- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Вони жорсткіші за дорослі щітки, просто роздирають і царапають ясна дітям! Я в шоці, сподіваюсь більше ніхто таке горе дітям не візьме
- Переваги:
- Недоліки:
- Жорстка, царапає ясна
Щиро дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас залишилися такі враження - ми дуже серйозно ставимося до комфорту та безпеки дитячих товарів.
Усі щітки ТМ Pierrot сертифіковані, проходять контроль якості та мають щетинки заокруглені на кінчиках.
Водночас сприйняття жорсткості може бути індивідуальним, особливо якщо у дитини чутливі ясна або є запалення. Також для дітей рекомендується дуже м'яка техніка чищення без сильного натиску на щітку.
Якщо у вас буде бажання, напишіть нам - ми із задоволенням допоможемо підібрати більш комфортний варіант.
Нам важливо, щоб кожен малюк користувався щіткою із задоволенням і без дискомфорту.
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Саме ці щітки рекомендує лікар стоматолог, тому я обираю їх для своїх дітей!
- Переваги:
- Недоліки:
- Не знайдено
- Катерина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Улюблені зубні щітки моєї доньки.
- Мария К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Купляли на розетці цю фірму лише у формі акули то якість на 99% краща за гусінь.
- Анастасія Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Все без питань, як на фото. Дитині сподобалися
Дякуємо за Ваш відгук!
- Елена Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Малюку зайшли (рік і 10 місяців). З задоволенням бере, реагує на гусінь.
Дякуємо за Ваш відгук!
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
В описі вказано, що щітки червоного і синього кольору, а приїхали фіолетова і жовта з гусінню рожевого і зеленого кольору
- Недоліки:
- Невідповідність фото
- Марина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Щетки отличные! Вычищают отлично, щетина не вылазит. А ещё удобная ручка и прикольный дизайн
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Хорошие щётки
- Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Ручка зручна, гарна. Але форма голівки простецька - ні щітинок різної довжини, ніяких наворотів... Здається, відчищає гірше порівняно із щіткою Lacalut, якою користувались до цього. Але це суб'єктивно...
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka
Щітки досить якісні. Зручна ручка та м'які щитинки ідеальні для дитячих зубів. Яскрава картинка на ручці дитині подобається. А ціна за дві щітки дуже радує. Рекомендую!
- Сергій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Гарний дизайн. Щітинки дійсно м`які не будуть травмувати дитячі ясна.
- ЯнаПродавець: Rozetka
Щетки хорошие, красивый рисунок ребёнка заинтересовывает