Пляшка хорошої якості, не підробка, дірочки всі на місці.
Добрий день, Світлано!
Дякуємо за вибір пляшечки Philips AVENT та Ваш відгук.
Щодо опису характеристик товару, інформацію передано у відповідний відділ та буде оновлено.
Якось не типова для авент… Дірочки для виходу повітря на пляшечці немає, на сосці є, а на пляшечці немає. Кришка не тримається на пляшечці. У нас багато пляшечок і сосок авент (були куплені в аптеках), це вперше розчарувалась. Можливо підробка, не знаю…
Добрий день,Єлизавето! Дякуємо за Ваше запитання. Для уточнення інформації та дистанційної діагностики зверніться на лінію технічної підтримки компанії Philips за номером: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9 до 17).
Для перевірки інформації підготуйте фото документа, що підтверджує покупку, та відео проблеми із пристроєм.
Бажаємо якнайшвидшого вирішення питання!
Зручний для малечі. Швидко навчився тримати. Ручки просто топові для того щоб погризти
Добрий день! Дякуємо, що Ви обрали для дитини чашку Avent! Ми щиро раді, що вона сподобалась.
Ми придбали таку пляшечку з надією, що дитина буде самостійно з неї пити, але якщо ви на ГВ то ви цією пляшечкою робити собі «підсадну гуску» - соска дуже схожа на груди, і якщо у дитини в цей час прорізаються зуби будьте впевнені вона вам після цієї пляшечки буде кусати груди. А саму соску гризти та майже не пити воду. Тому обрати якісь інші плашечку чи стаканчики для пиття води.
Я прочитавши ці всі відгуки теж повелась та придбала. Зараз шукаємо іншу.
Якщо дитина на суміші то може і ок.
Добрий день, Анно!
Дякуємо за Ваш вибір, а також відгук! Дана тренувальна пляшечка має широку, м’яку та гнучку соска, котра створена так, щоб імітувати форму грудей і відчуття від них, допомагаючи дитині зручно смоктати соску та їсти. Соска Natural Природний Потік підтримує природний ритм годування дитини, що дозволяє легко поєднувати годування груддю та з пляшечки. Соска має отвір унікальної конструкції, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно п’є. Якщо Вам необхідний виріб для води, то пропонуємо звернути увагу на чашки з носиком або трубочкою (наприклад SCF551/03 від 6 місяців, котра має м’який силіконовий носик, SCF796/01 від 9 міс. - чашка із зігнутою трубочкою).
Дитині легко тримати чашку завдяки гумовим ручкам, вони не ковзають. Соска не тече,що досить зручно під час прогулянки.
Старший син дуже швидко навчився пити сам завдяки цій пляшечці! Мастхев для прогулянок, бо не протікає
Ручки нековзкі, м'які прогумовані. Підходять гарненько для ручок дитини, зручно тримами міцно. Соска класна, не тече якщо перегорнути пляшку в різні боки, або якщо не п'є дитина. Молоко з соски подається тільки коли дитина п'є. Як не бавиться пляшечкою дитина, не втрачаю жодної каплі молока з пляшечки!
Після народження донечки користуюся тільки philips Avent. За допомогою цієї чашки донечка почала самостійно тримати в ручках іі. Вона з мʼякими ручками, для дитини це безпечно, всі частини взаємозамінні.
Добрий день, Світлано! Дякуємо Вам за відгук!
Дуже раді, що чашка підійшла дитині та ви задоволені покупкою!
М'яка ручка, не ковзає, пляшечку легко утримувати та нахиляти навіть маленьким ручкам малюка. Соска виділяє молоко тільки тоді, коли малюк активно п'є. Зручно брати у подорож. З цією чашкою легко підтримувати ГВ, бо вона має широку, м'яку та гнучку соску, нагадуючи форму грудей. Моїй дитині підійшла, П'є з задоволенням!