Відгуки покупців про Насос циркуляційний Powercraft DCA 25-6-130
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює добре, підключив для досить великої системи опалення, будинок 2 поверхи, 200 квадратів. Насос справляється добре, працює досить тихо особливо на 1 або 2 швидкості. На 3 швидкості трохи шумить.
- Переваги:
- Ціна, гарантія
- Недоліки:
Добрий день. Дякуємо Вам, що знайшли час і поділились враженнями по товару. Бажаємо, щоб товар прослужив вам якнайдовше та приносив лише користь і задоволення.
- Николай З***
ненадовго, обмотка - люміній
Добрий день
Щиро дякуємо за теплий відгук! Нам приємно, що ви оцінили якість товару. Ваша думка дуже важлива для нас!
- Игорь Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Електрична частина відділена від контакту з рідиною. Хоч провода в середині коробки тонкі але якщо акуратно то все норм. Також стоїть конденсатор.
- Переваги:
- Сухий статор. Ротор знаходиться в закритому стакані.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Працює, тихо
- Переваги:
- Працює, тихо
- Недоліки:
- За таку ціну доки немає
- Євген Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka
Не відповідає фото.
Гайки прийшли типу латуні резинок в комплекті не було!- Переваги:
- Дешевий
- Недоліки:
- Дуже криво зроблений.
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що ваш досвід був негативним. Ми цінуємо, що ви повідомили нам про це.
- Олег Н***Відгук від покупця. Продавець: Plast Style
Невідповідність заявлених параметрів з фактичними.
- Переваги:
- Функцію виконує, але не знаю наскільки довго його вистачить
- Недоліки:
- Невідповідність між розміром фітінга підключення зазначеного у описі та фактичного розміру цих фітінгів.
- Продавець Plast Style
Добрий день, нам щиро прикро що трапилась така ситуація з діаметром фітинга. Всі характеристики ми беремо з джерела самого постачальника. Ми передамо цю інформацію для перевірки внутрішніх характеристик. Вибачте будь ласка що так трапилось, і дякуємо що попередили про це нас. Працюємо над виправленням помилок