брендуВітаємо, Максиме!
Дякуємо, за Ваш позитивний відгук.
- ІваннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Чудовий набір. насадки дають можливість маневрувати висоту, та безпечність. Самі леза хороші, вистачило на пів року одного. Хоч і зазначено 3 місяці. Єдине трохи ціна кусається.
- Переваги:
- Гострі леза
Представник брендуВітаємо, Іванно!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування. Нам приємно чути, що Ви задоволені результатами гоління.
- ВалентинВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже задоволений. Дякую.
Представник брендуВітаємо, Валентине!
Дякуємо, що поділилися позитивними враженнями про користування замінними лезами Philips OneBlade 360.
- ІлляВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Дуже подобаються цей набір, бо постійно гублю додаткові насадки. Для мене лез вистачає на 3 місяці приблизно за умови використання по 2 рази на тиждень. Голить *під нуль*, легко. Приємна ціна. Задоволений товаром.
- Переваги:
- Ціна, зручний набір "all in one", якість
- Недоліки:
- Не помітив
Представник брендуВітаємо, Ілле!
Дякуємо за вибір продукції Philips та Ваш відгук. Нам приємно чути, що Ви задоволені якістю гоління електростанком.
Бажаємо комфортного користування і надалі!
- НовакВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Сподобалась якість, гострі, бриють без пропусків, гладко, і додатково є насадки для бороди, буде зручно робити форму
- Переваги:
- Вистачає на довгий період користування
Представник брендуВітаємо, Новак!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Нам приємно чути, що Ви задоволені результатами гоління.
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якістю лез та насадок задоволений.
Голять відмінно і головне не викликають подразнення шкіри.
Користуюсь тримером та змінними лезами до нього, уже понад чотири роки.
Самих лез вистачає на довго.- Переваги:
- Якісні леза та додаткові насадки до них
Представник брендуВітаємо, Сергію!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування. Нам приємно чути, що Ви задоволені роботою електростанка.
Бажаємо приємного користування і надалі!
- Сергій М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хороші леза, голять відмінно та без подразнень шкіри.
Користуюсь тримером та насадками уже тривалий час, їх вистачає на довго.- Переваги:
- Якість, додаткові насадки.
- Недоліки:
- Ціна лез дещо зависока.
Представник брендуДобрий день, Сергію!
Нам приємно чути, що Ви задоволені роботою приладу.
Для найкращих результатів ми рекомендуємо замінювати леза раз на 4 місяці, за умови повного гоління два рази на тиждень. Щоб ви могли регулярно замінювати леза та при цьому заощаджувати на майбутніх покупках, в інтернет-магазині Rozetka з 1.04.2024 по 30.04.2025 діє акція: при покупці двох однакових моделей замінних лез OneBlade ви отримуєте знижку.
- ВоваВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Шкіра після гоління гладенька без подразнення. Лез вистачає більше ніж на півроку, знаю бо беру вже вдруге
- Переваги:
- головка крутиться
Представник брендуВітаємо, Володимире!
Нам приємно чути, що Ви задоволені результатами гоління.
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Придбала для чоловіка ці змінні леза, виправдали очікування, бо вони довговічні, а це економно, і гострі тому шкіра ідеально гладка після гоління без подразнень
- Переваги:
- Насадки для чутливих ділянок
- Недоліки:
- ціна але вона цілком виправдана тривалим терміном служби лез
Представник брендуВітаємо, Олено!
Дякуємо, що поділилися досвідом користування.
Бажаємо комфортного догляду за бородою та тілом!
- Володимир Т***Продавець: Rozetka
Відмінний тример і насадки
- Переваги:
- Термін експлуатації
Багато функціональність
Представник брендуВітаємо, Володимире!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук!
- Андрій Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Якість ціна бренд
- Переваги:
- Дуже-дуже зручно в користуванні
Представник брендуВітаємо, Андрію!
Щиро дякуємо за Ваш позитивний відгук.
- Богдан І***Продавець: Rozetka
Добре
Представник брендуВітаємо, Богдане!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук! Бажаємо приємного користування!
- Ирина Я***Продавець: Rozetka
Подарувала чоловікові електростанок, а зараз докупила леза. Дуже добре , що є насадки для тіла, раніше була з цим проблема. Ще й самі леза повертаються на 360градусів. Тепер це 60 хвилин задоволення.
- Переваги:
- Леза можуть повертатися
Представник брендуВітаємо, Ірино!
Дякуємо за вибір продукції Philips для подарунка та за те, що поділилися позитивними враженнями. Бажаємо приємного користування!
- СвітланаПродавець: Rozetka
Чоловік користується вже три місяці і леза гострі, як тільки куплені. Підходять для різної дожини волосся і для майже усіх тримерів цього бренду. До речі, в чоловіка чутлива шкіра, але леза підійшли ідеально, ніяких подразнень. Рекомендуємо!
- Переваги:
- Гострі леза, універсальні
- Недоліки:
Представник брендуДобрий день, Світлано!
Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Приємно чути, що Ви задоволені функціональністю замінних лез Philips OneBlade.
Хочемо уточнити, що замінні леза Philips OneBlade та Philips OneBlade 360 підходять для електростанків OneBlade (QP14xx, QP25xx, QP26xx, QP27xx, QP28xx) і OneBlade Pro (QP65xx, QP66xx).