Відгуки покупців про 2-рівнева Полиця для Wi-Fi роутера, модему, приставки, маршрутизатора 30*20*15 см, біла
Є в наявності
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Все топ
- роман т***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Ідеально під мої потреби.
350 гривень -вогонь!!! - Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Зручно чистити дренаж холодильника.
- Володимир С***
Даний коментар стосувався іншого товару, але дана полка теж зі своім призначенням справляється.
- Юрій Р***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
За свою ціну норм. Пластик. На штатні кріплення без проблем. Тримає. На ліпучкі, які в комплекті, не пробував. Вигляд як на фото.
- Переваги:
- Ціна якість
- Недоліки:
- Не виявив
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Лёгкая полочка для роутера и пультов в целом для таких делов сойдёт,плохие кронштейны ,могли придумать хотя бы для шурупов а не игольчатых штыри которые нужно в стену забить ,не много переделал для себя чтоб было крепче на стене весеть
- Переваги:
- Лёгкая ,дизайн, цена
- Недоліки:
- Крепёж на стену
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Доброго дня! Замовили та, чесно кажучи, після перегляду інших відгуків сумнівалися, чи буде вона виконувати свою функцію. Але на ділі все чудово! Попри монолітні стіни, полиця абсолютно "на лайті" та легко зачепилася на ті чотири міні-гвіздки (кріплення). Все чудово розмістилося. Так, це не дерево, але під роутер та безперебійник — просто ідеально! Дякую продавцю.
- Переваги:
- Недоліки:
- не вичвнено
- Ксения М***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Добре, мені майже усе підійшло. Хіба що вішала не на те кріплення яке додається, а купувала окремо.
- Недоліки:
- Не знайдено
- Татьяна О***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Жахлива полочка, зроблена з пресованого картону, не така як на картинці
- Переваги:
- Ніяких
- Сергій Д***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Полиця виконуе свою функцію . Мене влаштовує
- Недоліки:
- Кріплення . Це можна виправити за допомогою гвинта і гайки
- Садула В***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Норм за свою ціну. Дякую продавцю та розетці!
- Тарас Т***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Чекав кращого
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Кріплення погане, в бітон ні як не запхнеш ті голкі... Матеріал поганий, не крепкий... Ні кому не рекомендую,
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Отличная, легенькая полочка. Все, что надо поместилось. Если не ставить на нее кирпичи, то долго прослужит. Продавца рекомендую.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Полиця нормально зроблена.
Є тільки нюанс з крепіжом
Він якось загадково зроблений.
Є два тримача з голками але до бетону їх не закріпити.
Я їх вийняв і посадив на дюбеля 6-ка якраз в отвір підходить- Переваги:
- Компактна і легко збирається
- Андрій Д***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Гідний товар .
- Переваги:
- Влаштовує . Рекомендую .
- Недоліки:
- Відсутні )
- Продавець UrbanDreams
Щиро дякуємо за відгук!
- Евгений А***Відгук від покупця. Продавець: UrbanDreams
Товар не соответствует фотографии. Качество пластика отвратительное. Кромки не обработанные. Толщина материала явно меньше чем на фото. Реальная высота не 15см а 13. Глубина тоже не соответствует заявленной. Выглядит как дешёвая паль