Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Відгуки покупців про Зубна щітка President Classic (8030009749008)

Оцінка користувачів 4.4/5
на основі 34 відгуки
  • Олег

все гуд

Олеже, дякуємо за ваш відгук.

• Ольга Л***

Якісний товар,швидка доставка..Дякую

• Бондаренко О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Зелений

все супер

• Владислав
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 2. Колір: Зелений

Декілька днів користуюсь щіткою. Щітка жорстка. Попередньо мав щітки середньої жорсткості то у порівнянні з цією мої були м'якими. Також зазначено, що щітинки заукруглені, не знаю наскільки вони там заукруглені, але відчуття ніби щітинки царапають ясна. Якщо вам треба жорстку або щось середнє між жорсткою та середньою, то напевно це той варіант, але це не середня жорсткість

Переваги:
    Зручна ручка, велика головка
    Недоліки:
    Опис НЕ відповідає реальності. Щітка жорстка
  • Павел П***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Не вижу смысла такое продавать. Очень жалею что повелся.

Переваги:
    Не нашел
    Недоліки:
    Жесткая, царапает десны. Мелкая головка

Доброго дня, Павле. На сайті у описанні щітки вказані усі важливі параметри. Ця щітка середньо-м'яка та має компактну голівку. Як що середньо-м'яка щітка шкрябає ясна, то слід орієнтуватись на м'яки та екстра м'яки щітки, також як що компактна голівка для вас замала, то треба звертати увагу на щітки із повною голівкою

• Оксана В***

Супер щітка

Переваги:
    Ціна повністю відповідає всім вимогам
    Недоліки:
    Не має
  • Олег Х***

Все влаштовує

• Катерина Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Жорсткість- середня, але по відчуттям, як жорстка.

• Валентина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Нормальна щітка. Свої функції виконує вправно !

Переваги:
    Зручна.
    Недоліки:
    Немає кольорів.
  • Віктор

Топ за свої гроші

Переваги:
    Tynex
    Недоліки:
    Колір

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу його оцінку.

• Владислав Ч***

Все добре. Сподобалось.

Дякуємо вам за вибір нашого товару та високу його оцінку.

• Екатерина М***

Гарна, якісно щітка.

• Марина А***

Плохая щетка, выбросила

• Ирина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Замовляла вже в другий раз ці щітки, дуже подобається якість. Тривалий час щітинки залишаються пружними і не деформуються. Користуюсь сама і для дитини 9 років теж чудово підійла.

Переваги:
    Якість, ціна.
    Недоліки:
    Не знайшла.
  • Ирина О***

Хороша щітка,якісна.
    Схожа на курапрокс

• Тимофей С***

Чудова зубна щітка

• Блощинський О***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Сподобалась. Зручно чистить внутрішню сторону зубів, в порівнянні з попередньою щіткою.Як на мене, можна і жорстішу.

• Олександр Ч***

Зубная щётка обычная

Переваги:
    Бренд, удобная ручка, среднем цена
    Недоліки:
    Отсутствует накладка для чистки языка
    • Тимофей С***

Для чищення язика є скребки

Олександре,
      Яно, дякуємо вам за вибір нашого товару та Ваш відгук.

Так, задля чищення язика є скребки посилання

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Замовляжмо вже вдруге! Чоловіку подобається!

• Дмитрий К***

Сподобалась

Дмитрію, дякуємо вам за вибір нашого товару та чудовий відгук.

• Светлана Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Мені подобається. Без зайвих викрутасів. Зручна. Немає в магазинах.

Переваги:
    Мені подобається. Без зайвих викрутасів. Зручна. Немає в магазинах.
    Недоліки:
    Не знайшла.

Світлано,
      Дякуємо, Світлано, за вибір нашого товару та чудовий відгук, у зубних щітках весь секрет у якості щитинок.

• Віталій Г***

я вражений, чесно
    дуже зручна ручка
    купляв раніше масмаркет, але ця щітка на порядок краща

Віталію, дякуємо за дуже чудовий відгук.

• Руслана М***

Супер щетка!

Руслано, нам дуже приємно що вам так подобається наш товар

• Виктория Б***

Очень удобная и качественная
    зубная щётка!

Переваги:
    Качество!
    Недоліки:
    Нет!

Добрий день, Вікторією. Нам дуже приємно що Вам подобається наша щітка, дякуємо за Ваш вибір та залишений відгук!

Якісна зубна щітка!

Переваги:
    Рекомендую!
  • Наталія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Супер щітка, відбілювальна! Брала на подарунок. Сподобалася. Середньої жорсткості.

Переваги:
    Виробник Італія. Всім відомий бренд President, як завжди не підводить!
  • Тютюнник А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Отличная зубная щетка, закажу ещё!!!

• Віктор Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Щітка супер, розетка, як завжди, швидко і якісно

• Анастасия З***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Щітка супер. Дуже добре та дбайливо вичищає зубки.

• Ольга Л***

Якісний товар)

Переваги:
    Рекомендую
    Недоліки:
    Відсутні
  • Таня М***

Не сподобалась. Жорстка.

Переваги:
    Недоліки:
    Жорстка
  • Никита
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Качественный ворс, не царапает, не ранит дёсна, хорошо вычищает. За месяц вид не потеряла.

Переваги:
    Качественная.
    Недоліки:
    Довольно дорогая.
  • Анжелика

Щетка как и положено ровно 3 месяца остаётся в отличном состоянии

Переваги:
    Добротная
  • Ксения К***
    Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Колір: Зелений

Отличная зубная щётка. Хорошо вычещает налёт. Удобно держать в руке. На 3 месяца хватает.

Переваги:
    Качество. Цена.
    Недоліки:
    Нет.